And you lost the moon while counting stars






WOHOOO JIPPI YAY vilken härlig känsla, är äntligen klar med alla finals! Fått tillbaka första tentan och fick det betyg jag hoppades på så känner mig sådär härligt nöjd över mig själv som jag bara gör när jag lyckas med nått jag kämpat riktigt hårt för. Sova 3 timmar för att gå upp vid fyra och försöka proppa in så mycket kunskap i en trött liten hjärna som kändes helt snurrig efter veckans omtumlande händelser.
Flytt, packning, tentor och hjärtekrossande hejdå inte konstigt att jag är lite virrig och omotiverad.

Så glad att allt är över nu, ska möta min guldklimp Vendis och fira med lite kvalitetstid på tu man hand. Can't wait!
Nu blir de mer packning innan en liten powernap. Ha en fin dag, JAG HAR SOMMARLOV!

Hey guys, I'm so happy right now! I'm finally done with all my exams and got my grade on the exam I did this monday which was exactly what I hoped for. YAY me. Now it's time for some packing, My summer break offically starts now which Will becelebrated with Vendela tonight. Can't wait.  But first I need to pack, take down all the photos of my friends om the Wall and after that have a little power nap. I think I deserve it afterall. 

Have a good day lovies. X

You said "hey babe, I only wanna make you happy"

 
 
Lite motivation i pluggandet. Mitt liv har alltid kretsat runt relationer och människor, men inte vilka som helst. Dessa. Mina magiska människor. Te amo. 

.

 

You don't wanna loose it again but I'm not like that.




 
Superhastigt inlägg igen, sitter i libban och pluggar. Kroppen är i koma efter fyra timmars sömn och hjärnans konsistens är i någon form av bebismat. Längtar ihjäl mig tills ons då jag blir klar med alla tentor! Idag hade jag min första som gick helt okej förhoppningsvis. Tack och lov för N sync som stöttar mig i deppiga tider med lite sköna gamlingar. 
Hoppas ni mår bra och har en roligare måndag än mig. Kramis
 
Hey hey, right now I'm in the libary studying for the finals. So ges up with this right now, my brain and body are just over this now haha. Can't wait til wednesday when I'm finally done with everything and can enjoy my last days in London. 
I hope you all had a great start on your week! I'm so happy that I'm sharing these depressing finaltimes with N sync and some old favorites. So bye bye bye peeps, talk to you soon!
X

It's better to be a douchebag than a good guy lyin.




Tentastress och noll motivation. Lyssnar på lite bra musik och pratar med brorsan för att få igång hjärnan. Om 9 dagar är jag hemma. Helt galet.
Nu måste jag fortsätta plugga, hoppas ni haft en fin helg. Kram kram
 
Hey guys, right now I'm trying to study but with no motivation or what so ever to help me. On the phone with my little brother and listening to some good songs to get my brain started. Lets hope it workes! In 9 days I'm back in Sweden again, so crazy! Time really flies.  Hope you all had a great weekend! Xx
 

Och plötsligt var man hel.

 
Det regnade stillsamt utanför fönstret medan hon tänkte på all kärlek som kommit och gått.
Det sägs att varje kärlek, vän eller hjärtsorg som kommer in i ens liv kommer behålla en liten del av än när de är lämnar än.
Så för varje person som passerar i ens liv, destu mindre av sig själv har man kvar.
De delar av sig själv som man gav iväg och aldrig kan få tillbaka var det ändå något fasanfullt vackert över.
Men hade hon egentligen någonsin varit hel?
Från allra första början,
om man tänker på det, har någon människa någonsin varit helt hel?
Ni vet när man träffar någon som får än att känna sig just så- hel.
Som att allt som har hänt i ens liv, alla människor som kommit och gått inte spelar någon roll.
Nu var hon hel, när hon fått något hon inte ens visste att hon saknade.
Fast på nått sätt visste hon ju det,
dom där dagarna hon är ledsen utan att veta varför eller saknat något eller någon hon aldrig känt. 
Hon visste att hon faktiskt saknat och längtat efter nått.
Kanske var det just den där delen av henne själv som hon letat efter och kanske,
bara kanske måste man träffa någon väldigt speciell för att få tillbaka den. 
 
