Då det var jag och min far.

Du är bäst nu men du var bättre förr.

Musik, musik och musik.
Det finns så mycket jag skulle vilja tacka musik för. Det kan uttrycka, förstå och trösta. Det kan göra att man kan drömma sig bort, växa fram en särskild känsla eller stämning och helt ändra humör.

Det var tidigt jag blev kär i musik och jag delar egentligen aldrig med dig de låtar som verkligen berör mig och tror att det ska vara så på nått sätt.
Nu ligger jag i sängen, bakis och dödstrött men kan inte sluta bläddra fanatiskt i min spotify lista. Nykär om och om igen.

Men godnatt kära läsare, hoppas ni lyssnar på en riktigt bra låt innan ni somnar ikväll.

If this is what we got then what we got is gold.

Myskväll och förberedelser för att säga hejdå till min vapendragare. Kommer bli så tomt i min vardag utan henne. Patetiskt men sant.

Igår var vi i alla fall hemma hos mig, lagade först god sallad med halloumi, champinjoner, och lite annat gott. Efter maten kom sötsuget och vi exprimenterade oss fram till dessa "chokladknappar". Vi smälte Marabou choklad (man kan ta mörkare choklad för att vara nyttigare) hackade hasselnötter och blandade nötterna med frysta hallon. Sen gjorde vi underlag av chokladen, fyllningen på det och sist ett täcke till av choklad. In i frysen och sen vänta i ca 15 minuter. Sjukt gott!!

Därefter skulle vi välja film vilket oftast leder till att vi kollar på trailers i 100 år. Även denna gång. Slutade med att vi började kolla på "definitly, maybe" och Elin somnade efter 20 minuter. Tillslut gav jag upp och la mig som storaskeden. Himla mysig kväll.

10/10 helt enkelt.

Mysdag med Mollsan.

Kommer kanske få skäll av Molly för att jag avslöjar vår mörka hemlighet, men förra tisdagen hade vi ett välplanerat high school musical maraton. Sist jag sov hos henne kom vi fram till att båda är världens nördar av HSM. Så ett maraton planerades och förra tisdagen satt vi fastklistrade framför tvn i flera timmar. Zac efron, Molly och godis. Kunde inte bli bättre.

Svar på kommentarer:)

Som sagt har jag varit dålig på att blogga så tänkte svara på två kommentarer jag missat också.
Detta var från Jennifer:
Har du hört talas om Funky Buddha?

Jag har aldrig varit på Funky Buddha i London, men däremot i Marbella. I Marbella är det en underbar klubb, i London däremot har jag inte så bra koll. Vet att One direction ( Liam har jag för mig) har varit där och festat nån gång. Men mina vänner  brukar inte gå dit, men har varken hört något bra eller dåligt. Du kan ju alltid testa och gå ifall du inte gillar det!:) Berätta vad du tyckte sen!! KRAM
 
Nästa fråga var från någon som ville vara anonym:
Hmm jag har en fråga.. Felicia, hur ser du på homoäktenskap? Två likkönade gifter sig alltså. Det känns som du har väldigt gamla värderingar.
 
Hmmm på denna fråga. Jag är och har alltid varit väldigt fördomsfri, till skillnad från du som skriver denna kommentaren.Intresant att du tycker att du fått en uppfattning om mina "gamla värderingar" genom att läsa min blogg. Men för att hålla mig till ämnet så har jag absolut inge problem med tvåkönat äktenskap. En nära tjejkompis till mig är bisexuell, och en av mina närmaste killkompisar är homosexuell. Jag dömer aldrig personer efter läggning utan bara personlighet och handling, och sjävklart ska alla få gifta sig med vem man vill. Ibland önskade jag att jag själv var homosexuell eftersom jag tror att jag skulle kunna fungera bättre i ett äktenskap med någon av mina tjejkompisar än med en kille jag är kär i.  Så länge leve kärleken, oavsett om man är tjej och tjej, kille och kille, eller kille och tjej. Tycker alla ska göra det som gör än lycklig. 

Kärleksbomb.

