.

Alone in the train, going somewhere she didn't belong, she thought of all that came to her mind.
She couldn't get any structure of all the things that popped up in her head. 
Maybe that was a good thing.
Looking out of the window, out at something that didn't have anything at all to say to her, she felt that feeling sneaking up on her.
The same feeling she got every night before she fell asleep.
The same feeling she got every time that song was playing.
The same feeling that hit her when she saw something that reminded her about them.
 
Out of nowhere, the flashbacks were there. It is usually like that you know.
You might know it's over, that there was no more to add to the story.
You might have tried to forget it all,
maybe you even did for a while. 
But in the end it all comes back, It always does.
Maybe just because you denied it all along.
You forgot him for so long that when that feeling comes back,
it feels like it never really left.
That feeling that there is something more,
something that's not over yet.
And you'll wait, maybe you'll spend all your life waiting and wondering.
Wondering if he ever thinks about you,
wondering if he still remember,
wondering if he still hear your voice, remember how you felt to touch,
and the way you giggled when he held you close.
You might spend you're whole life wonder if he remember you the way you remember him.
But it was over, it really was.
So that's all you could ever do.
Just wait and wonder.  
 

Last friday night

Förra fredagen var underbar. Premiärade på provacatoer eller hur det nu kan stavas. Cafet / förstället var ett riktigt smultron ställe med bara massa coola, snygga, intressanta människor allt ifrån musiker, modeller och finansfolk. Vidare till klubben som låg vägg i vägg och var smockad. Inget för oss. Drog vidare till 1 oak där vi träffade favoriter från förr. Dansade och minglade till klockan blev alldeles för mycket. Jag hade massa att packa så körde en tidig (fortfarande väldigt sen, dumt Felicia!!) hemgång. Vaknade dödstrött och deppig. Packade ihop hela mitt liv i en väska som blev alldeles för full och tung. Vidare till Filippa där jag fick bo de sista nätterna. Tusen tusen tack igen. Mysigaste nätterna under min NY upplevelse, typ.

Det var fredagen och lördagsmorgonen. Lördagsupdaten kommer snart! Kram

My winter wonderland

Vinter utsmyckningen är uppe för fullt i New york. Skridskorinken wollmanrink är ständigt smockfull av turister och statsbor som njuter av lite julstämning. Träden lyses upp av julbelysning och det glittrar i både vuxna och barns ögon.
Julmarknaden har öppnats bredvid Bryant parks skridskorink och i luften kan man känna doften av allt från kanel, crepes, till varm choklad. Helt magiskt.
Grädden på moset är hela 5th, Madison och lex. Världens vackraste gator under denna tid. Varenda affär har kört all in på julstämningen och det ena är vackrare än det andra. Fjädrar, glitter, små lampor i olika färger, ull, sammet, tyll och mycket mycket mer,

Älskade stad. Älskade jul. Detta gör mig så lycklig.

So many dreams about you and me.


 
 
 
 

Hit me with your best shot.

Sofia Om: She dont know whats she's missing.

Gud viken fin klänning! Vart är den ifrån?

 

Hej Sofia! Den klänningen jag har på bilden är från French Connection, fick den i present av mamma förra året och den är min absoluta favoritklänning! Rekomenderar alla till att köpa ett F.C fodral, de är magiska! Hoppas du trivs i den lika mycket som jag! Kram

 

Claudia Om: Remind me one more time that this is the...

Vart är båda klänningarna på andra bilden från? Så snygga!

Hej Claudia, klänningen är från Nelly.com köpte den I sommras, förhoppningsvis kan du hitta den fortfarande. Du kommer älska den! Filippas klänning är från ett märke som heter BEBE och som finns överallt i USA, har lånat den en utekväll och den är magisk. Tror du kan beställa den online också! Kram

 

Susanna Om: Remind me one more time that this is the...

Klänningen med djup rygg, var är den ifrån? Jag dör så snygg! Vilken blogg, vilket liv. Du lever min dröm! Puss

 Hej snälla Susanna, tack för att du kommenterar min blogg! Klänningen är från Nelly.com, läs kommentaren  och svaret ovanför för mer info. Och tusen tack för de snälla orden! Hoppas du får leva din dröm du med någon dag, det förtjänar alla! Kram Kram

 

Emilia Om: .

Underbara bilder :) 
Hann inte fråga innan du svarade på frågor, men hur ser din familj ut? Är ni lika på många sätt eller olika när det kommer till tankar, idéer, viljor osv. 
Har du gått igenom något svårt som verkligen förändrat dig och hur gjorde du i så fall för att ta dig igenom och ur det? Har du lätt att prata om saker som gör ont eller är du den som stänger in det inom dig och möter omvärlden med ett leende? 

 

