It's so quiet in the world tonight

Holy moly vad dagarna bara försvinner här, ännu en vecka har flugit förbi och jag försöker hänga med så gott det går. Onsdagen var lätt favoritdagen denna vecka, foto lektion i Kensington, mörkerrum, kemikal lukt, fotoframkallning och sushi innan jag var på väg hem till mysiga Richmond igen. Sprang in i en vän från campuset inne i centrala London och hörde mig själv säga "I'll see you back home". Home. Nu har Richmond verkligen blivit mitt hem, helt galet. Väl hemma så mötte jag upp Karin och Annika för att sedan glida till en salong för att bättra på färgen på våra bleka kroppar. Usch jag hatar att vara så blek. Promenad hem med chai tee och första och största kärlekar prat. Fnissa och känna lite smärta i bröstet av minnen som slingrade in sig på näthinnan medan vi promenerade hem i det perfekta regnet. Ja, jag gillar regn. Älskar det tillochmed. Men bara London regn.

Nu ska jag sova för imorgon väntar ytterligare en fullspäckad dag. Ska fota med min Amerikanska klasskompis Catherine i magiska richmond park och hoppas av hela mitt hjärta att vädret är lika magiskt som när jag var ute på PW med Annika och Karin. Hade blivit helt fantastiska bilder med en riktig kamera.
Sen blir det in till richmond för att framkalla bilderna i mörkrummet. Förhoppningsvis hinner jag med en runda på stan innan jag ska hem till lite inlämningar och förberedande läsning inför nästa vecka. Full rulle som sagt.

Ha en kanonbra helg kompisar.
Kram

Coffeybreaks, schoolbooks and sweet french kisses.

There is this tune I found that makes me think of you somehow and I play it on repeat.

Lite osammanhängande snapshots från veckan. En partyselfie innan barhäng på the lot i onsdags. En preview på lite nya favoriter som införskaffades på rean och ett fotoprojekt jag gör nu. Sist men inte minst är en sån där magisk melankolisk låt som passar pluggsöndagar. Lyssna, lyssna och lyssna! Dra igen gardinerna, släck alla ljus och ligg i sängen och lyssna med en ljudnivå som spränger alla andra tankar och känslor under exakt 4.33 minuter. Så. Jäkla. Bra.


Nu återgår jag till pluggandet,
Hoppas ni mår super.
Kram

 

 

It's something, something about just knowing when it's right.

It's been a long time since I came around,
been a long time but I'm back in town
and this time I'm not leaving without you.
You taste like whiskey when you kiss me,oh
I'll give anything again to be your baby doll.
This time I'm not leaving without you.
He said, "Sit back down where you belong
in the corner of my bar with your high heels on".
Sit back down on the couch where we
made love the first time and you said to me
*There is something, something about this place
It's something 'bout lonely nights and my lipstick on your face.
It is something, something about my cool American guy.
Yeah, something about, baby, you and I."

Get jazzyy on it

 
Hola amigos, skrev ett superlångt inlägg som inte publicerades så nu är jag för uppgiven för att skriva om allt. Gårkvällen spenderades på en mexicansk bar i Notthing hill med fajitas och trevligt sällskap från favoriterna från universitetet. Sombreros, fajitas, livsfarliga blåa shotar och corona drickande i ren mexicansk anda innan vi försökte oss på några salsa rörelser. Allsång i taxin hem och somna med ett leende på läpparna. 

Kanonkväll med kanonfolk.
Denna dag började med en prommenix i Richmond park med Annika och lite brunch. Nu bjuder den bara på massa plugg eller prepreading som det kallas. Ikväll blir det pluggpaus för att fylla på matdepån med lite indiskt och tjejfilm. Vi ska introducera killarna för Mean girls, det kommer bli magiskt.

Hoppas ni har en härlig helg kära läsare,
ta hand om er. Kram 
 

.

21 baby

Nu är alltså en av mina favoritpersoner i hela vida världen 21 år. Helt galet. Är så ledsen över att jag inte var där och firade men hoppas du vet hur mycket jag ville vara där, Linn.

You're magical homur, i luv u.
Uw kan kill my vibe butt nott my sweg.

