As I feel myself fall, make a joke of it all.

Shut the door
Turn the light off
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I cannot hide this
Even though I try
Heart beats harder
Time escapes me
Trembling hands touch skin
It makes this harder.

Close the door
Throw the key
Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen
Don't wanna be without you
My judgement's clouded
Like tonights night sky.



If we could only have this life for one more day, if we could only turn back time.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Dagens update

Jobbat 11 timmar. Åt på starbucks med Dan och Malin. Drack frappe och kollade bio med favoriten Dan. Nu är det godnatt. Förlåt att jag är så kort men sover i princip redan. Puss

He gives the heart a rest and play games with the body

Första gången jag vaknat och känt mig utvilad sen jag kom till London. UNDERBART. Börjar jobba om två och en halv timme och ska nog hinna göra mig till människa på den tiden.

Igår hade jag mitt första shift som kamera girl, så himla nervöst. Men det gick jätte bra och lifeguardsen hjälpte mig. Tack Kenny och Chris, saved my day! Jag lunchade med Kenny på eat och efter jobbet mötte jag en tjej som precis börjat jobba på hollister. Hon heter Oline, kommer ursprungligen från Dannmark, bor i helsingborg. Så det var skönt att kunna snacka på svenska. Min engelska är fortfarande svajig, känner mig inte alls bekväm med den men jag vågar mer än förut nu i alla fall.  Det som är intresant är att om jag är med vissa människor, som Martina eller Nicola (hon jag bor med) pratar jag hur mycket som helst och det låter bra. Men så är jag med nån annan och låter som att jag aldrig snackat engelska förut. Så frustrerande.

Första veckan om jag ska samanfatta den såg ut såhär.
Måndagen var min andra jobbdag, efter det drog jag och Eivind ut på en drink på ett ställe som hette ice bar ( skrev om det innan) och sen blev det utgång. Det var superkul och Eivind är världens härligaste kille! Super rolig att vara med. Jag tog taxi hem runt 2 för 150 svenska kronor, Yey!

Dagen efter gjorde jag inget speciellt, jobb sen hem och sova. Skypeade lite och sen gick jag och la mig.

Onsdagen var i princip samma sak, jobbade ett långt pass och var helt död när jag kom hem. Beställde hem från en Turkresturang nära mig också, Love it.

Torsdagen spenderades med Kenny,Steph och Eivind, filmpremiär med självaste katy perry. Rätt ballt. Sen åt vi på ett klassiskt amerikaskt hak och jag åt blåbärspannkakor. Nöjd. Efter det rullade vi till Lacoste affären i Soho där de hade Live band och liknande. Riktigt fett faktiskt.  Sen blev det Lacoste efterfest men drog hem vid 11, så rätt tidigt.

Fredagen var LOCA, jobbade som vanligt hela dagen i Bettys 1 och whatsupade konstant i 7 timmar.  Väl hemma ville jag bara sova men hela företaget skulle i princip ut. Stod mellan Aura och Movida och vi hamnade på Movida. Jag, Martina, Dan, Eivind,Kenny och massa andra från jobbet  dansade som bara den.  Kvällen var grym och jag och martina åkte hem och sov hos mig. Skönt med lite sleepover. Minskade mitt saknande av mina tjejer hemma.

Lördagen, var en riktig bakisdag. Vi gick ner till Carlos, en frukost resturang, och beställde in fem olika rätter att dela på. Bara mumsade i oss.  Efter det åkte hon hem till sig och jag gick och gjorde mig i ordning för photoshoot med min rumskamrat. Hon gör jätte bra ögonfransförläggningar så vi bestämde oss för att göra lite reklam för det. Ska kolla upp några agenturer i veckan om jag hinner och då behöver jag lite bilder.  Efter det somnade jag om. Martina ringde och väckte mig och det var dax att göra i ordning sig för party number 2. Så. Himla. Sliten. Vi drog till Project först och jag måste erkänna. Stockholm suger. Project är alla svenskars drömklubb. Superfräsht, bra standard, snygga människor, bra musik ( avicci osv) och sjuka effekter. Jag, Martina, Tia ( en annan tjej från jobbet) dansade loss. När klockan var 4 drog vi vidare till BLC med billy, Kenzoo och Dan. Festade lite med flo rida, ingen stor grej.


Nu måste jag skynda mig och göra mat. Får skriva ett sånt här långt och jobbigt inlägg till senare då.
Puss

När vi har lite tid över på jobbet

There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart.

.

1 vecka i London , 3 veckor kvar till Sverige.