Hejdu Emilia, vilka bra frågor!Delar upp din fråga i olika punkter så det inte blir så rörigt.
Första frågan: Är skilsmässobarn så har en relativt stor familj, Mamma, Pappa, Plastisarna Kickan och Kenny och slutligen lillebröderna Melker och Fabian.  Tror jag är en blandning av alla men även väldigt egen. Eftersom jag har ”två” familjer har jag inte riktigt anpassat mig just till en utan kör min egna lilla blandning, om det på nått sätt låter logiskt haha. Min familj är nog rätt van vid att jag har mina egna ideer och ambitioner och stöttar mig så bäst de kan.  Tycker om de jättemycket.
Andra frågan: Tror alla har gått igenom svåra saker som får dem att ändra sig. Hur hårt dessa saker är spelar egentligen ingen roll då alla tar det på olika sätt. Allt från hjärtesorg, svek och andra saker jag inte vill sätta konkreta ord på här på bloggen. Har blivit extremt sårad av vänner vilket gjort mig väldigt reserverad till de vänner jag släpper in på djupet.  Har väldigt svårt att komma över elaka kommentarer också, vilket gör att jag ibland tvivlar på mig själv. Tror att i slutändan så är man den man är, och de människorna som är rätt för dig kommer acceptera och älska än för just det. Och när det kommer till tillit så har jag aldrig  sätt det som ett problem. Hope for the best expect the worst. Man ska alltid se efter sig själv, folk förändras, blir avundsjuka, arga och kan göra saker de ångrar.  De tuffare sakerna jag gått igenom håller jag fortfarande på att kämpa med. De sakerna som verkligen sätter spår i en människa.  Tror det bästa man kan göra är att vara ärlig mot sig själv, erkänna sina brister och att genom att vara medveten om dem kunna arbeta vidare eller runt dem.
Sista frågan:  Har världens bästa vänner som jag oftast öppnar mig för men har även många tankar som jag håller för mig själv. Gillar inte att belasta andra för mycket. Tänker alldeles för mycket så skulle få dem att blöda ur öronen om jag berättade allt. Så tackar gud för musik och att jag kan blogga och skriva av mig.

Beroende på vem jag pratar med hanterar jag saker olika. Ett leende är oftast en favoritförsvarsmekanism för mig.  Har tillexempel en grej att jag börjar skratta/le när jag är arg eller gråter. Som en jäkla galning. Men tror det är för att stötta mig själv på nått vis.  Hoppas inte allt blev för luddigt och att du fick nått slags slag du hoppats på.  Tack för alla frågor! Ha en fin dag, KRAM!

Emilia Om: .OCH en till fråga, hur fixade du med London, boende och anmälan till skola och utbildning?

Frågor ang London har jag oftast svarat på innan, du kan spana in denna länk http://weeren.blogg.se/2012/november/svar-pa-kommentar.html så kommer det lite hjälp om vad UCAS är och hur du går till väga!  Lycka till, skickar iväg en liten turspark! Kram

Moa Om: She dont know whats she's missing.

Hur äter och tränar du? Du har verkligen drömkroppen!! Vilka är dina bästa skönhetstips?

Oj, vilken överraskning! Blir helt generad. Tusen tack verkligen! Här har du ett gammalt inlägg om träning och kost http://weeren.blogg.se/2013/october/rock-your-body.html hoppas det kan vara till någon hjälp! Kom ihåg att träna sunt bara, gå inte till överdrift och va snäll mot dig själv!
Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt så värdelös när det kommer till mode och skönhet. Du ska nog spana in Vendelas eller Filippas blogg i såna fall, de har stenkoll på allt! Jag älskar egentligen att vara osminkad, har levt hälften av mina tonår i endast mascara och eyeliner. Men vill du ha de enkla knepen skulle jag rekommendera dig att gå till Make up store, Mac, Sephora eller Victoria secret beronde på var du bor. De kan ge dig en sminkning som passar just dina färger. Jag har gröna ögon så har vissa färger som ska passa min ögonfärg bättre och min varma hudton passar bättre med turkosa rouger osv. Alla är olika! När det gäller hårprodukter älskar jag Marocan Oil, kör inpackning en gång i veckan och använder endast locktång/ platttång när jag ska ut eller göra något speciellt.  För att lämna ämnet lite måste jag också säga att mitt absloulta bästa skönhetstips är att må bra. Får alltid mest komplimanger när jag är glad, känner mig självsäker eller har roligt. Tror verkligen att utstrålning är det viktigaste man kan ha. Så peppa dig själv lite extra innan en viktig dejt, ett möte, eller en utgång så lovar jag att du kommer vara supervacker! Kram på dig Moa

 

Lotta Om: NYC soundtrack.

Hej! Fin blogg du har! Undrade bara att till vilka universitet sökte/slapp du till i London? Och hur/var kommer du att bo där? Ska själv också förhoppningsvis studera i London om ett år!! 
Blev jätte glad av att hitta denna blogg!
 

Hej Lotta, tusen tack för de snälla orden. Jag sökte till Richmond, Kingston och Birkbeck. Richmond var mitt självklara val så blev jätteglad när jag fick mitt erbjudande. Skulle egentligen börjat i September men de var snälla och sköt upp mitt kontrakt eftersom jag skulle till New York.  Jag kommer antingen bo på Campus, om de finns några platser kvar. Om inte, så flyttar jag ihop med Vendela och Filippa. Eller Elin beroende på om hon bestämmer sig för att börja i London eller inte. Så ser verkligen fram emot det! Hade varit drömmen att bo med tjejerna men bättre pris att bo på campus, så vi får se! Lycka till med dina äventyr och hoppas att planeringen går bra! Var ute i god tid! Kram kram

 

Moa Om: Min älskade Mami.

Gud vad underbart!! Vilka länder har du rest till? :)

Hejdu, tack för frågan!  Har varit i Thailand, Mexico, USA, England, Egyptien Spanien, Italien, Frankrike, Cypern, Grekland, Gran canaria, Danmark, Finland, Schweiz, Serbien, Estonia Lettland Litauen.

Tror det är det är allt!:) Kram

 

Anonym Om: Världens bästa dag.

Var har du köpt din klänning? Så himla fin! Och vet du varifrån tjejen på sista bilden, med dig och en kille, har köpt sin klänning?

Hejhopp, tack för frågan! Jag köpte min klänning på French Connection i London, den finns även i Navy Blue. Min tjejkompis Hanna köpte sin klänning på topshop i London. Den är supersnygg! Ha det bäst! KRAM

 

 

Sandra Om: Svar på kommentarer, fina läsare.