-Felicia E. Weerén.

RICHMOND SPRINGFIEST





Oj vilken dag, paus i tentastressen för hoppborgbus, sockervaddlycka, uppträdanden och massa dagsfest. Var faktiskt superkul. Nu har jag äntligen fått min cheer uniform också! Ska iväg och träffa laget vi hejar på nästa vecka med min head cheerleader så det ska bli jättekul! Var superdålig på att fota under dagen, som sagt fanns massa distraktioner men här har ni mina favoritpojkar Lloyd och Tom och mitt lilla cheer team! Vilket gäng va?

Kram på er. 

You're one of a kind, living in a world so plastic - baby you're so classic.






Har varit så dålig på att uppdatera igen, landade på engelsk mark i måndags och drog direkt till mina ladies i Notting Hill. Lite drinkar, nudlar, choklad och snack med disco drottningen klara och favoriterna Vendela och Filippa. En kanonbra blandning helt enkelt.
En runda på mahiki för lite exotiska drinkar och neonljus. Vaknade upp på tisdagen i skedposition mellan F och V, våran trio är faktiskt bäst. Filippa fick skynda sig till jobbet medan jag och Vendela unnade oss en sovmorgon innan vi kände att magen skrek efter lite energi. Vi bestämde oss för att testa snackisen Granger and Co, en resturang som innehåller många australienska hits. Vi bestämde oss för ricotta pannkakor eller hotcakes som det hette och en liten fruktsallad med magisk grekyogurt. Alls som är i London måste testa detta ställe, ett riktigt smultronställe som påminde oss om många bakishäng på sarabeth och gitane i New york. Magi gånger tre helt enkelt!
Massa djupsnack, analysera oss själva, varför saker är som det är och hur det kan bli. En shopping runda till VS och komma ut tomhänt, tråkigt men skönt på samma sätt! Försöker att hålla i pengarna för att kunna ha en supersommar.

Ha en fin dag kompisar,
Kram!

.







Efter många härliga dagar är det nu dags att komma tillbaka till vardagen i London. Även om det spöregna / var världens storm både fredags och igår så var det himla skönt att bara va. Det är verkligen mitt favorit verb. Att bara va.

Bullmys, Carrie diaries marathon, kortspel och familjemys. Nu är jag snart framme i richmond, ska träna cheer hela dagen innan jag möter tjejerna för en måndags utgång. Ska unna mig en utgång innan tentaveckan är här på riktigt. Så taggad!
Hoppas ni får en fin vecka!
Kram 

When you're feeling low love - I Will never let you down.








Ibland är de faktiskt rätt härligt med dåligt väder. Vi bestämde oss för att fånga dagen med utflykt och marknad shopping. Jag köpte en jättefin blues, mamma en klänning och Fabbe köpte sparris. En bra kombination helt enkelt. 
Malaga utflykten idag var också supermysig. Droppade av en lillebror på flygplatsen efter ett klassiskt baksätet- häng a la syskonen Weeren. Denna skitunge somnar alltid i mitt knä så benen somnar, aja all kärlek till honom. 
Mamma, Kenny och jag strosade runt på Malagas gator, drack drinkar och spanade människor. Något av mina favorit sysslor. Avrundade en lång dag med sushi på favorit sushi stället i Aloha. Nu ligger jag mätt och belåten på soffan och tänker på allt och alla som gör mig glad. 
Hoppas ni äter massa godis!
Puss

Now ask her why she loves New York.

The first thing you need to know about her is that girls like her never sleep alone.
No matter how complicated you think she is and no matter how many nights you’d spend wondering about her and trying to figure her out, I’ll spare you a lot of time- She’s a touch and go.
She doesn’t believe in forever but she'll hold you like she'll never let you go.

