Hola guapos y guapas!

Jag sitter nu pa en flygplats i Madrid. Jag mar illa, ar trott och skulle somna om jag bara stanger ogonen. Men varfor klaga? Hela veckan har varit kaos sa arligt talat ska de bli lite skont att komma hem.

Forsta dagen tillexempel, planet gick 3 fran arlanda till madrid och dar skulle vi byta till ett flyg mot mallaga. Tyvarr blev de inte sa for forsta planet var forsenat en och en halv timme sa vi missade anslutnings flyget. Vi blev bjudna po middag av flygbolaget vilket var bland det ackligaste jag atit. Tack tack. Tva timmar senare satt vi antligen po planet och slutligen landar vi i mallaga. Bagaget e borta och jag kanner paniken stiga och lusten att krypa in i ett horn och grata som ett litet barn. EMO EMO EMO. Men tillslut kom det och vi gick for att hamta bilen. Parkeringshuset var 50 grader varmt och vi fick inte in all packning i bilen. Jag och fabian fick en golfbag i knat och sen borjar resan mot lagenheten. For att gora den mardroms resan kort aker vi i alla fall fyra timmars fel, stannar vid en polis station i panik och fragar vart vi ska. Dom ringer en taxi som aker framfor oss till Los Pinos dar lagenheten ska vara. Klockan var nu tre pa natten. Nar vi kommer till Los Pinos tar kenny, min latsas pappa fram lappen med vag beskrivning. Det har ar inget skamt.

" Tva hus, det hogra huset och granne med en dansk"
I Los pinos fanns det mer an tva javla hus. Var fan var dansken? Mamma far damp, fabbe far damp , kenny far panik och jag vill bara grata. Halv fem checkar vi in pa hotell.  Underbar borjan pa semestern. Vi hittade lagenheten dagen efter och resten av veckan blev inte sa tokig heller. Forutom igar nar kenny tappade bort bil nycklarna och planboken. KAOS.
Brorsan och jag var i alla fall ute och rojde nagra kvallar och de var sjukt skoj, vi dansade som galningar och visade hur man partade in wiking way.
Bilder kommer...
Jag har sovit tre timmar i natt och det bultar i mitt huvud. Nar jag kommer hem ska jag do i min sang och vanta pa att rebecca ska komma och radda mig med lite OC och karlek.

Deprimerande inlagg men nu har ni fatt lite uppdatering !
KYSS

the beautiful ones


I'm so glad I found an angel
Someone who was there when all my hopes fell

I wanna fly, looking in your eyes
Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky
.
RSS 2.0