Hej, jag undrar om de Hirsch residence; hur lång tid tar det att ta sig in till själva smeten (times square, 5th ave osv) därifrån? Tar du tunnelbana eller hur funkar det? Kram på dej verkar va underbart i NY

Hej Sandra, hoppas allt är kanon med dig. Jag älskade läget på The Hirsch, det var mycket lugnare och trevligare just för att det inte var mitt i smeten. Lite krånligt att ta sig snabbt överallt, särskilt mer downtown. Till skolan tog det allt som allt cirka 30 minuter från dörr till dörr, så det gick supersnabbt. Smidigt med tunnelbana och allt, endast två stationer från Grand Central. Filippa bodde på New yorker Hotel som verkligen var superbra, men jag gillade att vara i ett mer sofistikerat läge på upper East just för att man faktiskt kunde gå ut och köpa en bagel i mjukisbyxor utan att någon skulle döma dig. Hoppas det hjälper dig med ditt letande efter det rätta boendet!:) Kram

 

 

ellen Om: Spotted at Grand central station.

 Hej, jag blir sugen på att läsa samma skola som dig i london! 

Vad kostar det per termin/år att studera där? 
hur ansökte du in till skolan? 
puss tack för fin blogg! 

 Hejdu Ellen, härligt att du funderar på Richmond.

Jag gillar inte riktigt att prata om pengar eller svara på sådana frågor, men om du funderar på att börja på Richmond så finns all information du behöver på deras hemsida. http://www.richmond.ac.uk/ Hoppas du hittar det du letar efter! Kram kram

 

Ine  Om: Spotted at Grand central station.

Where is the grey coat from? beautiful!

 Hey Ine, the grey coat belongs to my friend Filippa and it’s from Zara. You can buy it online or in stores today! Have a great day! Hugsss

 

Anonym Om: The story of my life

Lite frågor innan du svarar alla: 
1.Har du många vänner/är populär och omtyckt av många? 
2.Är du medveten om saker som händer runtomkring/ser allt klart eller är du mer den som ignorerar saker? 
3.Tips att få en grabb på kroken som verkar intressant? 
4.Skönhets och hälsotips? Skriv gärna ett helt inlägg om det om du känner för det!  Du har verkligen drömutseendet! Jag är ganska osäker till mitt yttre, vill gå ner i vikt osv. Jag ser nästan bara brister, men en stark mentalitet/fint inre. 
5. Skulle vara roligt om du även skrev ett inlägg med boktips/skrivtips. Läser du/har läst/skrivit poesi?

6.Och en fråga till: har du någongång känt dig utstött?

 

Hej Anonym, vilken liten intervju- vad härligt!

Delar upp dina frågor med, så det blir enklare att svara och läsa! Hoppas det är okey!
1. Jag har aldrig räknat mina vänner efter nummer, spelar ingen roll hur många vänner man har utan vilka som verkligen är där när det gäller. Har turen att ha så många fina vänner i mitt liv men vill inte kalla mig själv för populär.

2. Jag är helt klart alltid medveten, att överanalysera är min grej. Minsta lilla grej. Brukar oftast klura ut saker innan det händer eftersom jag observerar människor runt omkring mig väldigt mycket och analyserar saker man kan tolka från vad de säger / gör. Så skulle helt klart säga att jag inte är den som ignorerar något.
3. Haha, själv tycker jag att jag är värdelös på att ragga men mina vänner säger att jag är väldigt flirtig och duktig på det. Men detta gäller både tjejer och killar. Tror allt handlar om personkemi, ingen ide att tvinga fram en flirt. Försök hitta något ni båda gillar att prata om, tänk mer på hur du är runt killen ( rolig, snäll, bekväm eller vad dina bra sidor nu kan va) istället för på hur du ser ut. Är hundra procent säker på att killen kommer bli mer attraherad av dig om du visar framfötterna när det gäller din personlighet. En snygg tjej kan vem som helst hitta, så satsa mer på hur du beter dig! Det kommer säkert gå jättebra!:)

4. Skrev ett litet stycke om mina skönhet/ hälsotips i tidigare kommentarer, läs det så skriver jag självklart mer om det är något du tycker jag missat. Men vad det gäller din syn på dig själv, så försök tänka på att det bara är du som känner så. Tillexempel, du sitter och är supergullig och ger mig komplimanger för hur jag ser ut medan jag har suttit hemma och gråtit över det andra dagar. Alla har saker de vill ändra på, låt det inte ta över den du är bara. Min personlighet / självsäkerhet har fått en och en annan smäll när jag har varit för hård mot mig själv. Du kommer aldrig kunna vara perfekt, så varför sträva efter det? Försök istället bli den bästa versionen av dig själv. Skratta mer, lev lyckligare och jag lovar dig att någon kommer falla för just det. Försök tänk på dig själv som din bästa vän, en vän skulle aldrig kalla sin vän för tjock / för smal , ful osv. Så nästa gång du står i spegeln och hör den elaka rösten i ditt huvud. Försök fokusera på vad fina ögon du har,  vilken bra volym ditt hår hade just idag och liknande. Ett kilo mer eller mindre har ingen dött av, så försök se de bra sakerna med dig själv över de dåliga! Hoppas detta hjälper lite. Du är säkert 100 gånger bättre än vad du tror, det kommer bara ta lite tid att inse det.

