My heart is like an open high way!

Igår var jag med Agnes, vi var i stan och jag skulle shoppa de jag behövde till Frankrike. Hälften av min inköpningslista blev avchekade men resten hann vi inte me för att jag är för kräsen + att vi snackade så mycket att affärerna hann stänga,haha ! Efter det åkte vi till humle gården och satt i en gunga och gjorde upp planerna för kvällen. Därefter drog vi till donken och köpte middag och hoppade på en buss som Amanda hoppade på i centrum. Vi drog till Andersson och mös med honom, tom och edner. Vi badade i dyviken och grillade lite mat, mycket mysigt faktiskt ! Idag packar jag som bara den, jag åker till frankrike imrogn så ni får bara ett slarvigt inlägg och att ni får nått inlägg över huvud taget är agnes förtjänst som sa åt mig att uppdatera. Hon är bra hon ! Det är grymt att vi lärt känna varandra, hon är bara för underbar !
Bilder säger mer än tusen ord va? Här får ni en bild på mina lady gaga glasögon som agnes sa åt mig att köpa , haha ! Vad ska man säga? Hennes önskan min lag !


Låten som jag och grabbarna lyssnade på när tjejerna drog, VARNING ! Den fastnar på huvudet !

Puss på er , sötnosar !

HAHAH del 1

Igår så kom Rebecka hit runt halv tio, planen var att vi skulle se sagan om ringen och sen nakenbada vid tolv slaget. Som sagt det var PLANEN ! Det slutade me att vi vågade inte gå ut å bada vid tolv eftersom att filmen var just då väldigt läskig och vi var tvugna att vänta tills de kom nått som inte var läskigt. Tillslut lugnade vi oss och sprang ut. Över vattnet låg en vit stor läskig dimma. Då säger rebecka " det ser exakt ut som en skräckis jag sätt " . Vi kollar på varandra och säger samtidigt " UNDER YTAN !" Båda blir väldigt rädda och stannar. " Vet du vad det läskigaste är rebecka ? " säger jag. " Du är lik hon som är undet vattnet "  Båda kollar på varandra, ger iväg ett tjut och springer fort som bara den in i stugan igen. Båda skrattar och skakar. Rädda och fulla av skratt. " Jag är kissnödig " säger rebecka och drar i handtaget för att gå ut och kissa. DÅ dörren låste igen så vi blev inlåsta ! Jag började as garva åt rebecka som fick panik eftersom hon var så kissnödig. Rebecka röck och röck i dörren som vägrade öppna sig. När jag sansat mig sa jag " det finns ju fönster becka.. du kanske kan pröva ett av dom ? "

To be continued...

Singstar

"Oh you can take your time baby, Im in no hurry, know Im gonna get you
You don´t wanna hurt me, baby don´t worry, I ain´t gonna let you"

Nu har vi sjungt singstar så alla är helt hesa, snart är de middag och sen drar jag till Elin.
Ha de bra sötnosar !
RSS 2.0