I keep on running but nothing works, I can't get away from you.

Why don't you erase me?

Svar på frågor.

Anonym_123   

Jag har tänkt på en sak och du verkar ju smart och så. Vet du möjligen vart Berlin ligger?

Hej Anonym_123, tack för det. Berlin är huvudstaden i Tysklad och är den folkrikaste staden med sina 3,5 miljoner invånare. I berlin ligger också Berlinmuren. Berlin är även ett Mekka för alla som gillar olika typer av sexuella fetischer. Kan detta ha något med ditt intresse att göra? Få städer i världen har lika många fetischklubbar med så många olika inriktningar. Hoppas du känner dig lite mer påläst om Berlin nu, kära läsare.

En död vän   

Skulle du döda mig före massa katter också?

Antagligen, Jennifer.

Jeff   

Bomba Justin  eller Harry ?

Haha, tyvärr Justin eftersom jag aldrig träffat honom. Men helst ingen, såklart.

 Emanuel   

Om du fick välja vem av alla på jorden att ligga med, vem väljer du?

Hmmm, den är svår. Brad pitt, för 20 år sedan. MUMS.

Emmet   

Aldrig mer gosa med Måns eller aldrig få gifta dig?

Det är väldigt enkelt. Hade valt Måns alla dagar i veckan. Han har varit en trogen kompanjon i många år.. Killar kommer och går, men Måns består.

Delizia anwser me   

Konstant gå runt i skyhöga klackar eller ha 7 fingrar på en hand?

KLACKAR, skulle dock bli världens längsta människa. Tanken på att ha 7 fingrar är alldeles för skrämmande.

Anonym   

Hur känns det när folk ser dig på stan och ber om autograf? :) kramls

Hej Anonym, tyvärr händer inte det så ofta. Utan det är mest i skolan och klasssen. Några tjejer i min klass ber mig oftast "skriva på saker" men det är bara kul. Det är ju trots allt smicker. Mina små fans liksom.

FeliciasFanClubCrew   

Kan inte du ha en läsarträff? XOXO

Hej FeliciasFanClubCrew , diggar verkligen namnet!:) Det vore sjukt kul. Dock är det risk att det blir lite för fullt. Kan va svårt att hinna prata med alla mina läsare då. Så i såna fall får man försöka hyra någon STOR reklam så att ALLA får plats. Men bra idé.

hemliga beundrare   

Aldrig äta kladdkaka mer, eller aldrig få äta kyckling mer?

Hej kära hemliga beundrare, jag hade valt bort kladdkakan. För det första försöker jag sluta med choklad, då jag får så dålig hy och 2 så finns det ju tillexempel chokladbollar, chokladsuffle osv. Men kladdkaka är tyvärr en favorit, men är för beroende av kyckling.

 

lelle   

Hur lång är du? :)

Hej Lelle, jag är faktiskt 178 cm. Så vääääldigt lång.

 

London   

Vem är din favorit grabb i Onde Direction?

Hej London (min favorit stad), i one direction är min favorit Harry såklart. Jag var helt såld på Liam när jag började lyssna på dom för 1,5 år sedan men när jag träffade dom så ändrades det. Harry är sjukt charmig och rolig, så skulle väl säga att han är min favorit. Men alla killar är helt fantastiska, alltid jobbigt att välja favorit.

 

Anonym   

Brukar spionera på dig när du inte vet, typ stå i fönstret när du duschar och så, vågar inte gå fram till dig! Hur ska man göra för att få din uppmärksamhet? :(

Hej leo, du behöver verkligen inte kämpa för att få uppmärksamhet. Du vet att jag har ett speciellt band till dig. Mon amore. Men snälla, sluta kolla på mig i duschen, bara obehagligt.  KRAM

Lena   

Nämn fem kändiscrushar, både killar och tjejer. Puss

Tjejer: Dochen kroes, Amber heard, Rachel Bilson, Sophia bush, Blake Livley, Rachel Mcadams och Micha barton.

Killar: Harry styles, Paul walker, Brad pitt, Adam brody Sean Faris och Ryan gosling.

BÄST I TEST, världens vackraste människor.

Anonym   

Känner du Nicki minajja?

Nej, men hon puffade mig på facebook.

Anonym   

Vilken är din bästa tweet någonsin!?

Har bara riktigt ruttna Tweets, men mina fylletweets är rätt roliga. Kommer nog fler såna när jag är i london.

Anonym   

Vad vill du bli när du blir stor?

Jag vet egentligen inte, men något inom media. Kanske journalist, eller reporter, programledare eller något sånt. Sen ska jag skriva en bok en vacker dag. Har faktiskt börjat redan nu, men inte kommit så långt. Så vi får väl se helt enkelt!:)

Iggeman   

Kollar du på pappret efter att du har torkat dig, efter ett toabesök? 

Bara om jag ätit rödbettor.

Patrick Park   

Det är väldigt många, mig inkluderat ibland, som låter någon sorts rädsla av att få sitt hjärta krossat leda dig och hålla dörren stängd till att dela kärlek och känna samhörighet med någon.
Stämmer det eller har jag fel? Och känner du så?
Mina olika låtar visar vem jag är:)

Hej Patrick, jag förstår verkligen vad du menar. Det är den klassiska försvarsmekanismen. Men jag tror att när du hittar den rätta personen, så kommer automatiskt dina väggar fällas ner. Om de inte gör de, kanske det inte är rätt.  Men stäng inte in dig för mycket bara, det kan missuppfattas.

