Uppmärksamhet

Hellu kära läsare!
Har haft en superbra dag idag, mötte upp tjejerna på en fika och skvallrade lite. Riktigt mysigt faktiskt!
Jag och Rebecka kom in på ett jätte intressant ämne. Det handlar såklart om killar men vi var inne på hur olika tjejer får killar på olika sätt. Jag och Rebecka är både väldigt sociala och " oskyldiga" tjejer. Med det menar jag att vi inte anspelar oss på sex som min pappa skulle uttrycka det, Haha! Utan båda är vän-tjejen till en början, skrattar mycket och är allmänt glad och trevlig. Sen kom vi in på typen som är tvärtom. Jag har väldigt svårt att vara dryg har även svårt för dryga människor. Men däremot finns det många trevliga tjejer som blir dryga när de raggar eller snarare försöker få uppmärksamhet, de blir svårfångade och överlägsna, som att de ser ner på killen. De men anspelar sig också på sex. Tillexempel putar lite extra me rumpan och har lite för små kläder. Men uppmärksamheten de sen får låtsas dom som att dom inte vill ha. Det tycker jag bara är irriterande, varför vill man att nån ska bli intresserad av än om man själv inte är intresserad? För att stärka sitt ego, för att sedan kunna skryta om att nån gillar en? Det tråkiga är att den här stilen funkar på en del killar, de killarna är oftast i samma ålder eller yngre och är osäkra på sig själv. Dom tillåter tjejen att titta ner på dom eftersom att de själva ser upp till henne.  Såklart är hon något om hon har den attityden, eller? Jag skulle inte kalla dom här tjejerna svårfångade. De här tjejerna är retstickor, som vill ha uppmärksamhet som de sedan inte använder. Dom vill bara ha bekräftelse och det är väldigt irriterande tycker jag! Men de här tjejerna få oftast inte de bra killarna, de självsäkra killarna vill inte ha tjejen i ett förhållande eftersom att hon är för dryg. Dessa tjejer har oftast inte heller så många killkompisar. För ingen vill vara kompis med nån som bara är dryg hela tiden, eller hur?
Något som de också är specialister på är att ragga på kompisarnas killar för att visa att de är bättre än kompisen. Frågan är då, varför behöver tjejen bekräftelsen?
Jag tror att hon är den som är osäker, som försöker höja sig själv genom att sänka andra, sina kompisar. Men hallå, vad är det för stil? Kärlek är ingen tävling, alla har olika smak också och det är väll skönt för annars blir det ju en tävling trots allt! Men du, tjejen, du måste sluta försöka vara allas smak, det irriterar bara folk!


Kommentarer
Linnea

Du har så rätt Felicia, tänk om alla var lika smarta som du? ;P

2009-05-17 @ 11:32:25
URL: http://jagarsotast.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0