Listen to iron maiden baby with me

Sitter och äter lite godis efter att packat upp, städat och fixat hela min garderob sen klockan nio imorse. Har varit superdålig på att ha koll på bloggen medan jag varit på semester, men med abstinens är det så härligt att vara back on track. Som jag saknat detta, bloggen och er. Extra kul är det är att komma tillbaka till kommentarer, så ni fina själar som ger denna blogg lite liv, fortsätt med det, jag blir verkligen jätteglad!! Självklart kommer jag då svarar på kommentarerna. Så här kommer det:
 
Amanda

Hej Felicia! 

Först och främst måste jag säga att du är SÅ fin!! Men jag har en fråga till dig hehe, hur gör man för att börja jobba på Hollister? Är det så att ni måste gå fram till mig och fråga eller kan jag söka jobb själv? Hålls hela intervjun på engelska och är det viktigt att man är superduktig på det? 

Vore jättetacksam för svar :) 

KRAM

Tusen tack Amanda för det snälla orden, blir så glad!:) För att jobba på Hollister kan du antingen bli tipsad om från någon som redan jobbar, rekryterad på stan eller i vår butik eller så kan du själv ta till dig lite mod och komma in och söka jobb själv. Alla som jobbar är supersnälla och kommer vara jättehjälpsamma. Förhoppningsvis jobbar jag när du kommer in och då kan jag hjälpa dig. Det du behöver tänka på är att inte vara nervös, min intervju gick jättedålig tyckte jag. Kändes som att jag lät som borat med min krackiga engelska men det gick ju faktiskt bra tillslut. Så noja dig inte för engelskan, då går det oftast bara sämre. Du ska i princip vara en glad, sprallig och duktig person, kunna prata standard engelska och vara över 17 år. Berätta hur det går sen och lycka till! Håller tummarna för dig! KRAM

Anonym

Vad är dina planer för i höst?

 

Hallå du, tack för att du kommenterar min blogg!
I höst, eller rättare sagt om 28 dagar flyttar jag till New york för att plugga engelska där i två månader. Kommer hem i December så jag kan fira min pappas och min födelsedag, jul och nyår hemma i Sverige innan jag flyttar till London i Januari. Kommer börja på Richmond university och plugga media journalistik i tre år.
Detta är planen som det ser ut idag. Som det känns nu är jag livrädd och dötaggad, men kul ska det bli.

Tack för den roliga frågan:) Kram

RSS 2.0