 
 
 

I'm captivated by you baby like a firework show.

Eftersom jag inte haft någon motivation men också ingen tid för att blogga denna vecka så tänkte jag att jag gör det nu. Denna vecka har varit så bra.
I tisdags plockade jag upp världens bästa lillebror för att sedan ha en lång syskondejt.

Vi bowlade i en timme och Melker har blivit så mycket bättre än sist vi bowlade. Då hamna han i rännan varje gång, haha. Dessutom har han blivit jätteduktig på att heja på sin motspelare. Förut var han en grinig liten förlorare! Så det var superkul, fick dock träningsvärk i armen dagen efter.

Efter bowlingen åt vi middag på Vapiano, Melker åt pizza och jag pasta. Sen gick vi och handla godis och köpte biljetter till bion. Eftersom vi var för tidiga så gick vi och fikade på waynes också.

Vi såg the wizard of OZ, den nya versionen och både Melker och jag var helt chockade över hur bra den var. Melker sa att det var den bästa film han sett, förutom Ice age 4.

Efter bion åkte två trötta krigare till Norrtälje, kramade lite på pappa och kickan sen gick vi och la oss.

Världens bästa syskondejt.

Svar på kommentar.

Jennifer:
Heejsan jag är lika tacksam för svar! Tack så jättemycket för din story och alla tips, ska verkligen ta till mig allt :) Bråvalla har jag aldrig hört talas om men med tanke på utbudet att artister lät det väldigt bra!! Haha jag har en till liten fråga, eftersom att du har varit i London en del vad jag förstått? Jag ska dit och klubba snart (first time!!), har du några tips på bra ställen, vart man kommer in eller kanske något allmänt tips? :D /Jennifer
 
Bara kul med lite liv här på bloggen! Åh, vad kul att du ska åka till London, du kommer bli dökär i staden. Den är världsbäst! Jag har egenltigen inte riktigt koll på vilka ställen man kommer in på, eftersom jag alltid gick ut med mina arbetskamrater som hade sina kontakter. Hade dessutom extra lätt eftersom jag jobbade för hollister och de flesta klubbar har "hollisterkvällar". Men mina favoritklubbar är Project på fredagar, Mahiki på måndagar, Rose och Jalouse på onsdagar / torsdagar och Coco club är Londons finaste klubb. Många gillar The box också.
BLC ( brittish luxury club) är efterstället där man kan festa tills det blir ljust ute igen. Har haft mina sjukaste kvällar där. Flo rida var där en kväll när vi var där och en annan kväll blev min mobil stulen. Så lite blandad känsla över det stället, men jag hade bara otur, annars är det en jättebra klubb!
BLC är dock väldigt svårt att komma in på om man inte är med någon som har kontakter ( menar inte det på ett snobbigt sätt haha) och jag hade jättetur som blev så bra kompis med flera promoters som lät oss gå in med dom.
Det är jättesvårt att ge någon tips på var du ska gå, eftersom smaken är som baken. Min kompis Hanna som också varit i London i en månad älskar klubben Movida. Själv har jag bara dåliga upplevelser från den. Klubben ligger i mayfair vilket är "de fina delarna av london"  men människorna som var där var lite udda och mestadels killar. Jag hade klänning den första kvällen jag var där och en kille som var där, försökte komma innanför mina trosor när jag gick förbi på dansgolvet. Blev så himla äcklad och arg och han fick världens bitchslap. Förstår inte hur en människa kan göra något sånt. Så gäller att ha lite skinn på näsan, gå aldrig själv och bli inte för full.
Hoppas jag inte förstörde din tagg, men du kommer ha det så kul!! Är jätteavundsjuk.

Ha det bäst och berätta gärna om din resa sen!!:) KRAM
 

I don't know what its like to land and not race through your door

 
Cause I'd die if I saw you
I'd die if i didn't see you there
So i don't think I'm gonna go to LA anymore

.

.

I know I say it too much, but I will never give up.

Från tisdagens lek i studion. "50 shades of grey" med Hanna och Leo. Älskar att fåna mig framför kameran.