5. Kan på tu man hand rekommendera alla Kirsten Hannah böcker, de kommer förändra ditt liv! Läste en del poesi förut i form av olika samlingar av dikter. Vet inte riktigt vad man kallar mina texter men vissa skulle nog kunna räknas åt något åt det hållet i alla fall. Har många texter jag aldrig publicerat!

6. Absolut. Har stunder när jag kan känna mig superensam även om jag är omringad av vänner. Oftast är det bara i mitt huvud och tror alla känner så ibland.

Tack för alla frågor, de var jättekul att svara på! Hoppas det hjälpte lite. Och kom ihåg, va snäll mot dig själv! Det förtjänar du. Massa kramar.

 

 

Anonym Om:

Är killen laurin krauz? Har sätt att ni följer varandra på insta, känner ni varandra?

Hej! Ja precis, det är en vän till mig!:)

 

Emilia :) Om:

Hur håller du dig i form? Du är så fin i kroppen!!

Åh, vad snäll du är Emilia! Rodnar här nu. Just nu är jag inte alls i form men finns ett inlägg längre tillbaks om träning och hälsa. Kram!

 

Flitig läsare Om:

Du borde verkligen uppdatera oftare!! Älskar att läsa om ditt liv i New York och blir sååå inspirerad till att göra något liknande, men det får nog vänta ett par år då jag bara är 15. Skriv gärna mer om hur skolan är och så där!! Verkar sååå spännande! 

Många kramar och lycka till :)

 

Hej fröken, glad jag blev av din kommentar!

Hoppas verkligen du kommer iväg, börja spara och planera nu så att du har chansen att leva drömmen!  Ska skriva ett helhets NYC inlägg, så stay tuned! Ha en magisk dag. Kram kram

 

Olivia Om:

Skulle du dejta en 95a om han såg ut att vara äldre och var modell?

 Hej Oliva, vilken rolig fråga du!

Den yngsta jag dejtat och haft känslor för var 94a, dock endast en månad yngre än mig eftersom jag är december barn, haha. Men allt handlar om mognad och personkemi. Oavsett hur snygg personen var hade det inte gjort någon skillnad om jag kände att vi var olika i mognadsnivå och ambitioner i livet och även åt det andra hållet också. Är vi en perfekt match så hade åldern inte spelat någon roll. Så det är jätteolika!:) Kram

 

Ine Om:

vart kommer byxorna ifrån? :D so cool!

Hej Ine, de kommer från Corte Ingles shopping center i Marbella.  Märket heter Easy Wear. De är mina favoriter!  Kram

 

Anonym Om:

Hur ser dina framtidsplaner ut när du är i sverige igen? :)

Hejdu! Är endast här i en månad innan jag åker till London och börjar på mitt universitet så just nu planerar jag allt inför flytten, fixar CV osv. Ska även försöka jobba lite på Hollister och olika event för att få ihop lite fickpengar. Ha en fin dag.  Kram

 

Lina Om:

Hej Felicia! Du har verkligen en jättebra blogg och jag gillar verkligen att läsa din blogg eftersom att jag drömmer om att åka till New York och bo där, plugga och uppleva staden.. Jag har några små frågor till dig som jag hoppas att du någon gång har möjlighet att svara på. Såg att du åkte med organisationen Studin. Är du nöjd med att du åkte och bokade resa/boende med dem? Är boendet bra? Vilken skola går du på? Är den bra, med lärare osv? Hoppas att du har det grymt i New York! Kram

 Hej Lina, tack för de gulliga orden! Tycker helt klart att du ska åka, det är världens bästa erfarenhet och äventyr! Studin var bra, de var mestadels bara en hjälpande hand och kontakt mellan dig och skolan. Har inget att klaga på när det gäller dem. Skolan var bra, lite dålig attityd på lärarna dock. Vissa var super bra, andra riktigt bittra och arroganta. Men helhetsintrycket var riktigt bra! Hoppas du kommer iväg!:) Kram kram

 

Josefin Om:

Skulle du kunna berätta lite mer om varför du är i New York/hur du fick chansen att bo där och i London i två månader? Ser upp till dig så mycket, och du är så vacker. Kram

 

Hej Josefin! Vilken gullig kommentar, blir så glad. Jag ser allt jag gör som en investering i mig själv, åkte till NYC för att lära mig engelska och London var endast livserfarenhet förra året. Tack för de snälla orden, men du ska absolut inte se upp till mig, är precis lika bra som du haha! Kram på dig!

 

Ella Om:

Har du en boyfriend?:)

Hej Ella, Nej det har jag inte!:)

 

Anonym Om:

Vilken är den mest inspirerande bloggen du läser? :)

Helt klart min fina vän Stinas blogg,( http://aswedishfruitsalad.se/ ) världens mest spralliga och härliga människa med en kanonbra syn på livet! Gillar såklart Vendelas(http://vendelasara.blogg.se/) och Filippas(http://fashionistagirl.se) bloggar också, de är så bra på att ta fina bilder och skriva om mode och sånt. Det är jag superdålig på haha! Så spana in dem!

Tack för frågan, ha en fin dag! Kram

So high on your love.

Mandarin oriental med världens mysigaste brutta. Varit roomie med Filippa de två senaste dagarna och kommit ännu ännu närmare. Har sagt det förut och kommer säga det igen, så glad att jag träffat denna tjej!

Igår åt vi lunch och en slags avsmakningmeny på mandarin oriental. Började med lite fisk, någon slags blomsoppa, sötpotatissallad som förrätt , pilgrimsmusslor som varmrätt och slutligen chokladpannacotta. Mums mums mums. Glömde jag säga att restaurangen & hotellet ligger på 60street och 8onde avenyn och had utsikt över hela central park och Columbus circle. En utsikt från den 35e våningen är inte helt dum. Magiskt ställe, magiskt med mat och magiskt med fantastiska vänner.

