New obesession


Helt kär... I love it

.

.

He really loves you, you just don't always love yourself.

Can't even explain all the feelings for my king compared to no other, all of them the same. Listen to my heartbeat, swear you hear his name

Staden jag älskar

Min älskling

Så här såg mitt skolarbete ut


Vi skulle göra ett skivomslag och inspireras av en artist vi tyckte om. Såklart valde jag Beyonce, första bilden är på mig och sen är dom andra lite random bilder. Så mamma och pappa, nu ser ni att jag är i skolan och gör det jag ska, hehe.

Finns ingen lika förtrollande.


When I think of letting go



Marbella resan är bokad. Nästa sommar drar jag och 6 härliga babes till Puerto Banus. Sola, festa, dansa, bada, leva livet. Jag blir så glad!! Låten är lite fjortis, men de är sommar och sol när de är som bäst. Puss

Be stupid

There is no time to let the blood dry, you are on my mind.

Onsdag kväll, lilllördag och barza-milan. Vilken kväll! Jag är alldeles för trött för att orka göra något alls, ingen utgång och inget aktivt tittande på fotbollen. Lyssnar på lite skön musik och tänker på de kommande veckorna. JAG ÄR SNART 18 JÄKLA ÅR!! Det är sjukt. Har fått lite åldersnoja med alla papper som kommer på posten, nya kreditkort, försäkningspapper, bank papper osv osv. Jag kommer ihåg när man var liten, typ 9 år, då tyckte jag dom som gick i nian var sjukt stora. Nu är jag 18. Jag trodde folk hittade sin man i 18 års åldern, skaffade barn, hund och volvo. Jag tyckte att Jennica, min kusin, var sjukt stor när hon hade 18års fest. Det är galet.

Jag känner mig så sjukt liten, har inga direkta planer vad jag vill göra med mitt liv. Jag kan inte allt man behöver vet för att "vara vuxen". Äsch, de där kommer naturligt.

Helgen som kommer ska tillbringas med mitt lilla gull Mazy som blir 17. Hurra hurra!
Sen ska jag hänga med mina babes bara. Nästa tisdag kommer mina grabbar hem från Östersund, så då blir det att träna med Omar och hänga me Max, Robin och Jimbooo. Längtar ihjäl mig typ.

De var det jag hade på hjärnan just nu, puss på er.

You got me flyin with your love

.

There Is No "We" in Summer, Only "U" and "Me"

Baby I got a plan, run away as fast as you can.

Never was much of a romantic
I could never take the intimacy
And I know it did damage
'Cause the look in your eyes is killing me

I guess you knew another vantage
'Cause you could blame me for everything
And I don't know how I'ma manage
If one day you just up and leave

ÖSTERSUND

Wiee.

Så många kvinnor som jag spelar men aldrig gjort det bra

<3

He got that super bass


Boy you got my heartbeat runnin' away Beating like a drum and it's coming your way
RSS 2.0