There was this great simplicity about her,
all her rules and just-the-way-things-are that you'd get used to just in time for her to move on.
She was the type of girl who had her heart everywhere,
a guy in every city and her mind elsewhere.

Sometimes you may even wonder if you're faceless for her,
or if you're just filling a space.
And now you may even think that she can't be worth that much pain, effort and trouble
but I saved you the best til the end-
Girls like that don't sleep alone,
she's a touch and go.
She didn't believe in forever but she'll hold you like she'll never let you go.
And,
she was someone that could make anyone like they were somebody. 
That my friend, that is what makes I all worth it.
She couldn't have been more addicting. 
If I were you I'd never let her go.

- F.E.W

Vacay vibes - MARBELLA






Åh hatar när mina inlägg försvinner precis när jag ska publicera dem. Nu är jag deppig så ni får ett hastigt inlägg. Hatar teknik ibland.

Det är hursomhelst så härligt att få vara i solen och gå på sandstränder, precis vad jag behövde. Eftersom vi varit här så mycket så har vi många rutiner. En mils powerwalk till cappuccino för marbellas bästa frukost, sola och luncha på pedro beach och slutligen middag på Da Bruno.  Kan vara skönt med lite favoritställen då marbella är ett ställe som konstant förändras.

Nu ska jag ut till poolen innan vi ska skjutsa Fabbe till flygplatsen. Massa kramar och solkyssar 

You tried to bring yourself up without involving me

 
 
 
 
Dessa tre tjejer är så (nu ville jag svära men ångra mig) himelskt bra. Deras band består av tre systrar och ska vara lite tydligen vara ett indie rockband, hursomheslt påminner deras låtar om de bästa 70 tals dängorna som är så extremt catchy och girlpower. Detta är vad jag har i hörlurarna på repeat när jag ligger på Pedros Beach i alla fall. 
Nu ska jag och mamma göra lite frulle, är fortfarande mätt efter gårdagens magiska middag dock. Rekomenderar alla som ska till Marbella i sommar att testa på Il restorante, den bästa räkor och hummer pastan jag någonsin ätit. Hursomhelst så kommer resturangen flyttas till Aloha vilket är ett superområde fullt av bra resturanger. 
 
Så nu har ni fått massa tips,
Musik och mat ,finns det något bättre än det egentligen?
 
These three girls are so incredible talented. They are suppose to be a indie rock group but I associate them with those amazingly catchy 70s songs that makes you wanna dance in neon if you know what I mean. Give it a listen, it is what I listen to on repeat when I'm at the beach. Now I have to get going and make breakfast with my mummy, still so full after yesterdays dinner though but that never stopped me before. Everyone who's going to Marbella this summer, I strongly recommend that you are trying the Prawns and lobster past at Il ristorante. It is simply delicious! Have a great day peeps!
 
Besos,
F.

I love you as certain dark things are to be loved, in secret between the shadow and the soul.





SÅ. HIMLA . SKÖNT.
Är helt klar med alla mina inlämningar nu, fått tillbaka två som gick superbra och är faktiskt väldigt nöjd över mitt arbete och mina insatser denna termin. Blod, svett och tårar brukar oftast vara värt det i slutet. 
Lämnade in och presenterade mina bilder i min fotoklass, ett arbete där jag valde att göra LBGT propaganda i protest mot de nya lagarna i både Ryssland och Uganda. Tycker det är superviktigt att alla ska ha exakt samma  rätt till att älska vem de vill. Som jag skrev i mitt artist statement, "some say love is blinde, one thing I know for sure is that it is genderless. There is nothing wrong about love. Love is love, it is as simple as that"

Är faktiskt så nöjd pch stolt över mina bilder, har ju världens vackraste vänner som gjorde det jättelätt att få fina bilder.

Lämnade precis in den sista uppsatsen också och har så mycket glädje och lättnad i kroppen just nu. Vilken härlig dag va?

