Starbucks STHLM opening @ central stationen.

Dagen har varit kanon. Vaknade tidigt och försökte boka in tusen möten, boka om tandläkartid, boka in hudläkar tid osv. Himla omständigt men äntligen lyckats byta tandläkar tid. Hudspecialisten var inte ledig förens i februari så kommer få gå runt och va bubblig tills dess. Så less på min hy att jag bara vill gråta. Jaja, det kunde varit värre!

Efter det åkte jag in till Hollister för en casting. Jobbade nån timme i julrushen innan jag fick ta lite bilder och spela in en video. Hade verkligen varit kul att få jobbet men kände mig inte allt för vass. Vi får väl se och hoppas på det bästa helt enkelt!

Efter det mötte jag Elin vid centralen och sprang sedan till Starbucks nyöppnade (öppnar imorgon 7.30) fik, testade lite olika smaker och bakelser. Rekomenderar deras version av Rocky road. Farligt god! Även mocha orange latten vad magisk. TACK dan som bjöd in oss, du är så duktig.

Dan fick diplom och jag och Elin hejade och applåderade. Som en stolt mamma.
Sprang vidare till nästa möte med mitt event bolag och fick höra om helgens roligheter. Ska köra ett event ensam med en gammal vän som jag är jätte nervös men också taggad inför!
Nu blir det hem för lite mys med mamma. Hoppas ni mår super kära läsare!



Kommentarer
Diman Dilir

ser gott ut!

2013-12-17 @ 15:23:01
URL: http://nattstad.se/dimand


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0