Come what may.

Det var väl inte mer än rätt tänkte hon medan hon målade på ett extra lager över de få ynka blöta fransarna som var synliga. Resten av mascaran hade kletats ut längst hennes kinder och lätt hulkandes återupprepade hon tanken för sig själv.
"Det var väl inte mer än rätt".
Några drag med borsten och lite läppstift så var hon redo för några andetag och lite självinsikt.
Han tyckte inte hon var vacker.
Hon såg sig i spegeln och hade hållt med honom från början.
Han påverkades inte av henne, inte det minsta. Han brydde sig inte och han ville inget. Han hade kunnat gå förbi henne på gatan utan att känna nånting. Han skulle kunna lämna henne, bara gå ifrån allt, utan att ens vända sig om.
Så det var väl inte mer än rätt.

Hon gick ut genom dörren, bort från allt som var stöttande men destruktivt. Bort från honom och den han ville att hon skulle vara.
Det var inte mer än rätt, eller var det det?
Var det fel att behöva blickarna? Behöva beundrelsen, komplimangerna och intresset? Var det fel att hon skulle gå ut och krossa hjärtan för att någon krossat hennes? Hon behövde bli avgudad ikväll, se hur det tindrade i ögonen på någon kille som var lik nog men inte i närheten av den personen som hade malt ner henne till nått hon inte ville vara. Ingen var som han. Allt var bara han.
Men ikväll skulle det vara om henne.

Hon skulle få dem skratta, få dem att säga att hon var rolig.
Hon skulle skratta, få dem att säga att hon var levande och vacker.
Hon skulle få dem att hoppas, få henne att känna sig behövd.

Hon vandrade gatorna ner medan tankarna om honom bombarderade hennes huvud. Arg, förtvivlad, trasig, tokgalen och halvt kär i honom flög hon fram.

Och hon skulle sitta där, bada i komplimanger och kärlek som någon som varit utan vatten i månader. Allt på grund av honom.

Hon behövde bli avgudad ikväll, se hur det glittrade i deras blick. Blicken hon aldrig skulle få av honom. Få all den kärleken hon aldrig kunde få från honom. Sen skulle hon gå hem, antagligen behöva torka bort mer tårar innan hon kröp ner i sängen. Han skulle vara där, där i hennes tankar. Och när den glittrande blicken stirrade mot henne visste hon att hon hoppades av hela hennes hjärta att det var han som satt där istället.

Listen to the music of the moment

Hands up for standup

Att man kan hinna med så mycket på en dag. Mötte Filippa efter skolan och gick loss på Vickans hemligheter. Köpte en annan färg av min favoritbh så man kan känna sig lite extra fin nu när fulvintern kommer, haha. 
 
Vi tog taxi ner till Little italy (första stället jag fick göra en guidad tour för Filippa och inte tvärt om). Vi åt lite cannelloni och dessert. Standard för oss matvrak.
In i nästa taxi och vidare till midtown och Stand. Stand är ett ställe där de har olika komiker som uppträder då och då, och herrejösses vad kul! Det var en gratiskväll med säkert 10-15 komikers, skrattade så jag fick kramp i magen. 
Vid 12 PM var jag i taxin hem efter att skrattat och fnittrat i en timme och 45 minuter. Galet bra kväll. Eller magii som jag brukar säga. 
Måndagar är inte så dumma ändå!
 

.

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/99/47/e2/9947e21f228c2a40060e30c89a3f5618.jpg

Good enough to eat w/ a person good enough to love.

Kära Filippa, gud så glad jag är att du är kvar med mig i NYC. När Vendela åkte hem rådeppade vi. Men vi jag lyckats haft det så kul ändå. Dagsutflykter, bruncher, festande och middagar.
Denna lördag mötte vi Johannes på Upper West. Började bruncha med massor av pannkakor, en magisk omelett och varm choklad.
Därefter åkte vi hem till mig och gjorde oss redo för Lavo kväll nummer två. Mötte upp våra vänner Adam och Jacob och deras vänner och eftersom vi var så trötta blev det mer mingel än dans. Himla trevlig kväll hursom.
Nu börjar min lektion igen men hoppas ni har en bra dag! Massa kramar.

 

We dont need romance we only want to dance

Eftersom jag är världssämst på att uppdatera under helgerna tänkte jag köra några updates mellan min rast. Helgen har varit smökfull men roligheter. Dessa bilder är från fredagen då vi körde spontanutgång på LAVO. Mötte Hans och company på restaurangen innan vi gick ner en våning och körde lite schyssta moves. Förra veckan blev det alldeles för mycket party och jag berättade precis för min kära vän Dan att det mest nyttiga jag gjort under förra veckan var att dricka skinny bitches. Usch. Fy. Skäms.

Inte alls jag men man är bara ung en gång. Känner att jag faktiskt får unna mig lite roligheter. Vi festade med lite nya och gamla vänner, bland annat en VS modell som var dödsvacker. Lias Riberio, vilken tjej! Helt absurt att man kan springa in i sina girlcrushes och festa med dem bara för att man är i New york. Alltså, älskade stad!

Uppdaterar om lördagen lite senare, både dag och kväll. Somsagt det var full rulle så finns massa att skriva om.
KRAMKRAMKRAM

HAPPY BIRTHDAY MR PRESIDENT

Mycket födelsedagsfirande denna vecka. Nu var det Mr L's tur att fylla år. Presentöppning och flingor, ingen sång. Lika bra när min röst är helt förstörd efter utgång två kvällar i rad.
Jag och Paula körde den vanliga rundan på Marquee igår men stannade inte länge för att jag skulle fira L.
Nu skiner solen över Manhattan och jag ska försöka möta upp tjejerna och göra nått vettigt av dagen.

