den 2 juni - training day.

Klockan ringde vid 7, mamma hoppade in i dushen och jag fixade mig för min första jobbdag för Hollister.
Hår- naturligt. Smink- naturligt. När jag tittade mig i segeln fick jag panik. Håret var en katastrof och jag kände mig helt uppsvullen runt ögonen. Naturlig skönhet, javisst...
En timme senare skyndade vi oss till starbucks på Burlington street, som ligger strax intill Aberecombi butiken.
Mamma köpte en yougurt och jag åt pannkakor. Love it.
Eftersom mamma skulle åka hem satt vi mest och pratade och när vi sa hejdå kände jag tårarna komma. Att mamma följde med mig hit, lät och hjälpte mig göra detta är något jag aldrig kommer glömma. Jag har helt enkelt världens bästa mamma och seperationsångesten har aldrig varit större. Gick in på min training efter det jobbigaste avskedet någonsin. Både mamma och jag stod och höll in tårarna allt vad vi kunde.

Väl inne på aberecombies kontor samlade jag mig och gled upp för trapporna där träningen skulle vara. I salen satt 11 andra tjejer och killar som kollade nyfiket på mig när jag gled ner på stolen. En tjej och en kille började presentera sig själv och därefter satt vi och lyssnade på dem tills det var dax för lunch. Jag gick och en tjej som hette Chelsea gick och lunchade på starbucks och där satt mamma kvar :') kramades och grät lite till och sen sa vi hejdå på riktigt.

Träningen fortsatte och efter ett tag gick vi ner till Hollister affären, våra manger visade oss runt och vi fick sätta på oss Polo tröjor som vi skulle fotas i. Vill verkligen inte se den bilden!
Därefter delade de ut skift för kommande veckan och eftersom jag bara är här för att jobba så är jag nu uppskriven för 5 skifts, woohoo.

Imorgon är första dagen jag ska jobba I butiken, så det är super spännande. På vägen hem snackade jag med en av tjejerna som också är i model position och hon var super gullig. Hon frågade om jag ville med ut ikväll och vi bytte nummer.

Jag var super taggad och gick hem med ett stort leende! När jag kommer hem ser jag att min mobil inte funkar, IGEN. Så nu sitter jag som världens pucko och kan inte nå henne. Första middagen i lägenheten är lagad och livet är prima. Utan en jävla mobil. Blir så sjukt frustrerad och vill egentligen bara kasta mobilen i väggen. Kan inte förstå vad som är fel.

Någon som vet? Please, help me.
Kan varken ringa eller smsa, ta emot sms eller samtal. Tillbaka till stenåldern helt enkelt.
Toppen..



Kommentarer
Maria

Jobbar du på hollister?:)

2012-07-30 @ 09:53:48
Felicia

Hej Maria, har jobbat där i 5 veckor men nu är jag hemma i sverige igen!!:)Pusss

2012-07-30 @ 20:56:01
URL: http://weeren.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0