Nu kilar jag iväg på partyt. Alldeles för nerklädd men med humöret på topp. Updates kommer imorgon. Kärlek

Im only here because you stole my heart

Jag är sämst. Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft full rulle sen mitt sista inlägg.
Såååå, vad har hänt?

Min första jobbdag gick bra, jag kände mig urlöjlig när jag stod och sa whatsup till folk hela tiden men jag insåg snabbt att folk bara bryr sig om hur man säger det. Så när jag fick in snitsen på att vara så glad och äkta som möjligt fick jag mer och mer trevliga bemötanden. Så det är världens spiral när man tillslut kommit in i det. Nu tycker jag tillochmed att det är kul. '

Jag jobbade första dagen på hollister, i en klänning som är super fin. Min andra dag jobbade jag på Gilly hicks, underklädsavdelningen där jag skulle svara på alla olika frågor. Det är jätte olika beroende på var man jobbar. På Gilly kan man fördjupa sin "kundrelation" medans man på hollister bara har en hälsning på sig att representera märket på bästa möjliga sätt.

Utan att låta för skrytsam går det väldigt bra för mig. Mina manegers verkar vara nöjda och sätter mig på det "svåraste" och "bästa" positionen. I dörren, där man är den första som hälsar på kunderna. Egentligen ska alla modeller byta plats några gånger för att de inte ska tröttna, men av nån anledning så placerar de mig där hela dagarna. Så mitt jobb är i princip att stå och vara glad, hälsa på folk och snacka med snygga lifeguards hela dagarna.

Vad det gäller engelskan känner jag mig som borat fortfarande. Det är sjukt frustrerande att höra sin svengelska jämfört med andras fina brittiska, att inte komma på ord och avsluta varranan mening med " eeeh yeah".
Men alla verkar väldigt tålmodiga och peppar mig genom att säga att min engelska är riktigt bra.

Folk är väldigt vänliga och lätta att lära känna. Redan efter min första dag fick jag vänner och inbjudningar till massa olika grejer. I måndags gick jag ut med en annan modell från hollister. Han heter Eivind och är från norge, träffar alltid härliga människor från vårt grannland! Vi gick först och tog en drink på Ice bar, ett ställe inspirerat av ishotellet i sverige. Vi hade stora värmekappor på oss och drack drinkar ur glas av is. Stolarna, bordet, baren var av is. Superhäftigt! Därfter drog vi till ett annat ställe där vi mötte Eivinds kompisar från aberecombie och sen drog vi alla tillsammans till Mahiki, en hawaii inspirerad klubb. Vi dansade och träffade massa folk från Hollister och Aberecombie. Jag tog taxi hem rätt tidigt och somnade vid 2 hemma i min lägenhet.

Tjejen jag bor med är världens sweetheart. Hon är superomtänksam och vi ska gå och ta en drink på baren hon jobbar nån dag. Jag är så glad att det funkar så bra mellan oss för hon är liksom min "trygghet" här.

Jag har dessutom blivit "befodrad" till Cameragirl och kommer få både löneförhöjning och coolare position, wheeey!

Imorgon ska jag på en Lacoste fest i deras butik med några lifeguards och modeller från jobbet. Sen blir det en rejäl utgång. Londons nattliv är rätt likt sveriges, förutom att killarna klär sig mer casual medans tjejerna är satsigare.

Känner att jag bara babblar på om allt och inget nu. Men här har ni lite om hur jag haft det de här dagarna. Ska försöka ladda upp några bilder igen, det går inte jättebra dock och är inte så många.

Puss Sverige och grattis på nationaldagen! Saknar er.

Första jobbdagarna i bilder

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205328994.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205328994.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329022.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329022.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329023.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329023.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329268.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329299.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329308.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_205329413.jpg" class="image">

Saturday night. Nothing Hill and strawberries

Så värt! Efter Skype med Elin och Hanna blev det nothing Hill film kväll med mig själv och lite frukt. Rätt jävla coolt att jag känner igen mig. Älskar mitt liv ibland!

den 2 juni - training day.

Klockan ringde vid 7, mamma hoppade in i dushen och jag fixade mig för min första jobbdag för Hollister.
Hår- naturligt. Smink- naturligt. När jag tittade mig i segeln fick jag panik. Håret var en katastrof och jag kände mig helt uppsvullen runt ögonen. Naturlig skönhet, javisst...
En timme senare skyndade vi oss till starbucks på Burlington street, som ligger strax intill Aberecombi butiken.
Mamma köpte en yougurt och jag åt pannkakor. Love it.
Eftersom mamma skulle åka hem satt vi mest och pratade och när vi sa hejdå kände jag tårarna komma. Att mamma följde med mig hit, lät och hjälpte mig göra detta är något jag aldrig kommer glömma. Jag har helt enkelt världens bästa mamma och seperationsångesten har aldrig varit större. Gick in på min training efter det jobbigaste avskedet någonsin. Både mamma och jag stod och höll in tårarna allt vad vi kunde.