So you were never a saint and I’ve loved in shades of wrong

Early mornings som Karin hade sagt det. Älskar att vara uppe lite för tidigt. Det är en speciell känsla av att vara uppe medan alla andra fortfarande sover. I en Kristin Hannah bok kallas det "the magic hour" och det finns faktiskt inget bättre sätt att beskriva det. Så himla magiskt och vackert. Det har varit nollgradigt här inatt så frosten glittrade när solen trängde sig igenom dimman som låg som ett täcke på de oändliga ängarna. Är verkligen en naturnörd dagar som detta. Hade älskat att ha en liten hund här, saknar mina där hemma så mycket när jag är ute på promenad.

Nu är det dags att avsluta den sista "prepare reading" för min klass Rich world / Poor world som jag har senare idag. Känner mig riktigt hurtig idag.

Kram på er

Till er.

Älskade vänner. Vill äta choklad med er livet ut. I alla tillfällen och sinnesstämningar. Spendera timmar efter timmar att prata om misstag vi aldrig kommer ångra. Vill aldrig sluta dricka champange med er och dansa tills klackarna går av. Vill erövra världen med er vid min sida. Resa jorden runt och prata om alla ställen vi varit på och drömma om de som finns kvar att utforska. Vill ha sleepovers tills vi blir gamla. Och ni måste lova mig att vi aldrig blir för gamla för att skeda. Aldrig sluta ringa varandra för att fråga om klädråd. Vill att vi ska sitta på en veranda någon dag när vi är gamla och skratta åt just de klädvalen. Vill gå igenom livet- hand i hand i medgång och motgång.  Se hur ni växer in i rollen som personen ni alltid velat vara och ha er vid min sida medan jag utvecklas till mitt bästa jag, mitt framtida jag. Vill alltid ha er ett samtal bort. Vill att ni alltid ska veta hur otroligt älskade ni är. För ert avtryck i min vardag likaväl som i mitt liv generellt. Tack för igår, idag och för imorgon.

Sunday stroll

 
 
Hellu gänget, hoppas ni mår super. Idag har vi mest glidigt omkring. Gick upp för lite brunch med Karin och Annika innan vi körde en liten Power walk i Richmond park. Strålande sol och iskall luft. Älskar det. Tränade lite på mitt rum när vi kom tillbaka och sen var det bara att sätta sig ner och börja plugga. Det kan jag lova er, som Svensk på ett utländskt universitet är det i princip det dubbla plugget. Igår spenderade jag timmar på att översätta ord jag inte förstod och trots att det tär på ens självförtroende var det en sån himla skön känsla när jag väl gjort det. Tack Casey Abrams för att du hejade på mig igår, behövde en liten boost! 
 
Lördagen bestod av lite Nandos häng med Tia och Martina innan vi tog tåget hem från centrala London till älskade Richmond. Väl framme blev det barhäng på en jättetrevlig pub här i Richmond. Jag representerade Sverige med ciderdrickande och Karin, Annika, Elliott och Ness drack de största ölen jag sätt i hela mitt liv. Engelsmän är galna. Somnade med ett leende på läpparna och känner att min första helg (ensam) i London var bättre än jag kunde förvänta mig. Nu är det dags för att ladda för nästa vecka. Dax att drunkna i skolböckerna igen. Lets do this Feliiii.
 
Ha en magisk söndag kompisar.
Kram

"I've always kept a place for you in my life, for whenever you would come back."

Yesterday I was reunited with so many of my favorite people. Met up with Tia, did some shopping and started getting ready for the night at her place. Last summer when I was here in London, visiting Tia and my other friends, I was staying at hers. Therefor it feels like coming home whenever I'm there, seeing my London mom ( tias mom) and their dogs were just amazing.

Tia and I went for dinner and all I've had been told was that she had a suprise for me. Turns out Harry and Tia had planned this amazing suprisedinner for me. I had'nt seen Harry since may do I was so chocked and happy to see him again. He's such a nice Guy and I really think I'll end up marrying him one day,
Anyway, we had a great dinner and a log of catching up before we went to project for a proper night out like in the good old days. Met up with Dan and Martina and Partied until the early morning. No matter how tired I am tonight there is not a single part of me that would have want to undo yesterday. What a lovely night!

I love you guys, Dan, Tia, Martina and Harry. It's good to be back in town.

X

Does he know you can move it like that?

 
Time for reunion with this pretty lady. Meeting up with Tia and Martina for dinner and a night out. So excited. I could write a book about it but Im at the schools libary at the moment and a meeting/ event about the clubs are starting any minute so I need to run. Just wanted to tell you guys that the trio from back in the days, are taking over London tonight. Let's cause some damage ladies.
 