HIPP HIPP HURRAAY for you, L!
Och kram på er fina läsare.

HARU @ Upper East

Denna resturang skrev The Times om och eftersom det ligger 5 minuter ifrån mig så ville jag Verkligen spana in det. Filippa, Paula och jag körde en slö måndagsmiddag men tjejsnack och blev uppdaterad om Paulas äventyr runt om i USA. Så skönt att ha henne tillbaka i stan. Ikväll blir det första utgången sen hon kommit tillbaka.
Så nu blir det dushdax.

New York Rangers - New Jersey Devils.

Heja heja.
Klart man börjar inlägget med lite fanstämning. Igår hejade jag och Filippa för fullt på The devils på Madison square garden, vilken upplevelse!
Massa popcorn, Cola och korv och mingla med folk på läktarn. Var superkul. Mötte upp filippas vänner som också var i arenan och körde spontan utgång. Jesus vad trött jag är idag, ligger äntligen i sängen och läser om James Franco. Drömman & drömscenario. Nu ska jag sova en stund. Innan utgång och mer event. Hipp hipp hurra!

MY AMAZING FRIEND.

I have exactly 2 minutes to write before I start my afternoon class. Today we are going to do an excursion to a courthouse which is very exciting.
I'll tell you all about the hockey game we went to yesterday but right now I only want to tell you about my amazing friend Dan. Got home after the hockey game and a spontanious night out with Filippa, Jakob and Adam. Had a great night bur felt a little gloomy when I got home. Had a little chat with my doorman who had a little childish grin on his face.
I got up to my room and the first thing that catched my eye was a big box standing in the middle of the floor.
A little tipsy as I was the first thing that hit me was that I thought it was a bomb. Panicked for a second before I remeber the doormans grin. It's was a gift, a bunch of beautiful flowers in different colours smelling like heaven.
One of the people I miss the most from back home, one of my best friends sent them to me.

Dan, I miss you soo much and I love you for the gesture! You're the best. See you soon, and thanks for putting a smile on my face whenever I see them.

And btw, this took exactly 5 minutes.
YAY. Have a nice day people. It's s good day to have a good day!
PUSS

Birthday party @ TAO downtown

Hejhopp kompisar, nu kan jag äntligen ge er en update om gårdagen.

Allt började i onsdags när jag blev inbjuden till självaste Mr. Dicaprios blacktie födelsedagsfirande av mina vänner Dustin och Matt. Blev så glad när de frågade mig och självklart skulle jag ha med mig min vapendragare Filippa och hennes vän Kristina. Mötte upp tjejerna igår kväll, när det var dax för kvällen med stort K, delade taxi ner till TAO downtown, en klubb / resturang jag inte hade varit på ännu. Filippa, Vendela och jag brukade gå på promotermiddagar på TAO på 58th street så det var kul att de deras andra lokal. För det första var stället super fräscht men grädden på moset var helt klart hur de dekorerat stället, levande ljus och rosblad täckte golv och borden. Sushi, kycklingspett och det ena småplocket efter det andra delades ut medan folk minglade. Gästerna var bland den snyggaste folksamlingen jag någonsin sett, skymtade till och med en och en annan Victoria secret model. Girlcrushes everywhere. Killarna i snygga kostymer och slips / fluga och tjejerna iklädda i allt från fina fodralklänningar till snygga toppar med jeans. Träffade massa trevliga tjejer som antingen är här och jobbar eller pluggar och hade det verkligen supertrevligt. 2 Chainzz drog igång musiken på riktigt innan Kanye West tog över. Taket lyfte och alla började dansa som galningar. Kanye höll en fin skål / hyllningstal till Leo och de presenterade gång på gång syftet med kvällen. En välgörenhetskväll där donationerna köptes i champagne. Hörde tyvärr aldrig vad syftet var men sammanlagt samlade de ihop över 6 miljoner USD. Helt sjukt. Hoppas verkligen går till något bra! Vi dansade vidare på kvällen, minglade mer och sprang till och med in i Orlando Bloom som spelar Romeo i Romeo och Juliette som går på Broadway just nu. Berättade för honom att jag och tjejerna ska se den i veckan och vi pratade lite om musikaler innan vi båda började hoppa till Kanyes - Goldigger. En gammal goding man måste dansa till.

Väl hemma från klubben måste jag säga att oavsett hur mycket fötterna sved när jag kom hem, oavsett hur trött jag var i skolan idag, så var denna kvällen värd allt. Hade gjort om den alla dagar i veckan. Söndag, du har överträffat dig själv!

Så Grattis igen LEO, och tack för världens bästa söndag.