Väl inne på aberecombies kontor samlade jag mig och gled upp för trapporna där träningen skulle vara. I salen satt 11 andra tjejer och killar som kollade nyfiket på mig när jag gled ner på stolen. En tjej och en kille började presentera sig själv och därefter satt vi och lyssnade på dem tills det var dax för lunch. Jag gick och en tjej som hette Chelsea gick och lunchade på starbucks och där satt mamma kvar :') kramades och grät lite till och sen sa vi hejdå på riktigt.

Träningen fortsatte och efter ett tag gick vi ner till Hollister affären, våra manger visade oss runt och vi fick sätta på oss Polo tröjor som vi skulle fotas i. Vill verkligen inte se den bilden!
Därefter delade de ut skift för kommande veckan och eftersom jag bara är här för att jobba så är jag nu uppskriven för 5 skifts, woohoo.

Imorgon är första dagen jag ska jobba I butiken, så det är super spännande. På vägen hem snackade jag med en av tjejerna som också är i model position och hon var super gullig. Hon frågade om jag ville med ut ikväll och vi bytte nummer.

Jag var super taggad och gick hem med ett stort leende! När jag kommer hem ser jag att min mobil inte funkar, IGEN. Så nu sitter jag som världens pucko och kan inte nå henne. Första middagen i lägenheten är lagad och livet är prima. Utan en jävla mobil. Blir så sjukt frustrerad och vill egentligen bara kasta mobilen i väggen. Kan inte förstå vad som är fel.

Någon som vet? Please, help me.
Kan varken ringa eller smsa, ta emot sms eller samtal. Tillbaka till stenåldern helt enkelt.
Toppen..

Lyckaa

Everything comes natrually when youre with me baby

Pumpar musik i lägenheten och gör mig i ordning för sista kvällen med mamma. Sad face.

Thank you starbucks for free wifi!

Nu sitter jag och mamma på starbucks! Bakismami fick huvudvärk efter att vi var inne på aberecombie på burlington street och behövde vatten!
Fick lite info om utbildningen imorgon och jobbförfrågan, IGEN. Hehe, sjukt nöjd. Blev även lite presenter till våra kära där hemma. (Fabian, sluta le).

Engelskan känns sjukt ringrostig och jag glömmer bort ord. Så allt känns rätt frustrerande. Just nu känns det som att vi bara är här på en weekend och ska hem om några dar.

Har dessutom ångest för morgondagen, mamma och jag spanade på mina kollegor och alla är APSNYGGA! Och här kommer jag med värsta fulveckan på länge + att min engelska låter som Borat just nu.

Men annars är allt bra.
Nu ska vi rulla mot oxford.
X som man säger här!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898360.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898360.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898386.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898386.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898676.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898676.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898680.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898680.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898720.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898744.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898748.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_204898766.jpg" class="image">

Fredag den 1a juni

Vaknade bredvid mamma som såg allmänt död ut. Igår så körde vi en runda på stan runt oxford street och regent där jag ska jobba. Efter lite shopping åt vi på Piccolini som ligger på en tvärgata till regent street. Vi drack lite vin och efter maten drog vi in till en bar bredvid, strawberry moons hette den och de hade studentnatt (billig dricka) och burlesq dansare samt liveuppträdande. Mamma och jag beställde varsin cosmopoltan och stod och stirrade på folk. Det kom fram två killar från sydney som började prata med oss. Aldrig varit med om något så roligt som när vi berättade att vi var mor och dotter. Vi hade helt klart förstört deras planer för kvällen.
Hur som helst, så var kvällen den bästa starten på min resa. Jag har aldrig haft så kul med min mamma. Vi dansade, vi skålade och jag håller med, vi är ruggigt lika.

Nu ska vi köra en shoppingrunda, mamma vill köpa hem massa och har inte packat ner något i sin väska.
Så vi hörs senare, nu ska jag göra mig redo för stan.

Ps. Har fixat mitt engelska nummer nu. Så mina vänner, PM mig på facebook för de. Kan inte svara på det nummret men ni kan ringa och smsa mig. Så nu vet ni det. Ha det så bra hemma! Kärlek. Ds
RSS 2.0