Massa kramar till er!

I won't ask for forever, forever is too long. Won't you lay with me here for a while?

Det fanns inte mycket att säga när hon satt med benen i famnen och gjorde sitt bästa för att hålla ihop allt som fanns inuti henne. Tårarna rann medan hon försökte få fram ord som vägrade komma ut. Hon såg ingenting på skärmen, all gråt och alla tårar suddade ut raderna hon kämpade för att få fram. 
Hur kunde hon vara så dålig på kärlek när det var allt hon någonsin velat ha?
Hur ber man någon att älska än när man själv aldrig älskat någon eller nått på riktigt? 
Hon visste hur dum hon var, att hon genom tårarna försökte be honom stanna när det var hon som skulle lämna. 
Och varför kastade hon nu iväg det hon var så säker på att hon ville hålla fast vid?
 
Det finns inte mycket att säga till någon som ber om att bli älskad och inte får det svar dom hoppats på. Visst är det underligt vad rädsla kan förstöra och hur några shots för mycket kan ge en så mycket mod.
Det är så dumt att man frågar efter mer när man vet att det inte går. 
 
-F.E.W

Sunny day & happy lives



Helt sjukt vad snurrig man kan vara. Helgen har varit som en berg och dalbana. Känns som att det var hundra år sedan sen fredagens utgång och äventyr med Filippa. Herregud vad ung och dum man kan vara, och vad värt det är! Mer än så ska vi inte säga men efter en flaska vin på aqua rooftop kändes det inte omöjligt att ta över världen. Kärlek snack och pinsamma historier, bästissamtalsämnen när de är som bäst. Vissa vaknar upp i en ny Bugatti andra får åka dem till klubbarna. Kändes som att flyga fram. Vidare till club 41 för dans, champagne och bacon nötter. Vet att Filippa fnittrar lika mycket som mig när hon läser det sistnämnda. Cykeltaxi och skedsällis av bästa Vendela som skulle upp och jobba var bästa avslutet på en galen kväll, punkt på det nu.
Lördagen var magisk, fotade och framkallade massa bilder innan jag fick hem och sova. 14  timmar senare var jag människa igen. Åkte in till South kensington för att fortsätta jobbet på bilderna för min fotoklass. Mötte Filippa när det vankades middag och tog några glas vin på Chelsea Market, älskar det stället. Trevliga människor, härlig stämning och allt du behöver för att runda av veckan på topp. Vem gillar inte glass och vin? Mötte ett superhärligt gäng som vi slutligen gick och åt middag med. Kommer inte ihåg namnet på restaurangen nu men supergod mat och massa härliga exotiska lukter från vattenpiporna. Vidare i en partybil fylld med New york känsla, mot whiskey mist. Dansa med gamla och nya vänner innan det var hemgång dags.
Kan berätta så mycket mer, men Vendela och Filippa är definitionen av magiska vänner. Av så många anledningar. Skedrutiner, skitsnack och deeptalk, utgångar och myskvällar. Dagar vi siktar mot toppen och dagar vi hjälper varandra upp från botten. Tack. Ni är bäst.

Att vakna på måndagen var inte kul, dödsbakis och massa sms som var tvungen att förklaras. Tillbaka på skolan vid åtta för att spendera 5 timmar i mörker rummet. Så deppigt. Hem till richmond för lektion och tillbaka till south Ken för mer jobb på fotona. Var klar vid 10 och en trött liten själ köpte lite choklad och snapples för att åka och be om ursäkt till någon i Stockwell. 
Somna bredvid en person man tycker om så mycket och ska åka ifrån jättesnart är massa blandade känslor. Men just då var det perfekt. Upp med tuppen idag igen, glass och lunch i parken innan lektioner och sista jobbet på mina bilder. Inlämning imorgon och massa press. 

Så, nu har ni fått en update på vad jag har haft för mig. Hoppas ni hade en kanonhelg! Snart ses vi, Stockholm!