Always in my heart

Älskade och saknade misse. Finns ett hål i mitt hjärta när jag tänker på dig. En värld utan dig känns fortfarande så långt bort. Att komma hem till ett hus, där allt kopplas till dig utan att du är där är skräckinjagande. Att ligga i sängen på kvällen och vänta på att höra dina tunga tassar utanför dörren, ett litet mjau eller flera rop på uppmärksamhet är något jag varit van vid sen jag var sex. Nu kommer jag aldrig få höra dina små tassar mot golvet, aldrig få klappa din mjuka tjocka Mage som vi mobbade dig så över och jag kommer alltid känna att jag väntar på dig innan jag somnar. Och platsen i sängen där du alltid låg, kommer alltid vara din. Men aldrig igen kommer mina fötter värmas av din lilla kropp. Älskade katt.
Sex veckor sen du tassade vidare och har inte förstått det än. Har inte kommit hem till vardagen där du fanns.
Kommer sakna dig för alltid, det ska du veta. Månsimyra

Sundays

Älskade höst. Älskade stad. Det är så härligt att varandra runt bland alla färgglada löv och vara varm i bröstet men kall om kinderna. Om exakt 2 veckor är jag hemma i Sverige igen, min lilla promenix hjälpte mig samla tankarna inför det. Är dock väldigt kluven över hur det kommer va att komma hem. Saknar såklart alla men är så mycket lyckligare här.
Nu ska jag hoppa in i dushen och börja fixa mig.

DAY AND NIGHT - Brunch party.

Saturday nights spelar i bakgrunden och jag tänker på gårdagen. Älskar New York, älskar alla möjligheter, alla människor.

Igår var vi på en nya party Brunch som var väldigt annorlunda jämfört mot Lavo. De hade flowerpower tema så hela lokalen var utsmyckad med blommor och peace tecken. Loved it.
Vi åt minihamburgare, sallad, toast och fruktsallad i takt med att juicen byttes ut till cranberryvodka. Alltså, en del annorlunda en de bruncherna jag är van vid hemma.
ÄLSKADE musiken på detta stället, det körde alla gamla godingar från 70 & 80 talet och jag och tjejerna runt bordet började genast gunga med. Efter ett tag kom det in dansare och akrobater. De hade blomkrasar, fjädrar och silver bikinis. Akrobaterna svingade sig i en fyrkantig box uppe i luften och fjäderdansaren vet jag inte riktigt vad hon gjorde men häftigt var det.

Efter brunchen åkte jag hem och bytte om till jeans för att sedan åka till williamsburg och möta L. Det var också trevligt.
Vaknade vid 9 för att jag är så uppspelt över ikväll, men lyckades tack gode Gud somna om. Nu ska jag ta några varv i Central park innan jag gör mig i ordning för middag och kvällens roligheter.

Ha en fin söndag kära läsare .
PS. Bilderna snodde jag från Filippas blogg ( fashionistagirl.se)

Half of me

 
"Oh you know me I'm the life of the party
Beautiful people surround me
Everybody falling in love
Oh you know me, everybody knows that I'm crazy
Sticks and stones they never break me
And I'm the type that don't give a fuck

And that's just the half of it
You saw the half of it
Yeah this is the life I live
And that's just the half of it"

Goodmorning guys, here in New York the time is nearly 8.30 and I am already in school.
I was so tired when I woke up this morning so I got all confused and left my room one hour earlier than I had to. Well, It's all good though since I get to enjoy an extra hour in New York.
Right now Im sitting next to my lovely classmate Rafael that just started google the difference between Sweden and Switzerland, haha. There are so many people who really struggle with telling them apart. I found it so hilarious.
Anyway, one of my latest morning rutine is to listen to this song with Rihanna. It's depressing but I really love it.
I think it shows a new side of Rihanna, and to be honest don't we all have sides that other people know nothing about? When I meet new people they often ask me about my blog, what I write about and etc. People have this hunger to put others into a certain box. This is something we all do and not only when it comes to judging a person from what kind of blog they have. I remember one time, when posted one of my texts / poems here on the blog. Later that day, when I came home from school my mother was very confused. How can you be so happy but sad in the same time? I have always had two personalities. One thats like the rainbow, all sparkling and outgoing. The other one, the overthinking one, sneaks up on me when Im alone. It makes me think about myself and my envoirment, it makes me doubt and it gives me perspective. It usually helps me alot but other times it's very damaging. Having these two pesonalies, the sparkling rainbow-one and then the greyzone-one, kind of make me to a complete person.I think it is important to know that people who's very happy can be sad sometimes. Life is not always cotton candy and butterflies for the people with big smiles.  This text got way longer than I expected, anyway I really hope you like the song. It's one of those who has a little depth in it.
Have a great day, peeps.
 

Looking forward to seeing you. Event @ Parlor

Himla trevlig dag. Vaknade upp och mådde så bra, även om jag var bakis och sliten var jag på världens bästa humör. Skulle möta Filippa och hennes kompis Kristina som är här en vecka vid rockafeller center men det var så dåligt väder. Klädde på mig lite kläder och gled ner några gator för att köpa frukost / lunch i from av frozen yoghurt. "Ska du verkligen ha allt det där?" - Filippa hade verkligen behövt vara vid min sida för svullade i mig glass i alla smaker. Mums mums mums.
Fick ett samtal från min vän Z som ville ha sällskap på ett event på Parlor, vilket är en privatklubb där man måste vara medel för att gå in.
Eventet var för ett marketing- bolag så träffade massor av trevliga människor. För det första var stället hur fräscht som helst. Tavlor på väggarna i alla olika häftiga motiv. Pamela Andersson, James Dean osv. Det fanns ingen dörr eller skylt för stället då det skulle se så "hemligt " ut som möjligt. Serverades spingrolls, dumplings och kyckligspett flitigt under kvällen som slukades i takt med urdruckna glas. Allt var supergott och jag åt säkert 20 springrolls medan jag minglade och nätverkade.
Träffade människor från american express, reklam och film branschen osv. Himla roligt. Vidare till Dream hotel för ytterligare mer mat. Träffade massa trevliga norskor och åt lite lax och spenat. Älskar mat!!!

Nu är jag hemma i sängen igen, om några timmar är det upp med tuppen för att glida till skolan.

Godnatt för mig godmorgon för er. KRAM

.