Tredjehjular lite med paret jag är kär i.

Efter en lång dag på hollpan slutade dagen bra med att jag gjorde Molly och Danilo sällskap. Tacos, frukt och bär, vitchoklad, modern family och massa prat om boybands och bajs stod på schemat.
En TOPPEN kväll, nu somnar jag här hemma också, i världens skönaste säng (tempur) igen. Livet är rätt bra ändå.

Godnatt alla läsare, hoppas ni har lika roliga vänner som jag. Puss

.

 
Filmkväll, kära filmkväll. Alltså jag älskar fredagar, det är så skönt att bara vara hemma och ladda batterierna. Skulle egentligen vara med mina favoriter men efter krångel med buss i kombination med alldeles för lite sömn övertygade mig om att stanna hemma. Slog på denna rulle, det vill säga "A lot like love" som är en toppenfilm.
Nu ska jag sova med ett leende på läpparna. 
 
Godnatt, sov som godis.

Come feel this magic I've been feeling since I've met you.

Gårdagen var kul.
YBC hade sin "maskeradbal" på pure. Temat var alltså maskerad vilket innebar att folk hade fina venetianska masker, cocktailklänningar och kostym.
Gossip girl in real life.
Jag var så taggad på temat, älskar att gå in för att klä ut mig också. Jag, Molly och Anna bestämde oss för att göra egna masker så vi hade maskpyssel i onsdags med några killar från deras klass. Himla mysigt. Det är så kul att pyssla, även om jag är dålig på det.

Tillbaka till skivan, så var det jättemycket folk man kände och från så utspridda umgängeskretsar. Träffade massor av fina människor som jag inte sett på evigheter. Ville krama om alla och dansa med dem hela natten men de är ju det som är krångligt när de är så många olika människor man känner på ett och samma ställe. Hursomhelst så var det kul, både Molly och jag mådde dåligt så vi ville åka hem tidigt, men vi var tvungna att vänta på Kalle och Anna som skulle dela taxi med oss.
Hemma hos Molly halv fyra och några minuter somna i världens skönaste säng. Är fortfarande lite druggy, en tempur säng står på inköpningslistan när jag flyttar hemmifrån.

Tusen tack till alla gulliga människor som var med igår. Himla bra kväll.

Du förstår mig så bra min kära man.

Min lilla tigerunge.

It is better to burn out then to fade away.

Just nu pågår så himla mycket i mitt liv, känner att jag inte riktigt hinner med ibland.
Planerar för framtiden samtidigt som jag försöker klara av nuet, och tro mig det är att ha många bollar i luften.
 
Sista terminen på gymnasiet är allt annat en än lek och särskillt när man har två jobb. 
Denna vecka är ovanligt lugn på jobbfronten. Inställt jobb igår hos barnen, och sen ett torsdagspass och ett lördagspass på Hollister och sen är veckan klar. 
Trots detta kryper stressen upp på mig, att komma tillbaka till skolan efter tre veckor ledigt då vi haft lov och praktik är både lärares och elevers mardröm.  Lärarna vill få in så mycket betygsunderlag som möjligt och vi elever får en chock när man kommer tillbaka med tusen nya uppgifter. Okej, nu överdriver jag men det är så det känns.
 
Nu ska jag plugga lite till och sen se någon bra rulle. 
Imorgon ska jag fotas med Hanna och Leo för deras projekt arbete, ska bli kul. Gillar att leka framför kameran, hehe. Och på kvällen ska Anna, Molly och jag göra våra masker för skivan vi ska på på torsdag. Är så aptaggad att jag håller på spricka.
 
Puss kära läsare.

Sommar känsla.

 
 
Haha, åh blir så fnissig av denna video. Den är från i sommras när vi hängde med några producenter från LA som var reste runt i Europa och filmade deras äventyr. Deras största och mest populära video har fått 221 296 visningar och visades bland annat på MTV i England. Denna video är jag, Elin, Tia och Alina med i. Vi dansar och sjunger haha. Detta var veckan Tia var och hälsade på och de spelade in detta på collage. Vilka minnen. 

