Svar på kommentarer

Så, ledsen för att jag det tagit en sån tid men har haft supermycket att göra hela veckan.

Men nu tänkte jag svara på några kommentarer.

Fick en kommentar om jag var känd och varför folk ville ha min autograf. Fick mig ett gott skratt eftersom att det bara var jag och mina nära kompisar som skämtade om att jag var känd när jag hade "frågestund" . De skojade om läsarträffar, autografer och liknande så jag skämtade tillbaks, så jag är tyvärr inte känd, inte än!;) men förstår att det kan uppfattats seriöst, men så var det inte hehe.

Sen var det en fråga om jag tagit studenten och om inte hur det kändes att inte gjort det.

Jag bytte från fryshuset efter att gått där i två år och nästa sommar tar jag studenten från Jensen norra.
Det var såklart superdeppigt när alla mina kompisar tog studenten, men jag gjorde en fuling och åkte till London just den månaden så jag slapp studentdeppen. Däremot känner jag i efterhand att det var oschysst att missa deras student, men det är ingen som inte förstått.

Fick en annan fråga om vilka mins närmaste vänner var, och det är supersvårt att svara på. Har jättemånga vänner som jag räknar som nära vänner, men eftersom jag är så upptagen hela tiden hinner jag inte alltid med dom så som jag önskade att jag kunde. Mina närmare skulle jag därför säga var de tjejerna som alltid hängt med, oavsett hur intensivt vi umgåtts. Tillexempel Maxine (Mazy) , Elin R, Sophie S , Rebecca L, Julie S och sen så Elin M. Elin är den jag umgås mest med nu, och det är vi som ska flytta till London tillsammans. Vi lärde känna varandra i maj och har i princip suttit ihop sen dess.

Förutom dessa tjejer har jag andra vänner som är pärlor i vardagen, som tjejgänget jag är med i klassen, gamla vänner som jag tyvärr inte har samma kontakt med längre och nya vänner.
Men just de jag nämnt namn & tjejerna i klassen är väl de som räknas som mina närmaste. Sen har jag mins fantastiska vänner i London, men de är en annan story!

Sen har jag fått flera frågor om jag känner killarna i one direction.

Jag skulle inte säga att jag "känner" dem, men jag träffade dem i maj när de var i Sverige, skulle träffat Harry när jag var i London men dagen vi skulle ses blev min mobil snodd så kunde inte höra av mig. Och när dom var här sist och uppträdde på Xfactor var jag i Spanien, så vi har varit väldigt osynkade.

Hoppas det svarade på era frågor!
Kram på er:)

Joking around in the studio with these crazy chicas.

Ha en bra kväll fina läsare. x

Memories

 
Sitter och försöker redigera bloggen, det går inge bra alls. Hatar när teknikgrejer inte funkar, man blir så ledsen.
Dessutom är jag övertrött, så då känns det extra jobbigt när det inte funkar.

Gårdagen var så himla kul, vi firade lilla masken ( Mazy) som fyllde år.
 
Jobbade på Hollpan till klockan sex, den åkte jag direkt till henne där hon bor i duvnäs. Kämpade mig igenom en snöstorm och var dygnblöt när jag var framme. Väl framme fixade vi oss. En av det roligaste sakerna med att festa med Mazy är att jag alltid får styla och sminka henne, skönt när folk litar på en så mycket, hehe. Tycker det är så kul!
När resten av sällskapet kom satte vi oss ner och åt sushi. Tjejerna drack champange och drinkar, medan jag tog det lugnt. Kör fortfarande på detoxandet, så kändes onödigt att förstöra det med alkohol.
Middagen var supermysig och alla tjejer som var där är så sköna, gamla och nya vänner som jag inte träffat på hundra år.
 
När vi ätit upp blandades mer drinkar och sen var det dax att hoppa in i limousinen som Mazy hyrt. När vi kom till cafet var alla supertaggade så vi dansade som galningar, jag var bara där i en timme, var tvungen att ta sista tunnelbanan hem. Men kul var det. Så massa kärlek till dig, magget.
 
Sov cirka fyra timmar innan jag var tvungen att gå upp och röra mig mot skolan. Var helt död. Gick mina lektioner , sen åkte jag hem och åt lunch och har sovit hela dagen. När jag vaknade fortsatte jag med min uni ansökan.
 
I nästa inlägg tänkte jag svara på lite kommentarer, så håll ut. PUSS

School

Irresistible

Christmas_flowers_and_lights_large
Birde_and_groom_kiss_in_the_snow_large

They don’t know what we do best That’s between me and you our little secret

They don’t know about the things we do
But I bet you if they only knew
They will just be jealous of us
They don’t know about the up all night’s
They don’t know I've waited all my life
Just to find a love that feels this right.

36 dagar kvar till Mexico.

