jag har gömt mina känslor så gott det går..

Hellu !
Nu sitter jag och Rebecka i min säng.
Först var vi super taggade och lyssnade på fjortis musik och komenterade fjortisarna på filmerna, haha. Nu några timmar senare sitter vi och deppar..
Men världens underbaraste Henke gör allt  mycket bättre !
Henke du är bäst !

I will never let you fall , I´ll be there for you through it all

I väntan på en liten Rebecka som ska komma till mig här i norrtälje så gick jag in på Facebook. Hade bland annat fått ett mail från Sofia i min klass. Det fick mig att börja tänka. Om sådär 3 veckor är grundskolan över. Jag har gått i grundskolan 9 år nu och lärt känna så många underbara människor. Jag har gått igenom mycket under de här 9 åren. Från en liten flicka, till en 13 åring fjortis till den säkra tjejen jag är idag.
Mailet fick mig att tänka på att om 3 veckor är de många människor jag aldrig kommer se igen.  Det fick mig att tänka på vilken saknad jag kommer känna efter min klass, underbara 9M.
Första dagen jag gick i den klassen var i 7an, jag kommer ihåg att jag ringde till klara i min gamla klass och grät och sa att alla verkade helt knäppa, haha. Idag är dom dära knäppa människorna som en familj. Vissa dagar hatar man dom, andra dagar älskar man dom. Det som är bäst i vår klass är att alla kan vara sig själva.  Ni vet när man väl börjar tänka på grejer från sjuan kommer alla minnen upp. Kommer ihåg Adrians Steneros leende första dagen alla presenterade sig för mig, jag kommer ihåg hur Julia grip alltid satt och petade i maten så att alla andra tappade apptiten. Jag kommer ihåg Matilda Aspegrens röda väst som hon alltid hade under hela 7an. Små detaljer kommer jag ihåg...
Sen kommer jag såklart ihåg minnen som betytt nått för mig. Eller stunder då jag blivit helt varm i bröstet och tänkt " gud vad jag älskar er, 9M "  Kommer ihåg alla intriger, bråk, rykten och skvaller ... Vi är en dramatisk klass, det är det ingen tvekan om! Jag kommer ihåg när vi alltid sa Julia jansson, om man bara sa Julia visste ingen riktigt vem man pratade om. Kommer ihåg när jag och Rebecca var de bästa kompisarna i hela världen, kommer ihåg hennes, Cws och min blogg trio, kommer ihåg när jag och Greta var bästa kompisar, alla hemma kvällar då vi bara satt och snackade.
Men nånstans på vägen blir de underbara stunderna man levde i till minnen som inte känns verkliga.
Känns som att jag har varit en helt annan människa i vissa av stunderna, känns också som att många av personerna i klassen också har blivit en andra människor.

Jag kommer sakna stunderna i klassrummet när alla sitter och skrattar, eller stunderna när nån skämtar och helt plöltsligt blir det världens spektakel i hela klassrummet och alla sitter och skämtar. Jag kommer sakna dom grejer som jag idag tar för givet. Jontes superglada, jobbiga hälsningar i korridoren som jag har blivit irriterad på men som jag egentligen älskar. Kommer sakna att se Rebecca och Cw stå och bråka, spraya parfym, spruta vatten eller mula varandra. Något som jag också verkligen hatat innan ! 
Jag kommer sakna hur det känns att stå på scen med er, när konserten är klar och alla tar varandras händer och ler och tackar publiken, jag kommer sakna den sammanhållningen!

Nu blir jag varm i bröstet och tänker igen " Gud vad jag älskar er, 9M "


Depp inlägg nummer 1!

Just nu sitter jag här i panik, har intagningsprov om sex dar och allt låter bara förjävligt . Blir riktigt deprimerad och när jag känner att allt går åt helvete vill jag inte sjunga alls. Så självkänslan är inte på topp precis..
Just nu känns de som att jag kan skippa allt me estet eftersom att jag ändå inte kommer komma in !
För det första är mina betyg sämst plus att jag måste inse att jag inte har nån vidare talang med sången. Känns lite tråkigt att behöva ge upp sin dröm, men jag orkar bara inte ställa in mig på att jag kommer in och sen inte gör de.
Aja, förlåt över detta jätte deppiga inlägg ! Hoppas ni inte deppar ihop ni me !