April blir en bra månad. Paris & London bokat!

Kommer dö av lycka i April, hur ska jag kunna hålla fötterna på marken? Känns som att jag kommer sväva fram. Lillebrorsan blir 18 första veckan i april, sen skiva med min kära klass, veckan efter åker jag och hälsar på Julie i Paris efter att inte sett henne sen hon var hos mig i somras. Vilken lycka.
Sista veckan i April åker jag och hälsar på Elin, vid det här laget kommer abstinensen vara så stor att jag kommer spricka när jag ser henne. Kommer bli då konstigt att vara utan nån som man träffar nästan varje dag.

Att träffa mina favorit tjejer, i världens bästa städer får det att bubbla av glädje i hela mig.

LÄNGTAR.

Svar på kommentarer:)

Sofia Om: Shoppingdag på stan med min piggelin.
Åh vart kommer klänningen ifrån?
 
Klänningen kommer från Zara, jag älskar den! Ska ha den i sommarr om jag tänker unna mig en solsemester. Finns även som tröja/ kortare klänning tror jag. Hoppas du hittar den:)
 
Jennifer
Heej! du klagar på att vi secret people aldrig komenterar! Jag tänkte i alla fall fråga en lite random fråga haha.. Har du varit på festival någon gång och hur var det i så fall?:) 

/Jennifer

Åh, vad kul GULDSTJÄRNA till dig Jennifer!!:) Och vilken bra fråga dessutom! 
Jag har varit på Peace and love sommaren 2010, helt sjukt att det är tre år sedan vilken gammal tant jag blivit.
Detta var året Jay-c, melissa horn, robyn, mike snow, och hoffmaestro och massor av fler bra artister var där. Att gå på konserter är det bästa jag vet, och festival är det ultimata om det är ett band/en artist man verkligen vill se.
Har så många bra minnen från vår festival vecka. Däremot kan jag inte med handen på hjärtat säga att jag helhjärtat levde festivallivet då jag bodde hos Madde och hennes familj cirka 30 minuter från festivalområdet. Det vill säga att vi fick världens godaste mat, samt möjlighet att sova i en skön säng och ducha och gå på toa. 
Och trots hårt festande så kunde vi återhämta oss på ett helt annat sätt eftersom maddes mamma var världens ängel och passade upp på oss,men samtidigt bara lyxen att få duscha och sova bra. 

Jag skulle absolut rekomendera festival som en rolig sommargrej, men personligen så skulle jag sova hemma hos någon ( om man har den möjligheten och känner någon i staden) eller bo på hotell. Både för säkerheten, då det kan och har hänt mycket skit på festivaler, men även för lyxen, bajjamajja är inte min grej helt enkelt haha.

Bråvalla festivalen som ligger i norrköping ( 27-29 juni) har artister som aviccii, johnossi, eldkvarn, dada life, rebecca och fiona, icona pop, familjen, belle & sebastian, familjen, nause, mando diao, a day to remember och sen min favorit Ron pope. Utan boende ligger biljetterna på 1760 vilket är värt det om man gillarn någon av alla artister. Jag ska försöka gå ifall jag kan vara ledig från jobbet.

Hoppas det svarade på din fråga:)) Kram


( bifogar en bild från Peace and love också, detta är när vi är på väg till festivalområdet första dagen. Vilken lycka) 
 
Ine
Hej Felicia! :D Min intervju gikk jättebra!!! Var så sjukt nervös men det gick bättre än vad jag någonsin trodd :D blev supertaggad! Pratade med en dam på typ 50 +, trevligaste jag träffat, haha. Har du bestämt dig för hvilken skola du ska tacka ja tills? :) 

- Ine

 

Blir så glad för din skull!! Skönt att det gick så bra. Då ses vi i höstas ju!! Min intervju kändes inte alls bra ju, men fick ett nytt offer dagen efter, så tydligen gillade de mig ändå. Jippiee. Jag tror att jag kommer tacka ja till Richmond, det är lite utanför London men skolan verkar fantastisk. Och du då? Blev du taggad på den skolan du hade intervju med? Klem:))

In space Sweden - AXE WORK.