NOTTING HILL DAYS





 
Denna vecka har jag svävat på moln, köpt min drömklänning, ätit alla dagens måltider med filippa. Franskfrulle, salladslunch och runda av med Bluebird middag med massa vin och glass. Dessa månader i London har bara flygit fram, om några veckor åker jag hem till Sverige igen och får träffa alla mina vänner, ska bli så härligt.
Har såklart många nedstämnda känslor över att lämna London också, alltid tråkigt att säga hejdå till människor man umgåtts med nästan varje dag i flera månader. Men är ju tillbaka i September, och tiden har ju ett fantastiskt sätt att gå snabbare än vad man tror.

I September har jag känt Filippa och Vendela i ett år, när jag kommer hem så firar jag och Elin M två år och då var det exakt ett år sedan jag och Linn bokade Santorini resan. Många datum och viktiga händelser som gör att tiden bara flyger förbi.

Ha en fin dag,
ut och njut.
KRAM

The walk of a restless heart

That was the thing about the most colourful souls. They were so easily bored. Like some place inside of her craved for something that nothing or no one could ever fulfill. "It must be horrible to never get what you want" I told her once and not even expecting an reply to my thought that accidently slipped out of my mouth. The combination of her joke and striking truth hit me like so many times before. "The greatest tragedy in life is not to never get what you want, it is to get everything you want, but never feel like it is enough"
"
At that moment I knew that she'd never stop walking in the middle of the street, or do the most stupid things she did late at night when her soul was too restless to behave, I guess that was her way to play with the things that was within her control. A girl like that would not believe in faith or destiny. She went for everything she wanted and always got it, had the world at her fingertips.
The stimulating thrill she got from those suicidal midnight walks with only streetlights and the sound of the cars honking at her stupid act as her only company was all she needed from time to time, the reminder that not everything was her descicioun to make. And she'd walk the lonely street, facing danger with a smile and beg for something or someone to cross her path with something else, something new that she'd never get, that she'd never be able to control. 
 
- Felicia E  Weeren

Maybe you should learn to love her like the way you wanna be loved.






Herregud så vackert vårvädret är i London just nu.Döblek är man efter några gråa månader men vad gör det när solen skiner. Ligger i gräset och skriver på en uppsats som ska lämnas in idag. Heja mig! 

Hoppas ni har en fin dag!
Massa kramar,
F. 

She was rain



It's for the best we get our distance


 

Hej kompisar, 
nu ligger jag i sängen och försöker få tillbaka lite kraft efter världens kämpigaste cheerleader pass. Första stuntträningen var inget skämt, ett två timmars pass där jag har klämt på rumpor, blivit skallad och kastat upp folk i luften. Cheer a la hardcore style. Unnade mig en getost sallad på hotellet bredvid skolan eftersom jag kände att jag behövde mig en liten morot efter allt slit. Älskar det dock, dans och styrketräning i ett. 
Nästa vecka får vi uniformerna som vi ska gå in innan självaste föreställningen tar plats.

Just nu mailar jag runt som en galning och försöker hitta praktikplats under sommaren, tanken var att jag skulle praktisera hos Bonniers men de hade tyvärr helt fullt nu så nu panikmailar jag runt. Så är det någon gullig läsare som har koll på något företag som tar in praktikanter under Maj- September inom media / journalistik branchen så skulle ni göra min dag!

Hoppas alla mår super och äter massa choklad.
Idag är det en riktig choklad dag tycker jag.
Kram på er.

Happy cries and airport goodbyes- A 24 h Stockholm suprise visit.

 
 
Dessa människor. Mina människor. 
Jag gillar egentligen inte betäckningen "mina" det känns som att det betyder att man kräver ägarskap genom det. Men och andra sidan så är hela jag deras. De är i mina tankar, mina minnen, mitt hjärta och i min själv. I alla framtidsplaner jag har och var jag än i världen är kommer mitt lilla huvud alltid vandra tillbaka till denna bunt.
Mina bröder, mina bästavänner och min familj ni finns i varje del av mig.