Have a great weekend everyone!
PUSS

Baby be with me so happily

Full rulle här på Richmond university. Superledsen till alla vänner där hemma som fått dålig update och überlångsamma svar men har som sagt gjort saker non stop sen jag kom hit. I onsdags satt jag i biblioteket och läste på om de olika klasserna jag tar i år och sen bestämde jag mig för att gå till den lokala baren för en drink med resten av alla studenter från skolan. Så knökat på den lilla puben att det var skrattretande.
Minglade och träffade jättetrevligt folk. Igår shoppade jag lite nödvändigheter och lite saker som inte var lika nödvändigt men superfint, hehe. Pluggade på min första uppgift med Nicolo från min klass och sen hade jag och ett helt gäng filmkväll i the common room. Nu är det dags för en springtur/ PW i det halvregniga vädret.

Ha en fin dag kompisar.

Don't you dream impossible things?

 
 
 

Busy streets and busy life

Godmorgon världen, nu har jag haft min första lektion och har håltimme fram till fyra. Ska springa massa ärenden. Har så mycket som fortfarande måste fixas. Men just nu får jag fokusera på småsaker som köpa strumpor så ska springa ner på stan.  Bjuder på lite gamla bilder från när mamma var här. Denna Fish and Chips dish var det godaste jag någonsin ätit här i London (eller i alla fall topp fem) och ligger gömd i en resturang bakom Victoria Secret butiken på New Bond street. Helt magisk.
 
Nu ska jag springa, ha en fin dag kompisar.
Kram
 

.

It's your freshman year and you're gonna be here
For the next four years in this town
Hoping one of those senior boys will wink at you and say
"You know, I haven't seen you around before."

I wanna dance with somebody

Herrejösses, detta är vad jag kallar en bra musikal! Alla som känner mig vet att jag är världens största musikal nörd. Sitter fastklistrad framför tvn varje gång high school musical visas och Grease kommer alltid vara en av mina favoritfilmer. Har sett rätt många shower, Chicago och phantom of the opera i New york var super kul att se för att uppleva hela Broadway spektaklet. Har sett Grease, fame, dirty dancing, singing in the rain och mamma Mia hemma i Sverige. Sist jag och mamma var i London såg vi mamma Mia här också och den har fram till i Måndags varit den bästa musikalen jag sett. Men the bodyguard kan vara helt outstanding när det gäller musikaler. Musiken, skådespeleriet, sceneriet och hela alltet var ren perfektion. Satt som förälskad i 3 timmar. Åh, så magiskt! Hoppas verkligen alla går på denna nästa gång ni har vägarna förbi London!

KRAM

The Tea Cup @ Richmond

 

Had a free period between my classes yesterday, so met up with my mom. We went for a walk, did some last minute shopping before she'd have to go and catch her flight and ended up at this amazing afternoon tea cafe. It is so casual, chic and cute it could be in any movie. It is definitely one of those "Smultronstallen" because you won't find it unless you know where to look. I love those places.
 
Saying goodbye is always hard, and it never gets eaiser. I remember the last time I said goodbye to my beautiful mom. We were in New York and after saying our goodbyes I jumped in to a cab and watched her wave to me while I the cab drove further and further away. This time, I was the one watching her drive away until the car disappeared around the corner. It is like a tiny heartattack, the moment you can't fysically see them anymore. Anyway, I am so thankful for her being here and especially always suporting me. I could never do this without her.
 
Tack tack tack, igen vackra mamma. Saknar dig redan.
 
 

Is it too much to ask for something great?

Hejhopp guys, Im writing on my schools computer right now and I can't be bothered writing in Swedish when bascially every word has 'å', 'ä' and 'ö' in it. Love those letters though. At the moment I'm kind of confused and a little bit upset. Register for class is harder than I thought it would be and since I already had some transfer credits there are a classes I've already taken back home in Sweden which gives me less classes to choose from. Right now Im registrered into 4 out of 5 classes and one of them are at the Kensington Campus and on a more advanced level then what's made for first year students-  so wish me luck!
I'm sure everything will work out fine but it is just stressful now when I'm new to everything and haven't really got used to the uni life yet. Changing classes the first week might not be the most optimal situation eighter.
But time to be optimistic, the school is beautiful and so far pretty much everything is way better then I thought it would be. My room is great, I had a great workout / dance session with these lovely girls from my building last night and food is included which means someone is making me panncakes everyday. How good isn't that?
 