It's a love story, baby just say yes

Tjena snyggingar !
Är så galet glad idag och det  finns en anledning.. Jag känner mig helt självständig ! Jag har tänkt vädligt på små söta pojkar på sista tiden men nu känner jag att jag inte gör de längre. Är helt oberoende , det känns riktigt bra måste jag säga ! Känns som att alla mina vänner är som jag just nu, vi skiter i grabbarna helt enkelt! Eller inte helt men det är inte så att vi går och bryr oss om nån som inte förtjänar det. Men sen är jag också så att jag inte orkar gå och va sur på folk heller. Är bara allmänt glad mot människor som förtjänar de . Nu ska jag fortsätta min glada chatt på msn. Sitter helt seriöst och as garvar just nu ! Helt stört!
Anyway så har jag perfekta baldejten till balen. Eller ska jag säga dejterna ?
Personen / erna förblir anonyma ett tag frammöver !
Keep smiling it ´s good for you !

Favorit låten just nu, galet bra !

Här får ni en bild på världens sötaste människa !!



Viktor andersson!
Det är okej tjejer, dreggla på bara !

Lite uppdatering. please?

Helgen då, vad har hänt?
I fredags var jag med Melina,Rebecka, Klara, Jonna , Emilia och några killar i pararell klassen, drog hem med 12 bussen för jag skulle upp tidigt dagen efter..
Lördagen så gick jag som sagt upp tidigt och gick och solade på vår brygga. Skvallrade lite med Rebecka på telefonen och sen så gjorde jag mig i ordning för att åka till coop och köpa maten med brudarna. ( Elin, Lisa, Fredrika, Sara och Jessica ) Vi tog mopparna hem till Lisa och jag och nåra till fixade maten. Det blev fläskfilé med pommes frittes och lite bea på det, smarrigt ! Sen så fick alla panik att göra i ordning sig innan alla andra kom. Det var nämligen så att både Lisa och Lisen fyllde 16 förra helgen så vi firade dom nu istället. Först med en " VIP" middag med närmsta tjejkompisarna och sen fest med lite roligt folk i vår krets. Det var galet kul! Kvällen rusade iväg och jag och Elin slocknade hemma hos henne vid 5 , bra jobbat ! Sen så gick vi upp klockan 8a för att hon skulle på en loppis för att få pengar till rhodos, haha! Så lilla jag knattade hemmåt, i elins nattlinne, haha ! Tur att ingen såg mig säger jag bara ! När jag kom hem tog jag en dusch, åt mat, skvallrade me brorsan och gick och la mig vid bryggan och sola. Sen kom mamma hem och visade ringen som Kenny gett henne, de var jätte kära och lyckliga så jag är glad att de förlova sig nu när jag smällt det!

Idag har jag bara lekt lite me rebecka och jessica, haha ! Super trevligt förutom min stora huvudvärk och det dåliga vädret ! JAG VILL HA SOMMAR !

Det hände en jätte rolig grej inatt, haha ! Jag har innan märk att jag inte är så klar i skallen när jag vaknar. Eftersom jag var trött från helgen så somnade jag innan 12 inatt vilket gjorde att jag inte kunde följa min tradition. Att smsa folk som fyller år precis på 12 slaget. Dock så hade jag en idé, jag ställde klockan på 3 i och sen så skulle jag vidarbefodra ett sms .. Ja, visst låter det smart ? Men vet ni vad jag gjorde ?
 
Det här var vad jag SKULLE vidrabefodrat:
 " ja må han leva , ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år ..." Grattis :D <3 "
Det här var vad en yrvaken Felicia skrev :
" ja må han leva , ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år ..." Grattis :D <3  ha världspoäng! :D "

Haha, vad fasen är världspoäng ? Måste varit något jag drömt om, haha roligt hursomhelst ! Sen när jag fick ett gulligt svar tillbaka svarade jag bara : haha
Är lite dryg när jag är nyvaken alltså, haha !
 Men aja, hade väldigt roligt imorse när jag kollade vad jag skrivt.
 Inte varje morgon jag skrattar kan jag erkänna !

