Älska lista

Hat ista

1. Fästing jävlar
2. mygg äckel

Har haft mygg jakt i tre dagar nu, fattar inte var alla kommer ifrån. Varje gång jag sover å släcker lampan så kollar jag å ser att de inte finns några mygg och direkt när jag lägger mig så hör jag det äckliga surret. Springer upp, tänder lampan, tar en dvd förpackning och börjar jaga de jävlarna. När jag tror jag tagit den sista kommer en ny osv osv. I HATE IT.
Idag när jag och Melker plockade körsbär tappade han bort sitt svärd och tvingade mig leta efter de och trots att han är tio år yngre så gör jag som jag blir tillsagd. Tio minuter senare storbölar han för att det är borta medans jag är as arg för att alla äckel mygg suuger ut allt mitt blod. När jag äntligen hittade det så hade jag minst tio myggbett. Åh, roligt och verkligen värt det !

Sen har ajg ju 1000 hundar just nu och när jag ser deras fästingar får jag fobi och inbillar mig att jag har det. Så springer då och då in och slänger av mig alla kläder för att extra kolla. Haft två små fästing bebisar som kryper omkring. Äckligt ! Dock kan man ju döda dom och de är ju kul, lägger in mäster skurk skrattet då också " MOHAHAHA" mer effekt liksom.

Så det ända bra jag kan komma på me fästingar och mygg är att man kan döda dom.
" MOHAHAHAH"

Nu surrar de i rummet igen, vi hörs !

If you wanna make the world to a better place take a look at yourselfes and then make a change!

Jag har inte alls varit sugen på att blogga nu på sommaren så jag tog lite semester ledigt, men nu får de väll ändå vara nog eller vad säger ni?
Vad har jag gjort hela sommaren då? kan ju börja med att säga att frankrike var grymt. När jag kom hem så var jag me elin å gänget några dagar, sen började jag jobba. Har jobbat nio dagar på hela sommaren 11- 18. Sen har jag och klara varit i norrtälje, har sett harry potter på bio me killarna, varit på fester å träffat nya människor. Underbart helt enkelt !
I förr går åkte jag till norrtälje och sen var jag me valparna hela dan och när kvällen kom gick jag och la mig tidigt och satte på sällskapresan gran canaria som min kära lillebror förstörde genom att prata hela tiden me mig så jag kunde inte koncentrera mig. Men jag fick ett efterlängtat samtal så dan var lyckat ändå ! Jag vaknade 11  igår och åt lite frukost och gick ut och satte mig hos valparna. Sen plockade vi flera liter körsbär och bakade muffins och gjorde saft. Stört bölade till a walk to remember och satte på sällskapresan snowroller som tröst.
Idag har jag cycklat 1, 6 mil mycket bra ! Sen har jag bara varit med min fina lillebror som är i en kung fu panda, ikke bra dvs. Räcker inte med att jag blir misshandlad av valparna.

Vi hörs, puss sötnosar !
RSS 2.0