72409506479182433_ye2u8u5s_c_large
Tumblr_lt7tphllnd1qfptjno1_500_large
 
 
Om 36 dagar sitter jag på vad som ska bli min längsta flygresa hitintills. Jag som hatar att flyga. Är alldeles för lång för att kunna sitta bekvämt på ett flyg. Önskar vi kunde åka första klass så att man kunde sova hela vägen och på så sätt slippa vara jetlag.
Den här resan håller mig vid liv just nu, förra veckan jobbade jag på Hollan varje dag och även om jag älskar det jobbet är det rätt deprimerande att jobba i en "pir" när det i själva fallet är 5 grader ute. Vill bara ha sol, värme, vita stränder, känna lukten av solkräm och svett när man ligger på stranden. Älskar att sola.
 
Ska snorkla och bada massor, gå strandpromenader och ta massage.
Mamma och jag ska gymma massor och äta relativt nyttigt.
Påtal om gym, så sprang jag den första milen i mitt liv idag. På en timme och fem minuter.
Så jäkla lycklig och nöjd. Det är inte den bästa tiden men som jag kämpade.
 
Nu slutar jag skolan, så ska hem och kolla på Portkod 1312. SÅ HIMLA BRA!
Ha en fin dag allihopa.

Svar på kommentar.

VIlka skolor ska du söka in på och när skickar man in sin ansökan och hur? Berätta:)       
 
Jag har i princip precis börjat med min ansökan så har inte kommit så jättelångt än.
Men jag har kollat på dessa skolor och linjer.
 
Richmond- International Journalism and media.
Birkbeck- Journalism and media.
Kingston- English Language & Communications and Journalism
Kingston- International Relations and Journalism
 
Man får välja 5 val så mitt sista val har jag inte bestämt för än. Men jag vill läsa något inom media, journalistik! Och alla dessa skolor ligger i London, eller en bit utanför.
 
Sista ansökningsdag är 15 januari, och innan det ska du gjort ett engelska prov som bevisar att du kan tillräckligt med engelska för att kunna bli utlärd på engelska. Jag har inte bokat in ett sånt prov än, men ska göra det i december. Du ska också skriva ett personal statemant, det är som ett ansökningsbrev där du berättar varför skolan ska ta in just dig. Det vill säga, det är din chans att sälja in dig själv. Jag skulle tipsa dig om att börja skriva ditt personal statemant tidigt då det är extremt pressfyllt att skriva. Jag som vanligtvis har väldigt lätt att skriva skrev fem rader på en timme. Så börja i tid, det behöver du.
 
Sen ska du skapa en inloggning och sida på UCAS, det är en sida som samlar all din information.
Så som, ditt namn, personnummer, tidigare utbildning, betyg,  tidigare jobb, referenser, dina skolval, kurser, när du flyttar till landet ( i mitt fall England), om du ska bo på campus eller hemma och många fler frågor.
 
Detta är super pillrigt och jag har mycket jobb kvar. När mitt personalstatemant  är klart ska jag ladda upp den på UCAS. När jag är helt klar med min ansökan skickar jag in den och väntar på att de kontaktar min referens (som ska skriva en liten text om mig) och tillslut, kontakta mig.
 
Denna kontakt kan betyda två saker.
1. Ledsen, du kom inte in.
2. Du  har blivit antagen / gått vidare nästa omgång. Detta kan leda till att de ber mig om saker jag skrivit eller ger mig en uppgift som har tex 1 veckas deadline. Antingen det, eller ringa in mig för en intervju. Men alla skolor är olika.
 
Så detta är det jag pysslar med fram till den 15e januari, så det är en del jobb.
Hoppas det svarade nått på dina frågor, och är du själv intresserad av att plugga utomlands?:)
Många kramar.
 

.

Would he say he´s in L O V E?

Supersnabbt inlägg kommer här.
Sitter på Espresso House i fridhelmsplan med Elin och skriver på våra Personal Statemant.
För Elin går det jättebra men jag har skrivkramp, det var därför jag bestämde mig för att blogga lite.
Finns ingen press i att blogga. Medan i mitt personal statemant är vartenda ord laddat och pressfyllt.
Ångest över att det kanske inte räcker för att jag ska komma in på den skollan jag vill.
 
Försöker styra bort ångest tankarna mot positiva tankar istället och byter ut alla om till när.
 
Så, när allt slit med annsökning, planering, referenser osv är klart, så kan jag se fram emot när både jag och Elin blir intagna till våra skolor, när vi börjar leta boende, och när vi slutligen flyttar till världens finaste stad. Bara att lura huvudet lite, får en att tro mer på sig själv. Så nu känns det lite bättre.
 
Fick en till fråga om One Direction nu, ska fundera lite om jag vågar svara på det, om jag gör det så kommer det i ett inlägg när jag har tid. Hoppas det är okej!

Nu ska jag köra gärnet i två timmar till, innnan jag ska hem, slänga i mig lite mat och iväg på höstfest med barndomsvännen sophie och hollister kollegan Ullis. Ska bli kult.
Vi hörs snart igen. Ha en fin helg.

Världens finaste hund

PHOTOSHOOT

RSS 2.0