The sun, The moon and her.

 
 It was a grey and rainy day when he saw her again.
She was wearing a dress and even though he did not know squat about needlework
he could describe it in details if you would ask him to.
With a smile of warmth she could light up this entire city,
London would never be the same again with a smile like hers in town.
He, he was just as much of a fool as the rest, amazed by the way her eyes shined and the way her hands moved while she was putting on the show she did not even know she was the star in. 
He wondered if she even heard the applause. 
 
She, she was standing there, in the rain without an umbrella or a single care in the world,
moving in her own way, like a little bit of summer on a rainy day. 
She must have seen the way they adored her.
She must have seen the love in their eyes.
While he was looking at her with that warm feeling in his chest and sorrow in his soul,
he could not help to think.
That if a person was that genuinely beautiful, there was no way that they saw that true beauty in themself. 
And he wondered what she saw when she sat in front of the mirror late at night. 
He wondered if she l the compliments from the others would be like echoes in her head or if they were merged out with her own voice. He wondered if the sparkle in her eyes would still be there or if the smile would have disappeared, leaving only a tiny wrinkle on her cheek reminding her of what she can be if she tries.
 
He still don't know what happend next, one second he was where he was supposed to be, watching her from afar, and suddenly he was next to her asking her the question he just asked himself.
Her eyes met his with that kind of intensity that made him feel like a little boy while he stuttered out the words.
He still don't know how he did it but he asked her and while watching him closely, she said, smiling with the same smile he had seen hundreds of times before,
" I've been told I am beautiful, I just don't believe it."
Still smiling and with no sorrow in her eyes she walked away leaving him with all kind of feelings, thinking that if being the sun was the most wonderful thing a person could ever be, there would always be that one person who wanted to be the moon.
 
 
-Felicia Elinor Weerén
 
 
 
 
 

14/02 My dates for Valentines day.













I just want you to dance with me tonight




Hej hopp kära ni. Nu ligger jag i sängen med världens bästa bok i händerna. Dumt då klockan är aldeles för mycket men kände att jag var tvungen att ta till lite råd. Tycker alla borde läsa Mia Törnbloms samlade tankar om sjävkänsla.  Vi är alla jätteolika, kämpar oss genom olika saker, men vi alla har våra monster inom oss. Och som jag antar, så är de flest unga tjejer som mig som läser min blogg. Har nyligen insett att jag har jättedålig självkänsla och har nog egentligen haft det i hela mitt liv. Sjävkänsla betyder tron på sig själv utifrån vad man ÄR och självförtroende är tron på sig själv utifrån vad man GÖR. Stor skillnad. Mitt självförtroende är superbra och jag tror på vad jag kan göra. Men självförtroendet är min värsta mardröm, min inre mobbare. Och jag vet att jag är gott ifrån ensam. Så kära ni, köp boken och var snälla mot er. Och våga ta in och höra komplimanger, ni är värda det!!! Eller gör som jag, skriv stöttande meddelanden ( you looks tunning och  du är värdefull har länge suttit på min spegel) svårt att tro det i början men det hjälper.

Det var all jag ville säga nu. Vaknade och var dödeppig och kände mig helt värdelös på grund av någon annans ord om mig igår. Att vilja ha någon som inte vill ha en är ju faktiskt riktigt jäkla deppigt. Känslan var en grå dag, sur mjölk och dålig musik på en och samma gång. Men sen insåg jag, att mitt värde försvinner inte för att en människa inte kan se det. Så Rise and shine sunshine, imorgon är det allahjärtansdag, glöm inte bort självkärleken. Det är deb viktigaste kärleken i ditt liv. Din relation med dig själv kommer vara den längsta du har i hela ditt liv. De ni!

Wakey!Wakey! and Ron pope @ the 02 shepherd's Bush arena






Vissa kvällar går inte att beskriva hur magiska de är. Känslan av att ställa sig i kön, vänta på att få komma in till konserten man längtat till i veckor. Att slutligen få fly undan vind och regn och komma in till en sån vacker byggnad, känna fjärilar i magen och spänning i luften. Fötterna kändes för lätta och ögonen lyste av uppspelhet. Hålla handen med Annika och Karin, bli varm om hjärtat av ens favoritlåt, få ont i hjärtat av en annan. Smutta alldeles för rött vin och inte bry sig, sätta på flygplansläge för det finns inget som är viktigare nu. Musiken spelas och texter flyter fram, få känna att resten av alla människor i lokalen känner, vågar känna, samma kärlek, sorg, glädje, rädsla, lycka, ångest, och mer lycka under konserten och vara alldeles ensam fast ändå inte. Helt magiskt. 
Kan inte beskriva det på något annat sätt. Tack Ron pope, tredje gången gillt och du är fortfarande lika bra. Vad det gäller Wakey!Wakey!, så var det det bästa jag någonsin sätt. Konstant gåshud och alla känslor på en och samma gång. Döbra.
 

SHBASS - study hard & become a superstar.






Dötöntigt jag vet, men citat och motiveringsord är det ända som har rullans på mig just nu. Inlämning på inlämning, uppgift på uppgift. Hade behövt en stund för att bara andas och va. Ibland får jag påminna mig själv om att jag valt detta, för i slutändan är allt slit värt det. Men just nu är det mycket pina igenom, kämpa på och bläddra i engelska ordböcker. 

Hoppas alla mår super hemma i allafall, saknar er.

Kram

Where to miss? To the stars

 
 
 

Taylor Swift & The script concert @ the 02 arena.