Igår var det en lång men rolig dag. Mötte soffan på lunch vid 13.00 och 3 timmar senare var det jobb på SF med AXE. Detta var världens spontangrej och jag blev inringd som reserv då en tjej var sjuk. Det var Patrik, Fredrik, Cornelia och jag som bestod av astronaut teamet och vi hängde på sergel bion och delade ut produkter, minglade och fick folk gå med i en tävling att resa till rymden. Jag är med själv så ni kan rösta på mig:)) Sjukt coolt att kunna säga att man varit i rymden!

Nu är jag på g mot jobb på piren, sen ska jag byta flipflopsen mot klackar och gå ut och fira Noemi som blir 19 idag. Min lillplutt.

Ha en bra dag!

Won't you come see about me? I'll be alone, dancing you know it baby

Idag dängade jag av en annan klassiker, nämligen The breakfast club. Så himla bra. Älskade alla karaktärer, men sitter nu och funderar på slutet. Hatar när slut är oklara, för jag är en sån som måste analysera vidare, haha.

Har ni några filmtips till mig så får ni jättegärna dela med er. Som ni förstår betar jag av en del..
 
"Don't You Forget About Me
Don't Don't Don't Don't
Don't You Forget About Me"

And we made plans that we both knew would never happen.

Gårdagen var fantastisk. Ledig dag, i sällskap av Elin och strålande sol.
Snön glimmade i reflektion av solen och trots försök att förneka började de löjliga vårkänslorna komma. Glädje, solglasögon och ett ivrigt pirr i magen.

Efter en brunch på sirap, med färska bär och american panncakes och prat om både litet och stort rörde vi oss ner mot Strandvägen. Promenerade längs Stureplan för att kolla på människor som är på väg nånstans, älskar att iaktta folk i rörelse. Vidare längst Strandvägen och iaktta turister som fotade varenda liten svan och and. När vi nådde djurgårdsbron möts vi av 10 tal skrikande fåglar som blir matade av bröd. Ännu än gång försöker vårkänslorna ta tag i mig, och första vårskriket i form av ett fnitter och skratt kommer ut. Ett sånt ögonblick man vill fånga förevigt, hur solen skiner, hur fåglarna skriker efter bröd, och hur enkelt det är att skratta med min bästa vän. Mannen som matar fåglarna ger mig en brödskiva och tillsammans stod vi och matade dom medan jag försökte småprata och han ville vara tyst. Elin skrattade mest åt mig, som hon får stå ut med mina galenskaper. Och när brödet var slut tackade jag mannen och vi gick vidare på vår promenad. Med lätta, härliga steg.

Rekordkul och tankespridd.

Till att börja med tänkte jag berätta att jag hade läsarerekord i måndags vilket är superkul. Så tack för det mina smygläsare, kul att ni läser även om ni är dåliga på att kommentera (känn piken)

Solen skiner och jag har tagit vara på dagen ordentligt, en liten sovmorgon och sedan en liten promminix runt återvallssjön. Älskar att promenera med lite musik i öronen, så hinner jag tänka och planera. 
Har så himla mycket att hinna med nu och planera. Skola, jobb, fritid och vardagsmåsten. Ibland känner jag att jag bara vill stänga in mig i mitt rum och ligga i min säng och gömma mig från världen. Jag älskar min vardag, men ibland blir det lite för mycket. 
 
Satt också och planerade för London med Kenny och mamma igår, mamma är fortfarande i förnekelsestadiet och vägrar tro att jag faktiskt kommer åka. Efter ett tag tog nyfikenheten över och hon var med och kollade på de skolorna jag kommit in på. "KTH är finare" sa hon om varje skola. Gotta love her. 
Känns som att jag börjar få ordning på mina London planer i alla fall, så det är skönt. 
 