Buster   

Hej min ängel. Din slogan är "if you can make a girl laugh, you can make her do anything", innebär det att du ligger med alla som får dig att le? isåfall är jag på tur /Buster :)

Hej Buster, haha om det ändå vore så lätt. Men nej, tyvärr. Hoppas allt är bra med dig. 

NI ÄR KNÄPPA I HUVUDET, men jag älskar er kära vänner. PUSS

 

Frågestund

Okej, nu är botten nådd. Är sjukt rastlös och understimulerad, därför tänkte jag köra igång en frågestund.

Blir superglad när ni kommenterar, så va inte blyga utan fråga på så väljer jag de bästa frågorna om jag inte hinner svara på allt!

Så LET THE GAME BEGIN! Nu kör vi en fet frågestund!

En vecka kvar till London och mina älskade

 

Om en vecka kommer jag vara i min favoritstad igen. Hos världens skönaste vänner och den bästa. Känns overkligt efter att inte setts på så länge.Är så sjukt taggad.

Så ses snart London, it´s gonna be legendary!

You don't seem to remember to forget me.

olivia palermo johannes huebl

Dedicate yourself and you can find yourself standing in the hall of fame and the world's gonna know your name

Lite mer bilder från behind the scenes från photoshooten.

.

Nothings fine, Im already torn.

Vissa dagar är riktigt bra dagar. Jag jobbar, sliter, pluggar. Har inte en minut över till att tänka. Jag träffar mina fantastiska vänner, vackra, snälla och underbara människor som borde få mig känna mig utvald. Jag får komplimanger, bra betyg och lyckas bra på jobbet. Såna här bra dagar skrattar jag, är glad och ler hela dagen. Men oavsett hur bra den varit så kommer jag alltid hem och känner mig tom. Förstår inte alls hur bra eller duktig jag egentligen är.
Vet inte vad som är värst, att hela tiden vilja göra folk nöjda eller att aldrig bli nöjd med sig själv.

Photoshooot klar, nu till skolan. PUSS

Höst

Vaknade kl 9 idag, tog mig ett långbad med lite hemma spa och me-time. Älskar dagar man tar hand om sig själv lite extra.

Packade ihop allt jag behöver för ikväll och rörde mig mot stan. Solade och åt lunch på espresso house. I sällskap av Tårka aldrig tårar utan handskar. En sjukt bra dokumentärserie i tre delar som ALLA borde se!

Nu sitter jag på tvåan på väg till Slussen och saltsjöbanan. Ska fixa mig hos Anna och åka tillbaks i tiden 20 år.
80 tals fest med alla kära kollegor på Hollister och resten av personalen i gallerian. Så taggad!
Ha en fin lilllördag mina vänner!
KRAM

You can go your own way, you can call it another lonley day.

På väg till hollan i höstsolen. Älskar dagar som dessa, färgfyllda , soliga och sådär lagom kyliga. Igår var ännu bättre då möttes jag av gnäggande hästar när jag gick till bussen. Idag var dom inte ute i hagen, lite tråkigt.

Nu ska jag lyssna på musik och ha den 40 minuters långa bussresan för mig själv. Ha en fin helg kompisar, själv ska jag bara jobba! Kram på er

This is not even jealousy , she aint Got a thing on me.

Okej, oseriös bild, men det här är fördelen med att gå media. Vi har uppgift att härma en fotograf som iscensätter sina bilder och fotar olika karaktärer. Har fotat en "allvarlig kostymnisse" och en "galen möhippsbrud" eller vad man kan kalla det. Ni får se slutprodukten sen. Nu ska jag sova. Godnatt på er. X

And I make myself so strong again somehow

Idag ville håret leka hollywood svall, inte riktigt där dock. Hopplöst hår som måste demonstreras av en rolig bild.

Igår pluggade jag, trotts att jag hade sovit noll timmar dagen innan. Hostmedicinen jag har gör mig pigg och hjärtat slår super fort. Så nu har jag slutat med den, den kan inte varit bra för mig. Super pigg hela gårdagen, kom hem, åt mat och fixade skor inför vintern. Shoppade också. Där rök augustilönen .
På en timme gjorde jag av med den! Jag är världssämst!
Sjukt nöjd över det jag handlade dock. Så är lite kluven.

På sista bilden ser ni vad som fick mig somna igår, drömde mig bort i världens bästa bok som fick mina egna tankar att tystna lite. OCH varm mjölk, det kan ju vara det bästa som finns. Blir super sömnig. Nu ska jag plugga vidare. Hörs sen. X

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9d35e087c319dabfa0fa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9d35e087c319dabfa0fa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9ea6e087c319f75fbc1f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9ea6e087c319f75fbc1f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9ec39606ee2b9f1c7f55.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9ec39606ee2b9f1c7f55.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/276011/images/2012/pic_506a9f2c9606ee2b5ff8ebb0.jpg" class="image">

RSS 2.0