“I don’t understand how I can know so little about love and how it works. How I can be so bad at it when it’s all I’ve ever wanted.
All I’ve ever known is about leaving or being left.”
- Carrie Ryan

CARPEYOLO

Sundays. Som Oliva Palermo och Johannes huebl hade sagt det. Min söndagsdejt var i klass med drömparet utan tvekan. Jag körde en liten powerwalk i mina kvarter när Filippa och jag bestämde oss för en sen lunch / tidig middag. Mötte pinglan på 77th street och jag skuttade runt i träningskläder och snabba skor. Vi bestämde oss för att testa Atlantic grill och promenaden dit var hemsk. Kändes som att kylan träffade new york på två sekunder. Rödnosiga och frusna kilade vi in i restaurangen och tack för det! Maten, servicen och stämningen var toppen bra! Vi hade tänkt äta något litet men blev så uppspelta av menyn och all god mat så det slutade med en tre rätters. Vi fick till och med en extra rätt av resturang managern- en créme brulé med pumpa smak. Så god!
Både Filippa och jag hade glädjerus när vi ätit upp och bestämde oss för att köra en spontan bio. Vi åkte till times square och gick på About time. En film med Rachel Mccadams ( min favorit skådespelerska) och gjord av skaparen till love actually. En riktig feel good film med bra budskap och lite tårar bjöd den också på. Ett måste att se nu när den mysiga hösten kryper sig på.

Nu ska jag ner till mitt gym i min byggnad och spriga i mig lite energi. Sen ska jag hänga med L. En bättre start på veckan!
Hoppas ni mår super kompisar.

The story of my life

Bäddar ner mig själv i sängen efter en helkväll och heldag med min fina Filippa. Massa mat, och menar verkligen MASSOR. Byta om från träningskläder, som användes i central park och på brunchen på le pain, till fodralklänningar och klackar.
Dansa till någon känd och bra dj på marquee och sedan vidare till VIP om för att dansa till de gamla RNB favoriterna. Slutligen mer mat på donken och massa kärlekssnack.
Nu ligger jag i sängen och tankarna surrar i huvudet.
För det första, kärlek är fantastiskt. Oavsett om det är till en vän, pojkvän : flickvän, hund eller föräldrar. Uppskatta det ni har. För det andra, så är min mamma världsbäst. Har funderat massa på min framtid under min tid här och lyckas alltid tvivla på mig själv. Mamma är alltid där och stöttar och tror på mig, tack för att du får mig våga flyga och lovar att fånga mig om jag någonsin störtar. Du betyder allt.


Nu ska jag sova, ska hänga med Filippa och några vänner imorgon. Och skriva min veckliga uppsats, attans.
Godnatt för mig, godmorgon till er!

We got the world.

Vendela, fina Vendela. Sista dagen med hennes fina energi här i New york. Ska bli så skumt att inte ha henne några blocks bort. Vi har bildat en liten swedish wife maffia tillsammans, Filippa Vendela och jag så nu blir vi en enkel liten duo vår sista månad här.

Mötte tjejerna för en sista kväll tillsammans i central park vid wollman rink iceskating. Helt magiskt. Det hade precis blivit mörkt och träden lös upp av ljusen från rinken. Våra skridskor var slitna och tröga att åka på men det kändes som att vi flög fram. Vissa stunder är fyllda med lycka och inget annat. Som att alla problem eller dåliga tankar aldrig funnits och att man är oövervinnelig för stunden. Feel good music pumpades ut ur högtalaren och var lycklig i hela kroppen. En middag på sarabeth innan det blev kramkalas. Följde med Filippa hem och snacka kärlek och killar. Terapi deluxe.
Väl hemma hittade jag låten vi älskar men ingen kan texten på. Och nu vet jag varför vi älskar den , Filippa och Vendela!

"We always dreamed about this better life, this better life
We always felt it coming all along, yeah all along
We've got the keys to open paradise, yeah paradise
Now let's go walking hand in hand

Come on baby we can hit the lights
Make the wrongs turn right
We can smash the club, make the pop go rock
With a love this deep, we don't need no sleep
And it feels like we could do this all night
We could do this all night
Yeah everything is alright"


ALL IN ALL OUT Vendela, rocka LA för oss så ses vi snart! Massa kärlek

Make mistakes.

So pour a little salt we were never here.

Idag skiner solen och gatorna kryllar med människor som glider hem i gårdagens utsmyckningar och kostymer. Själv har jag sprungit / powerwalkat runt i central park med mitt blåa hår. Kände mig mycket charmant.
Älskar central park, alla människor som flyr betongen för några minuter och stannar upp och njuter. Det är en sån härlig känsla över central park, ett slags lugn.
Nu ska jag glida runt en runda på stan. Är så sugen på frozen yogurt att jag håller på dö.

Hejhopp

NYC Halloween - in swedish candy style

Skrev precis ett långt inlägg om gårdagen och självklart försvann det. Attans. Så nu är jag för lat för att skriva om allt. Hursomelst, gårdagen var bra och det tackar jag mina girls just wanna have fun - partners in crime kompisar för. Oavsett vad vi gör lyckas vi alltid ha kul, så tack för det tjejer!

Ikväll ska vi köra en all in all out kväll med Vendela. Ska bli så absurt att hon lämnar vår lilla trio. Men ikväll ska vi ha kul i alla fall.

Tänkte svara på lite frågor som ramlat in, så är det nått ni undrar fråga NU så jag kan köra allt i samma veva. Vore kalas!

Hoppas er halloween var lika bra som vår! Kram kram

RSS 2.0