”Ill lift you up, Ill never stop ,y ou know I take you to another world”

Två timmar kvar tills jag landar i London. Mamma sitter och läser om olika områden och bläddrar i en guidebok. Jag pumpar nyinlagd musik från min iPad och without you med usher kommer på. Ibland passar vissa låtar perfekt till ens humör, eller känsla. Och trots shufflemode kommer precis rätt låt på.

Idag ska jag och mamma köpa lite saker på stan till mitt rum, typ örngott, schampoo och såna grejer. Hade inte hon följt med hade jag aldrig kunnat åka. Jag är så himla tacksam över min familj och vänner nu, som pushat mig till att åka. Ibland behöver man nån som tror på en, hjälper till och stöttar. Innan jag gick och la mig igår var jag helt blödig. Jag har underbara vänner och familj, mitt liv i Stockholm har i år varit felfritt. De har hänt så mycket bra saker på sista tiden. Och nu lämnar jag det.  Får en klump i magen. Det är jobbigt att inte veta vad man ger sig in på. Jag har egentligen ingen aning vad som kommer hända i mitt liv under en månad. När jag packade min väska som blev knökfull och vägde 18,9 kg, hade jag inte den blekaste aningen om vad jag skulle packa. För hur förbereder man sig för något man inte vet vad det är?

Jag antar att det ända jag kan göra är att ta varje dag som den kommer ha en positiv inställning och vara öppen för nya saker(Pappa, oroa dig inte, menar kompisar och inte knark).

Hemlängtan och saknaden efter familj och vänner får botas med skypedejter och whatzap sms. Har med bilder på Fabian och Melker i min kallender, de lär vara sönderkramade om några dagar.

Imorgon ska jag och mamma gå på stan, jag vill ta in så mycket som möjligt när hon är här. Sen ska vi äta middag i Nothing hill och kanske gå till nån bar. Jag börjar jobba på lördag, då jag ska gå en utbildnings kurs i Aberecombi butiken. Lite småstressad över det.

 

Jag skriver så fort jag har tid. Förhoppningsvis har jag massor att berätta. Nu ska jag läsa lite och prata med mamma. Ha de bäst kära läsare, njut av Sverige åt mig!

Zach Berkman



Förra söndagen gick jag på konsert på Södra teatern med Lucas.  Det var Ron pope som skulle spela och biljetterna var i princip gratis med tanke på hur bra han är.  Jag har lyssnat på Ron i 100 år och kan alla hans låtar. Ron var lika bra som jag hade förväntat mig, till och med bättre! Men när vi kom dit så var det en annan artist som spelade. Zach Berkman. Han värmde upp för Ron i ca 40 minuter och jag stod helt förtrollad varje minut. Världens musik geni! Han är mycket bättre live dock. Men lyssna på några av hans låtar, och speciellt TEXTEN. Det är som en saga. Lyssna bara, ni blir inte besvikna!

Måste bara avsluta med att ni männsikor som gillar musik och att vara lite spontana, håll koll på södra teaterns hemsida och liknande ställen så kanske ni får se ett sånt här WOW uppträdande som jag såg i söndags. Det var en av de bästa musik upplevelser jag varit med om.

Måndag den 14e.

Har fått massa kommentarer om vad som hände i måndags. De flesta har läst i Paows blogg om denna releasefest killarna i 1D var på.
När jag fick inbjudan så kan jag säga att det inte var från Paow utan från en kille från stockholms uteliv. Så snacket om att P skulle vara den personen som "styrde upp en fest med massa snygga brudar för grabbarna" är en ren lögn. Hon var lika mycket gäst som mig.

Jag tänker inte uttala mig om hur killarna bettede sig på festen. Jag beundrar dem och har lyssnat på dem hur länge som helst nu. Så det som hände i måndags var det bästa som hänt mig. Men utan att säga för mycket så avgudar jag dem fortfarande. Så ni som läst P´s blogg och tagit illa vid er. Gör inte de. Killarna är helt underbara, och oavsett om de rökte eller inte, drack eller inte så är de värda att älska. Jag lovar:)

Jag tänkte faktiskt inte säga något alls till svar om vad P skrev, men jag blev så himla förbannad.  Hon vet hur mycket killarnas fans bryr sig om dom och använder det så att hon kan tjäna mer pengar på sin blogg. Ett simpelt PR trick helt enkelt. Jag tyckte det var väldigt lågt det hon skrev eftersom 1D har så unga fans och är så pass beroende av sin image.  Det gjorde mig väldigt upprörd att hon skrev om killarna och "förstör " deras "image" och själv bara "stiger" själv. Jag pratade med killarna och de berättade om "some famous blogger, who flashed her boobs" och de skrattade bara åt henne. Så vad hon beskrev som "fin kontakt" verkade inte vara så ömsesidigt när jag pratade med killarna. Dessutom såg eller hörde jag inget om varken nån puss från Nial eller nummer från Harry och nej de var inte på någon efterfest med killarna.

Jag har verkligen aldrig haft något emot P, men när folk överdriver och ljuger blir jag irriterad. Hon som själv står i rampljuset måste förstå hur viktig deras image är. Killarna är unga. Jag tycker de förtjänar att vara lite unga och dumma utan att någon ska berätta om det. De borde väl vi fans kunna bjuda på? Vi vill väl bara att de är lyckliga, eller hur?

