Sunny day & happy lives



Helt sjukt vad snurrig man kan vara. Helgen har varit som en berg och dalbana. Känns som att det var hundra år sedan sen fredagens utgång och äventyr med Filippa. Herregud vad ung och dum man kan vara, och vad värt det är! Mer än så ska vi inte säga men efter en flaska vin på aqua rooftop kändes det inte omöjligt att ta över världen. Kärlek snack och pinsamma historier, bästissamtalsämnen när de är som bäst. Vissa vaknar upp i en ny Bugatti andra får åka dem till klubbarna. Kändes som att flyga fram. Vidare till club 41 för dans, champagne och bacon nötter. Vet att Filippa fnittrar lika mycket som mig när hon läser det sistnämnda. Cykeltaxi och skedsällis av bästa Vendela som skulle upp och jobba var bästa avslutet på en galen kväll, punkt på det nu.
Lördagen var magisk, fotade och framkallade massa bilder innan jag fick hem och sova. 14  timmar senare var jag människa igen. Åkte in till South kensington för att fortsätta jobbet på bilderna för min fotoklass. Mötte Filippa när det vankades middag och tog några glas vin på Chelsea Market, älskar det stället. Trevliga människor, härlig stämning och allt du behöver för att runda av veckan på topp. Vem gillar inte glass och vin? Mötte ett superhärligt gäng som vi slutligen gick och åt middag med. Kommer inte ihåg namnet på restaurangen nu men supergod mat och massa härliga exotiska lukter från vattenpiporna. Vidare i en partybil fylld med New york känsla, mot whiskey mist. Dansa med gamla och nya vänner innan det var hemgång dags.
Kan berätta så mycket mer, men Vendela och Filippa är definitionen av magiska vänner. Av så många anledningar. Skedrutiner, skitsnack och deeptalk, utgångar och myskvällar. Dagar vi siktar mot toppen och dagar vi hjälper varandra upp från botten. Tack. Ni är bäst.

Att vakna på måndagen var inte kul, dödsbakis och massa sms som var tvungen att förklaras. Tillbaka på skolan vid åtta för att spendera 5 timmar i mörker rummet. Så deppigt. Hem till richmond för lektion och tillbaka till south Ken för mer jobb på fotona. Var klar vid 10 och en trött liten själ köpte lite choklad och snapples för att åka och be om ursäkt till någon i Stockwell. 
Somna bredvid en person man tycker om så mycket och ska åka ifrån jättesnart är massa blandade känslor. Men just då var det perfekt. Upp med tuppen idag igen, glass och lunch i parken innan lektioner och sista jobbet på mina bilder. Inlämning imorgon och massa press. 

Så, nu har ni fått en update på vad jag har haft för mig. Hoppas ni hade en kanonhelg! Snart ses vi, Stockholm!


Kommentarer
Diman Dilir

mys bilder!

2014-04-15 @ 21:56:53
URL: http://nattstad.se/dimand
Diman Dilir

mys bilder!

2014-04-15 @ 21:56:53
URL: http://nattstad.se/dimand


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0