Näe, skärpning nu!

En vän till mig, om man nu kan kalla honom de säger att fjortisar är snyggast. Han säger också att alla killar skulle kunna vara tillsammanse med en tjej bara för att hon var snygg, att personlighet inte spelar någon roll. Blev irriterad eftersom det var så ytligit! Så det här påstående fick min tillfälliga förakt mot killar att stiga, så snälla ni, killar, säg att det inte är så! Eller är det så att ni skulle kunna vara tillsammans med en snygging trorts att hon är helt knäpp i bollen. Berätta! 
OCH håller ni med om att fjortisar är snyggast?
Ivrig på svar! 




Så grabbar, vad säger ni ? Ska man återgå till sin fjortisperiod, haah?
( den 2a, 4e ,5e och 6e bilden är pinsamt nog från i sommras, haha! Visst är vi snygga , Melina? )



Märker att ni har blivit dåliga på att komentera, tråkigt !
Inga komentarer från er så får ni ingen uppdatering från mig.
That´s the deal!

Låt som fastnar på huvudet, VARNING VARNING !

Kärleks snack slutade med att den här låten går på repeat..



Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Uppmärksamhet

Hellu kära läsare!
Har haft en superbra dag idag, mötte upp tjejerna på en fika och skvallrade lite. Riktigt mysigt faktiskt!
Jag och Rebecka kom in på ett jätte intressant ämne. Det handlar såklart om killar men vi var inne på hur olika tjejer får killar på olika sätt. Jag och Rebecka är både väldigt sociala och " oskyldiga" tjejer. Med det menar jag att vi inte anspelar oss på sex som min pappa skulle uttrycka det, Haha! Utan båda är vän-tjejen till en början, skrattar mycket och är allmänt glad och trevlig. Sen kom vi in på typen som är tvärtom. Jag har väldigt svårt att vara dryg har även svårt för dryga människor. Men däremot finns det många trevliga tjejer som blir dryga när de raggar eller snarare försöker få uppmärksamhet, de blir svårfångade och överlägsna, som att de ser ner på killen. De men anspelar sig också på sex. Tillexempel putar lite extra me rumpan och har lite för små kläder. Men uppmärksamheten de sen får låtsas dom som att dom inte vill ha. Det tycker jag bara är irriterande, varför vill man att nån ska bli intresserad av än om man själv inte är intresserad? För att stärka sitt ego, för att sedan kunna skryta om att nån gillar en? Det tråkiga är att den här stilen funkar på en del killar, de killarna är oftast i samma ålder eller yngre och är osäkra på sig själv. Dom tillåter tjejen att titta ner på dom eftersom att de själva ser upp till henne.  Såklart är hon något om hon har den attityden, eller? Jag skulle inte kalla dom här tjejerna svårfångade. De här tjejerna är retstickor, som vill ha uppmärksamhet som de sedan inte använder. Dom vill bara ha bekräftelse och det är väldigt irriterande tycker jag! Men de här tjejerna få oftast inte de bra killarna, de självsäkra killarna vill inte ha tjejen i ett förhållande eftersom att hon är för dryg. Dessa tjejer har oftast inte heller så många killkompisar. För ingen vill vara kompis med nån som bara är dryg hela tiden, eller hur?
Något som de också är specialister på är att ragga på kompisarnas killar för att visa att de är bättre än kompisen. Frågan är då, varför behöver tjejen bekräftelsen?
Jag tror att hon är den som är osäker, som försöker höja sig själv genom att sänka andra, sina kompisar. Men hallå, vad är det för stil? Kärlek är ingen tävling, alla har olika smak också och det är väll skönt för annars blir det ju en tävling trots allt! Men du, tjejen, du måste sluta försöka vara allas smak, det irriterar bara folk!