Finns ingen bättre människa än Harry just nu. Han ringde mig igår och avbröt mig i mitt pluggande med en överraskning. Taylor Swift biljetter på 02 arena i London. Hoppade i sängen av lycka, älskar nämligen hennes nya album. Mötte upp Harry, Ryan och Ryans 6 åriga systersdotter som var det sötaste jag sett, iklädd en glittrig grön klänning partyfixad för kvällen. Killarna var inte lika dansugna så det var jag och lilltaylor under hela konserten som rockade loss i boxen där vi hade superutsikt över hela arenan och massor av utrymme för att rocka loss.
Superkul att få se hur 02 arena fylldes med tonnårskänslor i samma takt som taylors låtar spelades. 22, I knew you were trouble och all too well var mina favoriter.


Men tackar gänget för en kanonkväll och konsert. Kunde inte bli mycket bättre när The script sångaren dök upp och sjöng en duett med taylor. Helt magiskt! Blev världens längsta taxi resa hem på grund av tunnelbana strejk. Imorse blev det buss till Kensington campus för att framkalla bilder i mörkerrummet. Känns som ett mycket kulturellt dygn. Precis som jag gillar det.

KRAM

Selflove for Valentines day.

Är faktiskt så lycklig över dessa bilder. Gjorde det alla single tjejer borde göra men har för mycket stolthet att gå igenom det. Att skämma bort sig själv är så viktigt, det är inget fel att köpa blommor till sig själv, sexiga underkläder som ingen ändå kommer se eller äta en chokladkaka för mycket. Lev lite, eller snarare mycket, med mer av det goda. Denna sköna filosofi fick mig att shoppa lite presenter till mig själv. Ett armband jag suktat efter länge från Swarovski och golden macarons från Ladurée. Helt magisk. Nu ska jag plugga och sen mysa med tee och guld macarons och de bästa campus tjejerna. Så glad i er.


Godnatt Svealand, hoppas ni mår super.
Kram

.

Hon önskade att hon kunde spola tillbaka till tiden då hon var femton år igen.
Femton år och få kunna känna sig värd att bli älskad.
För hon kommer ju ihåg hur det var, men tänker på det så annorlunda nu.
Scenen spelas upp i hennes huvud,
hur hon hade gått ner för trappan i hennes finaste klänning, fjärilar i magen och ett nervöst leende på läpparna.
Redo för att bli älskad. 
Han hade kollat på henne och lagt någon kommentar som är obetydlig nu men betydde allt då.
Hans ord hade fått henne att att skratta till så det tindrade i hennes ögon och hon snurrade runt ett varv medan hon visade upp sin klänning.
Hon kommer ihåg hur han kollade på henne,
hur det kändes när han sa att hon var den vackraste tjejen han någonsin sett.
Hon kommer ihåg hur det kändes att tro på hans ord.
De sekunderna när hon snurrade runt framför honom och kände sig som den vackraste människan i hela världen.
Han. Hans ord. Han tyckte att hon var det.

Nu var hon inte femton längre och under fem år hade hon glömt bort hur det var att kunna höra ord och tro på dom.
När han säger att hon är vacker så skrattar hon bort det och lägger något dumt skämt.
När han säger att hon är den han vill ha så tänker hon att han sa det till någon annan igår och skulle säga det igen imorogn. Och de beundrande blickarna är inte ett tecken på hans känslor för henne utan hans känslor för han själv. Han kanske bara är lika ensam som henne och försöker förtrolla henne med lite obetydelsefulla ord. Och vad gör egentligen det.
 
Men ibland önskade hon att hon kunde få vara den femtonåriga tjejen igen.
Snurrandes framför han, han som fick henne känna sig som den vackraste tjejen i hela världen.
Han, han som fick henne att tro på att det var sant.
För honom, honom skulle hon aldrig sluta dansa för.

Some nights I stay up cashing in my bad luck

Den perfekta söndagen, en efterlängtad sovmorgon och spränghuvudvärk. På med brillor och glida ner till stadens bokhandel för att äta frukost på fiket medan jag skypea med mamma. Älskar bibliotek och bokhandlar som restauranger eller fik, det är en sån mysig stämning över det. Promenixa hem, stanna och filosofera på richmond upon Thames på "the Hill" och bara andas lite. Runt omkring mig kryllade det av söndagsälskare som satt och drack vin med sin / sina älskade medan de tittade på solnedgången. Barnfamiljer och tonnårshångel.

Efter min filosofi stund mötte jag upp Henry för att tvätta kläder. Finns nog igen roligare människa än han. Hursomelst, så har jag väntat i en hel månad med det så hade 500 olika påsar med kläder. Hängde upp allting i mitt rum så det kändes som något exotiskt tält. Efter middagen hade vi Tea party inne hos mig, Annika , Henry, Karin och jag. Gänget. Annika och Henry gick och la sig och Karin och jag bytte mys söndag till deppsöndag och pratade om för djupa saker för att bara smutta på tee. Men så glad för det ändå, älskar att jag har så många glädje spridare i mitt liv men som även har så mycket djup. Tack gode Gud för det!

Nu måste jag springa på föreläsning, ha en fin dag kompisar.

Kram

Crazy is just a word for people who knows how to have fun.



Så kul var det att vara ute efter all slit. Annika, Karin och jag gick ut för att fira Elliott som fyllde år på Kitsch, en superfräsh men liten klubb på Swallow street. Dansade, sippade på drinkar och minglade. Senare på kvällen mötte jag upp Tia och lite andra gamla Hollister vänner på Cuckoo, alltid kul med gamla ansikten. Tia fyller år om någon vecka vilket ska firas stort, är så taggad. Nu ska jag smita över till Annika och Karin och kolla om de vill dricka tee med min nya te kokare! Wohoo.
 
Kram
RSS 2.0