Started from the bottom now we're here

Okej, vet inte var jag ska börja.
LONDON, ännu än gång har staden överträffat sig själv och jag har haft den bästa och galnaste helgen någonsin.
Att träffa Elin var det bästa och insåg hur mycket jag saknat henne när jag såg henne.


Tänkte göra en liten sammanfattning av helgen, en del får utebli på grund av att vissa saker var för sjuka haha. Men här är en liten mix av vad vi gjort.

När jag landade på torsdagen mötte Elin mig och sedan gick vi hem till henne, fixade oss för att äta lite god middag i Notting hill. Lite kyckligklubbor, hamburgare och vin senare insåg vi att vi ville gå ut. Hem och byta om till Elins lägenhet i Bayswater. Vi åkte till Cuckoo club som ligger tio meter från mitt gamla jobb på swallow street. Klubben är fantastisk, fräsh och med massor av blandade människor. Den påminde mer om en Parisian klubb än en London klubb. Hursomhelst, väl på Cuckoo mötte vi Julius och några andra av mina gamla Hollister kollegor. Träffade några gamla vänner men också massa nya. Träffade ett gäng från New york som var världens roligaste och trevligaste killar. När vi tröttnat på Lounge musiken på cuckoo drog vi med de killarna till Beat där jag också träffade Dan, en annan gammal vän. Vi dansade på Beat i någon timme innan vi drog på efterfest. Älskar att vara ute med Elin för hon är lika dansgalen som jag. På efterfesten åt vi choklad, äpplen och hade situps tävling samtidigt som vi sjöng helgens it låtar. " push it" och "started from the bottom" och nu när jag tänker tillbaks så är det en sån ultimat efterfest.

På fredagen, vaknade vi relativt tidigt och bestämde oss för att åka in till regent street och shoppa  lite. Jag gick loss inne på french connection och har nu 3 nya superfina klänningar. En studentklänning och två fest/ coctailklänningar. Efter lite shopping gick vi och åt på en italiensk resturang, jag åt mozzarella & tomat sallad till förrätt och sedan en fantastisk pizza till huvudrätt. Mums. Därefter åkte vi hem, och eftersom klockan blivit så mycket så fick vi skynda oss hem, fixa oss för att sedan åka in och äta en hetsig middag innan vi gick till project som är min favoritklubb. Efter någon timme kom killarna från New york och överraskade oss. Vi hade sagt att vi skulle till project så de hade  bestämt sig för att komma dit dom också. Vi stod på deras bord och hade så himla kul. Älskar när man träffar folk som festar på samma sätt som en själv, hypeat och dansande. Efter ett tag drog vi vidare på en efterfest som varit det sjukaste jag varit med om. En av killarna hade en lägenhet som var enorm! Den hade en egen klubb, med DJbås, bar, skinnsoffor och festbelysning, i rummet bredvid var det biljardbord och whiskey hörna, på nedervåningen var det pool och garage. Det sjukaste huset jag någonsin sett. Hursomhelst dansade vi i några timmar i hans klubb och sedan körde vi efter efterfest med våra "närmaste" kompisar igen. Elin och jag tog taxi hem och somnade som barn i hennes säng. 

Lördagen var inte lika galen, vi åt middag på en Kina resturang i Soho, sedan gick vi till cirque the soir som är en sån sjukt häftig klubb. Konseptet är sjukt och det är dvärgar som dansar, kroppsmålning, pannkakor och poppkorn. En riktigt cirkus upplevelse. Efter ett tag gick vi till Project igen och väl där mötte vi Dan, mina gamla managers och lite vänner. Kvällen var kul men både Elin och jag var dödströtta och hade gått upp två skostorlekar på grund av osköna klackar.

Söndagen var en riktig bakisdag, vi gick och köpte pizzahut till frukost. En fet pizza och 2 liter 7up att dricka. Efter det låg vi hemma ett tag och kollade på rädda willy. Vi packade, städade och sen gick vi och handla. Åt frukt till middag och sedan världens godaste Gúy till efterrätt. Kl 7 imorse gick mitt plan hem till Sverige, vilket betyder att jag var tvungen att gå upp klockan 3. Fyyy så trött jag är.

Nu ska jag sova tills one direction kommer till sverige, måste samla kraft tills dess.


Så, tusen tack till Elin och alla gamla och nya vänner för den bästa helgen på länge!!

If I could baby I'd give you my world, but how can I when you won't take it from me?

Med denna poseade bild glider jag iväg mot London. Det sjuka är skillnaden med att resa till Paris och resa till London. Inga nerver, ingen stress. Det är som att resa hem. Om några få timmar får jag träffa Elin, och kan inte förstå att det varit cirkus 26 dagar sen vi sist sågs. Även om det säkert låter lite för er så är det sååå länge sen för att vara oss.

