Kom och köp

Sometimes you have to give up on people. Not because you don't care anymore, but because they don't.

En. Två. Tre. Fyra. Fem. Sex. Sju. Åtta. Nio. Tio.

Pulsen har lugnat ner sig igen, det slår fortfarande lite fort men lugnar sakta ner sig.
Känner hur mina muskler långsamt slappnar av. Den där möra känslan när man spännt sig och sedan slappnar av gör sig påmind i mina armar.
Huvudet ser bara rött, svart. Argt. Vill säga nått, skrika men alla arga ord kommer bara som ett mummel. Inget tillräckligt bra för att säga.  Det är det värsta. Att inte få ut allt man vill och behöver få ut. Jag känner mig dum, ledsen, skit förbannad, förvirrad, as lack. Allt på samma gång. När jag sen landar, då känner jag mig tom.

Jag har varit så arg på dig så många gånger, och det som gör mig argare är att jag vet att idag inte heller är den sista gången. Du förändrar dig inte. Du är så egenkär att du kan kyssa dig själv i spegeln. När du inte förändrar dig, kan jag inte vara med dig. Och all kärlek jag kände, ger mig bara avsmak i munnen. Bortblåst. Du är värdelös.

Oh, when you call my name I’ll be two steps over the water, baby

Word

.

New names and numbers I don't know

Världens längsta dag. Upp klockan sju, isvaksbad vid halv nio i slussen. Skola, jobb. Jag ligger nu i sängen och är helt död men känner mig duktig. Lyssnar på fet musik och mår sådär riktigt bra ändå. Nu ska jag se true blood, men ville bara kort skriva att jag hoppas alla hade en fin alla hjärtans dag. Det hade jag, tillsammans med världens finaste och bästa vänner! Kärlek till er. Puss

When you're happy like a fool, let it take you over.



In another life, I would be your girl.

Beautiful day

11/2

Jag har en bild i mitt huvud, som en film som spelas igen när jag minst anar det. Det går så långsamt och jag känner mig helt kall. Det värsta jag varit med om. Jag har fortfarande inte fattat vad som hände och är i chock tillstånd. Som det är nu vill jag bara ha stöd, nån som förstår och säger att jag gjorde allt jag kunde.
Och alla gör det. Men inte du.

Det värsta som finns är att någon är besviken på än. Inte arg, utan besviken. Men på nått sett ska allt alltid vara om dig. Mest synd om dig, svårast för dig. Och jag blir bara så trött. Du säger att du var rädd att förlora mig. Men du visar det helt tvärt om. Jag förstår inte.

Xfaxtor Sweden.

Vågar man söka?

Every time I try to fly I fall without my wings



I guess I need you, baby.

Torsdagens visning på Nalen.



Här är visningen som jag gick i torsdags, som ni ser är det flera olika grupper. Jag var med i den sista som är brides gruppen. Man ser mig inte så mycket, men jag står i mitten och lite till vänster när vi tackar publiken. Hur som helst så var det jätte kul!

Helt fast, så underbar!<3

RSS 2.0