"håll mig i handen, vi värmer varandra och låtsas att tiden står stilla"

Är fortfarande lycklig, lyckades övertyga Melker att släppa ut sniglarna! Mycket bra jobbat! Pappa garvade bara åt mig och sa att jag alltid ska hjälpa allt och alla. Men om man kan ska man försöka eller hur? Så för några timmar sen så återgick sniglarna till friheten. Härligt att se faktiskt!
Kände bara för att ta de lungt idag så har bara ätit de nybakade bullarna Kickan gjort, pluggat och lyssnat på musik så att pluggandet blir lite roligare.
Nu är jag på andra håll, ha det bra sålänge!

En liten konversation från min och Melkers promenad med tjockisen Swip!

Melker : Felicia, vet du att Swip är väääärldens tjockaste hund?
Jag : Så tjock är han väll inte, säg inte så han kanske blir ledsen ju!
Melker: Okej då, han har bara ätit föör mycket, bajsat fööör lite fööör många dar!
Jag: Som om det var bättre!

Frågan är bara; var får de allt ifrån?

" FEEEELICIA KOLLA VAD JAG HAR HITTAT!"

Det var precis dom orden min kära lilla bror kom in och skrek, han tog upp en pytteliten plast förpacking som var fylld med gräs.
"Gräs..?" sa jag.
"NEJ NEJ, det är ju deras mat. Men hallå ser du inte sniglarna?"
Jag tar burken och kollar lite närmare, där ligger dom. Kanske fem stycken sniglar tätt, tätt ihop.
" mm, nu ser jag. Melker släpp ut dom där annars kommer de ju dö!" säger jag
" Nej men jag har ju gett dom mat, jag har gjort saker de kan leka med och sen har jag gjort ett hål där så att de kan andas! KOLLA!"
Jag suckar och tänker på mig själv i hans ålder. Tror alla barn har varit sådär, dom hittar något djur, sätter det i en burk och sen gråter när dom inser att den är död. Jag var så.
Jag hade en kompis som hette Torun när jag bodde på en Ö utanför sandhamn,  på våren kom alla små grodyngel och när de blev söta små minigrodor sprang vi alltid på grod jakt. Men vi tog alltid en groda i taget så att vi kunde fokusera oss på att ta hand om den. När vi väl hittade nån sprang vi hem till Torun och satte grodan i hennes dockskåp. Vi plockade gräs och satte ett litet vatten fat i det om grodan ville bada. Då och då tog vi ut grodan så att den fick leka och kissa. Vi tyckte att v i var jätte duktiga som tog hand om grodan så bra, men det slutade alltid, ALLTID med att grodan dog och vi var förkrossade. Trots ett misslyckande med att ta hand om en groda så fortsatte vi.  Flera grodor dog, vi tog även " hand om " sniglar, maskar och fiskar. Alla dog.
När jag var i den åldern när jag gjorde allt detta förstod jag inte alls det här med att det var mitt fel att de dog. Dom skulle ju vara i sin naturliga miljö. Något nästan inga barn förstår.

" Melker.... Sniglarna tycker inte om varandra och kommer börja slåss och äta upp varandra. Skynda dig och släpp ut dom! " säger jag och försöker rädda sniglarna från samma öde jag utsatte mina egna sniglar, grodor och fiskar för.
" MAMMA, ÄTER SNIGLARNA VARANDRA? "
" nej såklart inte" säger Kickan
" HA! där ser du ! " säger melker och går där ifrån med sin lilla burk...

Aja, jag försökte i alla fall.

Till mina underbara vänner och familj!

Jag är så himla super lycklig just nu.!
Har verkligen insett vilka fina vänner jag har, det som är det bästa är att jag känner mig så himla trygg med dom.
Har den där känslan att man kommer vara vänner förevigt.
Inte alla kommer på ens musikal på en fredagkväll klockan 7. Men mina vänner gör det och det är jag så tacksam för !
Tack så hemskt mycket underbara människor!
Farmor, Mormor, Morfar, Kenny, Melker, Fabian, Mamma, Pappa, Kickan , Makkan, Jakke, Fredrika, Elin, Andersson , Zillen, André och Danne!
Ni är helt underbara!

Tillslut ska jag bara passa på att gratta en annan kär vän som fyller år idag! Lisen, ha en bra födelsedag!


Mer uppdatering kommer senare, när jag är klar med So uppsatsen, då får ni höra lite om hur musikalen gick!
Ha det bäst!

RSS 2.0