Landade lördagskvällen, 21.30 på arlanda dödsbakis och så nervös. Skulle äntligen få träffa mina favoriter efter alldeles för många månader ifrån varandra och alldeles för några skype samtal. Brorsan hade ingen aning att jag var på g. 19 år är ändå en stor ålder och självklart hade han andra saker att tänka på. Jag älskar överraskningar så hade en pirrig känsla i magen medan jag räknade minuterna innan jag skulle stiga av arlanda express och se mina bästa vänner på platformen. 
Anländer. Ser Elin och Dan, som vinkar och skriker och vi alla springer tills vi möts. Kärlek, så mycket kärlek. En känsla av att en kram inte är tillräckligt intimt, vill vara en liten bebisapa och klänga på deras ryggar en liten stund och bara känna den närheten som man längtat efter. Försöker catcha upp men var börjar man. Äsch, prat spelar ju egentligen ingen roll. Allt är som vanligt, samma schargong, samma skämt och fniss. Åker till Mix för att planera överraskningen och invänta de andra. Dricka champange och bli ännu mer pirrig.  En efter en rullade nästa rockstar in. Elin M, Linn och slutligen Sophie. 
Mina älsklingar, alla samade på ett och samma ställe.
Där jag kan hålla dem i handen, slå dom på axeln och krama lite för länge.
Ni förstår inte hur magiskt det är att äntligen se de människorna man verkligen älskar genom något annat än en liten bildskärm eller på tavlor i ens rum. Klackar på och glasen slukades innan vi gled ner mot Stureplan sjungandes på en gammal Cher låt. " Doooo you believe in love after love after love?" Fnittrar vi och jag börjar bli så uppspelt över att få träffa lillebrorsan som inte hade en aning om att jag var hemma.

Svampen. Fabians bästa vänner håller för hans ögon och jag springer fram och får krama om min skitunge. Tårar och lycka i hela kroppen. 
 
Jag kan skriva så mycket mer, vill att ni ska förstå hur fantastiskt lyckosam jag är som har alla dessa människor i mitt liv. Min handplockade lilla gott och blandade påse av bästa vänner, mina älskade brorsor och mamma som knappt har ögonen öppna när vi kommer hem som busiga småbarn och leker med helium ballonger.

Jag älskar er mer än jag kan beskriva, men nånstans vet jag att ni vet det.
Visste inte att ett dygn kunde vara så bra.
 

Du gillar ändå regnbågar.

Hon, hon hade alltid tyckt att hon kunde se på livet ur så många dimensioner.
Det var något hon gjorde bäst, kunna se och förstå allt.
Nu satt hon där på bänken och önskade att hon kunde hålla någon i handen,
eller vara hemma där hon kunde dela sina tankar med en alldeles för bra vän.
 
Hon såg inte alls i olika dimesnioner på än och samma gång,
hon såg och förstod allt men hennes huvud struktuerade alltid upp det i olika banor,
hon delade upp två versioner i sitt huvud för att få någon logik i det hela.
Ledset och dåligt.
Glatt och bra.
 
Hon förstod inte hur man skulle ge en hel bild när så mycket var så osammanhängande.
Hur beskriver man känslorna för någon som ger än rosor och kysser än i nacken tills man somnar men stundtals får än att vilja slå huvudet i väggen? Hur förklarar hon att någon som är så himla trasig är det mest fascinerande och vackra hon någonsin sett? Att hans mörker gav henne så mycket ljus.
 
För hur har man egentligen koll på livet när allt består av så många dimensioner?
Hur ska man kunna klura ut vad man känner när man känner 500 miljarder saker på en och samma gång?
Hon antog att det var det som förvirrade henne så, att hon aldrig fick veta säkert vad hon kände.
Hur hon kunde vara lycklig, så lycklig att hjärtat kramade sig själv i bröstet men samtidigt vara livrädd.
Eller pirret som finns när man gör något farligt, något dumt. Alla missledda känslor som smyger sig på och gör en svartvit film till en enda stor gråzon.
 