Saknaden har varit stor, även om det har varit full rulle i mitt liv utan henne. Jag har saknat småsaker, som att beklaga mig över obetydelsefulla saker, skratta tillsammans, att i timmar sitta och kolla trailers för vi inte kan bestämma oss för vilken film vi vill se. Har saknar att dela småproblem och lycka, att tillsammans försöka motstå,
för att sedan ge efter, våra cravings för choklad.

Att veta att jag får se henne om bara några timmar får mig att skutta fram här på Arlanda.

SNART SES VI PIGGELIN, första gången tillsammans i våra drömmars stad!!

J.M

Wherever I go, whatever I do
I wonder what I'm in my relationship to you
 wherever you go, whatever you are
I bust that pretty laugh at me from pictures from afar

May be surrounded by a million people I still feel all alone and I just wanna go home

 

PARIS

 
Har inte motivationen att skriva ett inlägg om Paris just nu, spenderade hela skoltiden på att avsluta mitt projektarbete så nu är hjärnan tom och redo för natten. Men däremot kunde jag faktiskt få mig själv att få ihop en liten bildbomb. Så här kommer den; Paris i bilder.

Street lights, people, living just to find emotions.

Har varit apdålig på att uppdatera på sista tiden. Men haft så mycket att göra. För det första massor av plugg under lovet och ännu mer prov och läxor när skolan började igen. Paris var underbart, och förtjänar ett inlägg för sig själv. Kommer någon annan dag när jag har lite mer tid. Och nu, tillbaks till vardagen men dock med 8 dagar kvar till London. Är så taggad på att träffa Elin igen, behöver verkligen en styrkekram från henne just nu.
 
Annars är livet rätt frid och fröjd, jobbar nästan varje dag och får verkligen kämpa för att hinna med alla prov och uppsatser i skolan. Och jag som hade hoppats på att trean skulle vara lugnare.

Jaja, nu ska jag dricka lite te som jag köpte med hem från Paris. Ha en fin lilllördag, kära läsare!

You are the best thing that's never been mine

Braced myself for the goodbye
'Cause that's all I've ever known
Then you took me by surprise
You said I'll never leave you alone.

Oui oui Paris!

Sitter just nu på Arlanda express, älskar att åka detta tåg. Det går så snabbt och smidigt och så har jag tid att lugna ner mig innan min flygning.

Håller på dö av längtan till Victoria secret på terminal 5, Paris och Julie!!

Ska bli så himla kul att se min lilla prinsessa igen. Och när denna resa är gjord har vi varit i Thailand, Geneve, London och Paris tillsammans. Den ultimata jetset vänskapen.

Hejdå Sverige, ses snart igen.

Glee obsession.

All day all night

 
Skivan igår var succé. Middag med päronen och klassen först för att sedan möta alla vänner som rullade in på FOU. Känna kroppen fyllas av livslust och en bedövande känsla. Att dansa så att fötterna svullnar upp. Att kolla på sina vänner och undra hur man kunde ha så tur att ha dessa människor i ens vardag.

Igår vavr man rockstar, idag är man slut som artist. Och verkligheten kommer tillbaka och bedövningen släpper. Dags att ta tag i måsten igen och fokusera. Men gårdagen sitter som en färgklick på minnnet och kommer ge extra energi i månader framöver.

TUSEN TACK för det.

Pluggdag nr 3

Just nu känns studenten himla långt borta. Känner mig lika uppgiven som Måns ser ut. Dock börjar det bli något av min uppsats så ser ljuset i tunneln.. HEJA MIG!

Drunknar i plugg.

Man skulle kunna tro att lov ska vara kul. Men ikke. Har pluggat två dagar i rad nu och jobb hela helgen och idag också egentligen. Dock har stressen eldat på förskylningen och hostar som en galning mitt i allt elände.

Bredvid mig i soffan sitter Melker och hejar på mig. Vi gjorde precis varm choklad och nu hoppas jag på att sockret hjälper till att avsluta den här jäkla uppsatsen

GLAD PÅSK!

Cause I don't want to lose you now.

It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me.


På bussen på väg till stan för att säga hejdå till Elin som åker till London imorgon. Vill typ spy av sorg för det är nu jag verkligen inser att jag inte kommer se henne varje dag. Imorgon är hon utan räckhåll. Jobbig känsla. Men försöker tänka positivt och tänka på att jag ska komma på besök om 3 veckor. Så det är bara att hålla ut!

I lurarna spelas mirrors- justin Timberlake. Fantastisk låt och text. Tänker verkligen på min och Elins vänskap i den låten, för hon får mig att bli mitt bästa jag och lyfter fram allt bra i mig. Så lagom sentimentalt att lyssna på den nu. Nu ska jag sluta att vara en sån mes och bita ihop.

Hoppas alla har en fin dag!

RSS 2.0