Anyway, I hope you're good and I am sorry for the errors in my english. Trust me, I'm working on it! ;)
PUSS

Richmond, I'm here!

I never saw you coming and I will never be the same

Fem timmar sömn, drömma om allt som får mig känna mig levande. Folk som gör mig glad, folk som för mig ledsen. Upp och jobba sista passet på Hollister i Gallerian på ett bra tag. Tredje gången jag slutat i en Hollister butik, kändes faktiskt mycket enklare denna gång än sist. Jobbade hela 10 timmar så har verkligen fått en liten överdos från "piren" i lagom tid tills det är dags att lämna den. Mötte upp gänget, Elin R, Elin M, Sophie, Linn och Dan. Mina magiska vänner. Lite vin & pasta middag med chokladfrosser till avslut på Vapiano. Ett sista häng innan jag åker iväg igen. Nu ligger jag helt död i sängen, ont i magen av nerver som bubblar i hela kroppen men alldeles varm över vilka vänner jag har. Känns så bra att ni alltid kommer finnas här att komma tillbaka till. Ett hem är inte ett ställe, det är inte en speciell plats- det är var man har sin familj och sina vänner.
 
"That's the thing about real friends- time flies and cities chanfe but everything stays the same. #Love" - F.W Instagram

Vad du är söt min kära lilla ponny.

 
Åh vad jag älskar dom här bilderna, om man får säga det själv. Menar inte mig själv i dom utan hur Jettman Photography lyckaats fånga den härliga känslan som fanns på pappas gård denna dag. Solljus, värme och mys med världens snälligaste och gulligaste häst. Lilla Golle. Spana in Jettmans andra bilder, finns flera bilder på mig från andra fotograferingar. Så check it out peeps : www.jettman.se.

Ha en superdag!
Massa kramar

Sundays w/ my loved ones

 
En halv grek och en turk heter denna lilla gömma. En resturang på Jungfrugatan 33 med turkisk och grekiska skatter. Man måste verkligen veta vad man letar efter för att hitta hit då det är ett riktigt kryp in utan fönster eller några skyltar utanför. Att gå igenom dörren in till resturangen är som att smita genom garderoben till Narnia. Man lämnar världen bakom sig. Perfekt för ett söndagshäng med de allra bästa vännerna. 
En vinare och mat som smälte i munnen satte sig perfekt till vågorna av vårt pratande. Det är det fantastiska och hemska med bästa vänner- de vet för mycket. Vi pratade om framtiden, om gårdagen- retades och skrattade. Och det fantastiska är att jag känner att oavsett var i världen jag kommer vara imorgon, eller var igår, så kommer jag i slutet av dagen ha mina vänner där. Som retar mig och som stöttar mig. 
Kan vara vinet som gjort att mitt hjärta känns lite för stort för mitt bröst men man kan inte ha bättre vänner.
I love you, guys.
 
Tack för en fin kväll Dan, Filippa och Elin. Nu ska jag och Elin kolla på Never been kissed innan vi somnar. 
Godnatt, sov som godis.

.

 
 
Den här låten ( båda delarna) är så himla fet. Lyssnade jättemycket på den i New York och har fortfarande inte tröttnat. Sen tycker jag Zara är så fruktansvärt vacker och duktig. Hoppas hon håller fötterna på jorden genom all framgång. Men hursomhelst, älskar jag denna. Puss på er.

"We always dreamed about this better life, We always felt it coming all along" 2013.

 
 
 
Great year, great people- a good life. Love you.
- F

HAPPY NEW YEAR!

Gott nytt år på er folk! Gårdagen var super. Tre rätters hos Filippa, Skagen och avokado, mozzarella och tomater, jättegod hummer och franska baguetter. Till efterätt mumsade vi i oss chokladglass med chokladkross medan vi sipprade på lite champagne. Det kan aldrig gå fel med Filippa. När vi ätit och skålat och pratat om hela 2013 och allt det roliga vi varit med om var det dags att hoppa in i taxin till Saltis. Precis komma i tid till 12 slaget och pussa på brorsan och Filippa. Fantastiska fyrverkerier och en magisk utsikt. Festade fram till 5 innan jag och Fabbe delade taxin hem. Inget dåligt sätt att avsluta 2013 på, med favoriten och brorsan. Massa kärlek.

RSS 2.0