Nu ska jag iväg och leka med barnen. I tisdags så blev det en riktig innebandy & uno dag med Jakob och sen tjejsnack och chokladbollbakning med Ebba. Kommer sakna dem så mycket när jag är i London, min andra familj. 
 
Nu har jag babblat av mig tillräckligt, så detta får räcka.
Ha en fin dag.

I think I think too much.

'cause I see sparks fly whenever you smile

The way you move is like a full on rainstorm
and I'm a house of cards.
You're the kind of reckless
that should send me runnin'
but I kinda know that I won't get far.
And you stood there in front of me
just close enough to touch,
close enough to hope you couldn't see
what I was thinking of.
 
And my mind forgets to remind me
you're a bad idea.
You touch me once and it's really something,
you find I'm even better than you imagined I would be.
I'm on my guard for the rest of the world
but with you I know it's no good.
 
 
I run my fingers through your hair and watch the lights go wild.
Just keep on keeping your eyes on me, it's just wrong enough to make it feel right.
And lead me up the staircase
Won't you whisper soft and slow?
I'm captivated by you, baby, like a firework show.
 
- TS

I like the way you work it, no diggity.

 
 
Denna film är så himla bra, rekomenderar verkligenn alla musikal freaks ( och inte) att se den.
Älskar hanlingen, låtarna och skådespelarna. Verkligen sevärd! 
 

Hollister fest med världens bästa kollegor.

 
Ledsna och glada studer när vi sa hejdå till våra managers Katie och Alicia som har jobbat med mig sen jag började på Hollister. Vi ordnade ett suprise party för dom som ett litet fint farväll och kvällen innebar fina tal, massa gråt och massa skratt. Ett ordentligt farväl helt enkelt. 
Tror dom förstod hur mycket vi uppskattat dem under den tiden de jobbat med oss, och det kommer verkligen kännas tomt utan dem. 
 
Trots att det är sorgligt att säga adjö så kunde det inte blivit bättre, att dansa med stockholms snyggaste och underbaraste männikskor på cafe opera en söndagskväll kommer definitivt bli ett fint minne. 
Så mycket kärlek för mina underbara kollegor som förgyllar min vardag på piren.
Så en stor PUSS till dom.

Hoppas din helg var lika bra som min:)

Someday you will understand, don't you lose your faith in me.

Tankarna snurrar runt i skallen,
tänker för mycket och på allt på samma gång.
Vill inte att något ska bli fel, vill göra allt rätt.
Men tankarna blir det ingen ordning på, 
och hon lika så.
Hon säger saker hon inte menar, 
gör det hon inte vill. 
Gör misstag, och ångrar sig..
För att ångra sig igen.
Får liksom ingen ordning och står och trampar på samma ställe.
Allt som är viktigt i stunden är nästa timma obetydligt,
och prioriteringarna försvinner medan tiden flyger iväg. 
Kan inte tänka klart, få ordning på alla rätt och fel. 
Och hon ser i blicken att hon sårar, men det kan hon inte tänka på nu.
Tänker hon på det kommer hennes huvud explodera, 
nu måste hon fokusera på  vad hon vill och vad hon känner. 
 
Men hon var ju den, den som aldrig kunde veta vad hon känner för, 
och hon förstod inte hur folk stod ut. 
Att de väntade medan hon velade.
Hur hon sårade medan hon försökte känna något.
Hur fel allt ändå blir när man bara försöker göra rätt.
Hur fel allt blir när man bara följer ett vilselett huvud
för att hjärtat inte går att lita på.

It's always a good time.

 
Hittade denna gamla charmiga bild på mig själv på Mazzzys dator. På tiden man hade ett liv och var ute och dansade på helgerna.  Pinglan fixar sig för en utgång medan jag ligger i hennes säng i ridkläder och osminkad. Ska ta bussen hem mot ön nu och sen sova mina 8 timmar innan jag ska iväg och jobba på piren.
Pensionären i mig ger er en puss.
Ha en fin kväll kära läsare.

Shoppingdag på stan med min piggelin.

Blir så fantastiskt förundrad över att världen kan vara så fin i allt olände.

 
RSS 2.0