KRAM.

Dear god, how are you?



Hoppas allt är bra med dig, O.
Din kommentar fick mig le. Men det vet du väl redan.

and i mess with my friends a lot. But thats just because I dig'em so damn bad

That´s what it´s made for

Ibland blir jag bara så arg på mig själv. Att jag ska tänka så mycket hela tiden och förstöra mina chanser.
Ibland borde jag bara köra, inte tänka på konsekvenser och bara vara lite ung och dum.
Så nu sitter jag här och tänker, nästa gång.. Och sen kommer jag på att det kanske inte blir en nästa gång.
Ångest, panik och depp.

Jag är 18 för fan, jag måste vara lite mer rebellisk av mig..

And The butterflies fly away

Sitter osminkad och taggad på bussen. Ska iväg på photoshoot i ropsten. Wish me luck!

Ouh heaven is a place on earth.

Mysmiddag med fin tjej.

.

It's hard looking at you baby, but here's my number, so call me maybe.



Kan inte förstå att jag relaterar till den här. Favoritlåten har fått en innerbörd.


Förutom det har jag ÄNTLIGEN, fixat ett boende i London. Åker om exat två veckor, det är helt galet.
Pirrar till i magen. Mitt liv är så himla bra nu. Kan dö lycklig.
Får lyckorus hela tiden, tillbaka blickar som gör mig damp glad och även framtidsplaner som är så himla härliga att jag vill skrika ut högt. Livet är grymt.

Ikväll ska jag till Cafet med mina fina vänner. Blir nog tidig hemgång, men en runda på stan är aldrig fel. Sugen på att dansa. Sova kan man göra när man är död. Räknade ut att jag sovit 5 timmar i snitt torsdag-tisdag. Galet.
Nu känner jag mig rätt tom på ord så ska gå ut och ta en promenad och kanske uppdatera lite senare.
Ha en fin dag.

On the other side of the world, it dont matter, i'll be there in two.

To be with you is a beautiful dream. If it doesn't come true, I'll still be quite happy. At least I have a dream.

.

Its like Im dreaming, cant belive it. Im the luckiest girl in the world.

Its hard to look right at you baby, but here's My number so Call me maybe.

This is not a drive by

and when you move me everything is groovy




Please believe that when I leave
There's nothing up my sleeve but love for you
And a little time to get my head together too
On the other side of a street I knew
Stood a girl that looked like you
I guess thats deja vu
But I thought this can't be true
Cause
Oh I swear to you
I'll be there for you
This is not a drive by.

4 september

”I keep on runin but nothing works, i cant get away from you” Lyssnar på erase me I lurarna och halvjoggar upp för trapporna vid tunnelbanan. Går min catwalk längst odengatan och humöret är på topp. Det är kallt men solen lyser. En bra morgon helt enkelt. Älskar att gå på en gata full med människor och märka att alla viker av när man kommer gåendes. Känner mig mäktig då. Med huvudet högt och med en rak rygg går jag dom självsäkra stegen till min skola. Men plötsligt ser jag honom. Han som gör att mina axlar åker ner och jag blir lika mjuk som en spagetti. Självförtroendet är borta. Ska jag gå fram till honom? Jag måste väll det? Man vill ju inte vara omogen. Han sitter där och ler. Det känns så overkligt att jag träffar på just han. Ett år efter att vi blev tillsammans. Med Erase me i hörlurarna. Fan så overkligt, men det är så det är med honom. En blanding mellan fantasi och verklighet.

30 september

Hur kan man egentligen bli så beroende av en människa? Som att man själv bleknar och försvinner. Saknar betydelse. Men Han. Han växer och blir bara mäktigare och mäktigare. Hela ens självkontroll försvinner. Man känner sig maktlös och lite smått galen. Ibland blir jag bara trött på mig själv. Att man låter en annan människa få så mycket kontroll över än. Varför? Alla filmer, böcker och sagor går ut på att våga ge sitt hjärta till nån. Men på nått sätt ser jag den vackra gesten bara som ett självmordsförsök. Att ge hjärtat rakt är ett bra sätt att få det krossat på. Falla ändlöst.

POP there goes my heart.

”all i want to do is to be here with you” spelas i mina hörlurar. Rebecca och Fiona får det att låta så enkelt. Eller kanske är det beatet. Det går bara rätt in i skallen. Låter så enkelt. You and me. Punkt. Men så är det ju aldrig. Eller hur? På nått sätt lyckas alltid den personen man drömmer om alltid vara onåbar. Onåbar måste vara världens värsta ord. För en person som älskar kontroll och att veta var man har sin omgivning är Den Onåbara personen rena mardrömmen. Kan inte sova för att jag inte känner att jag har makten. Kan inte koppla av för att jag känner mig i underläge. Men jag antar att det är vad kärlek gör en. Svag och sårbar. Inte alls lika enkelt som en poplåt.

I still do it better than her.



Nu ska jag gå och lägga mig efter en lyckad och härlig långhelg. Valborg var grymt, har inga ord.
Veckan som kommer blir det plugg, plugg, plugg och sen jobb, jobb, jobb. Ja ni fattar..

Puss och godnatt.

When you're happy like a fool, let it take you over.

RSS 2.0