Hon kommer ihåg hur hon redan som liten flicka hade problem med de olika dimensionerna av livet.
Enkelhet var något hon gillade och hon förstod inte varför folk skulle krångla till det så mycket.
När de målade i skolan ritade hon på sitt egna sätt. Gräset var grönt i endast en grön nyans, solen gul i endast en gul nyans och himlen var blå. Inte ljusblå, inte mörklblå- den var blå.
Fröken hade gång på gång sagt att "det är okej att blanda färgerna, hade inte det blivit fint?"
"Fint?" tänkte hon och hon visste att fröken menade väl.
Ändå ville hon fnysa åt henne eller skratta åt hur dumt sagt det va, men det fick man inte göra åt fröknar.
Hon hade sett de andra barnens teckningar och hon var tvungen att hålla med om att hennes röda tulpaner inte var något speciellt jämnfört med de andras blommor som strålade av rengbågens alla färger. 
 
Det var ju trots allt så mycket finare, att våga öppna upp för de olika nyanserna av livet,
att våga måla en himmel med alla färger av blå. 
Våga vara så lycklig att det gör ont för att man är rädd att förlora det.
Våga älska någon även fast att man vet att det betyder att man kommer sakna dem.
Våga flyga fast att man kanske eller antagligen kommer falla. 
 
Hon var ju inte den lilla flickan längre, hon hade sett livet ur alla dimensioner, alla färgnyanser.
Nu kanske hon skulle vara tillräckligt modig att våga se och ta in det på än och samma gång. 
Våga blanda lite färger och njuta av kontrasterna.
Blommor i olika färgor var ju fakiskt så mycket vackrare än några trötta röda tulpaner. 
 
- Felicia E. Weerén
 

Mostly broken hearts and designer shoes.



Hej hopp världen.
Nu är livet riktigt bra, vem kan vara ledsen när man fått en ros?

Igår erövrade vi The Box, en klubb i soho som har de mest galna och fantastiska sexshower- MAGI! Louise och jag mötte upp S på sen middag / tidig frukost. Åka hem och prata känslor  och rädslor för att slutligen säga ord som inte kan sägas. Somna hand i hand med ett leende på läpparna.

Denna dag har spenderats med bakishäng i south kensington. Pannkisar , ägg och avokado macka och lite energi och vitaminer från färskpressad juice. Vidare till Notting Hill och mina favoriter Filippa och Vendela. Skvaller, framtidsplaner och hjärndödhet. Gillar alla häng med dem dock.

Nu vankas det filmkväll för att ladda batterierna för morgondagens planer. Massa att plugga! 

Hoppas livet behandlar er bra,
Massa kärlek,
Feli.
 

When you lose sleep without having the time of your life.




De som känner mig väl vet exakt hur jag är. Kan glömma bort att äta dagar när jag är stressad. Perfektionist som bara måste lyckas med allt jag gör. Känner alltid att jag snubblar vid mållinjen. Ringde mamma förra veckan och berättade hur ledsen jag var över att "misslyckats på min presentation" och var så besviken på mig själv hela dagen. Idag fick jag höra att jag fick ett A. Helt sjukt att man kan missbedöma något så stort. Sovit en timme idag pga alla inlämningar denna vecka och nästa.

Fotade mina vackra vänner Filippa och Vendela i söndags och igår spenderades timmar i the dark room för att framkalla dem. Slutade med en snabblunch i South Ken. Nu fortsätter pluggandet och hoppas jag avslutar i någorlunda tid så jag får några timmars sömn inatt. Som sagt, missar hellre sov tid när jag dansar med vänner än att sitta i svettiga mjukisbyxor och panikskriver med kaksmulor över hela tangent bordet. Fellan då!

Ha en magisk helg kompisar, 
Puss. 
RSS 2.0